عرفان پس تو خودت چرا میخوای کراس کنی شیطون
عرفان پس تو خودت چرا میخوای کراس کنی شیطون
Last edited by farhad200; 02-02-2011 at 12:50.
بنده هنوز تصمیم قطعی نگرفتم و خودم هم تا جایی که بتونم از خیر CF میگذرم...عرفان پس تو خودت چرا میخوای کراس کنی شیطون
در ضمن نمیگم CF بده اما وقتی با یک کارت کارتون راه میافته اصلا دلیلی بر CF نمیبینم...
ولی اگه ماکزیمم قدرت رو میخواید خب بحث عوض میشه و باید دنبال CF و SLI باشید...
اما برای اکثر گیم ها یک GTX 580 جوابگوست.
الان تو سایت یوتوب بودم دیدم که ۵۸۰ واسه بازی کرسیس فریم ۳۰ تا ۳۵ میده ولی فکر نمیکنم برای من که واسه گیم سیستم میخوام ببندم خوشایند باشه
اصلا فریم چند خوبه؟
این نویدیا هم کشتمون. یه کارت درست حسابی نمیده بیرون که درست حسابی بازی کرسیس رو اجرا کنه روی فول اچ دی که دیگه بجبور نباشیم sli کنیم
همینجوریشم 580gtx خیلی داغه با انجام sli کیس میشه کوره اتش
Last edited by farhad200; 02-02-2011 at 21:25.
پیشنهاد میکنم کارتهایسری جدید ازیک برند رو به هیچ عنوان ازسری قدیم یک برند دیگه مقایسه نکنین.
کارت580خیلی عالی هست ولی1GPUداره وکارت59702گیگ و2GPU
پیشنهاد من کارت5970هست.
ابته کارت5876مدل سافایر به عکس زیر به قیمت600هست من خودم ئدیروز برای یکی ازدوستان گرفتم:
![]()
Last edited by Advanced Ali-001; 02-02-2011 at 21:44.
Crysis در کل همین طوریه... ولی شما در اکثر گیم ها فریم قابل قبول میگیرید...الان تو سایت یوتوب بودم دیدم که ۵۸۰ واسه بازی کرسیس فریم ۳۰ تا ۳۵ میده ولی فکر نمیکنم برای من که واسه گیم سیستم میخوام ببندم خوشایند باشه
اصلا فریم چند خوبه؟
این نویدیا هم کشتمون. یه کارت درست حسابی نمیده بیرون که درست حسابی بازی کرسیس رو اجرا کنه روی فول اچ دی که دیگه بجبور نباشیم sli کنیم
همینجوریشم 580gtx خیلی داغه با انجام sli کیس میشه کوره اتش
فریم خوب: اگه فریم بازی در اکثر وقت بین 45-60 باشه خیلی خوبه... 60 و 60 به بالا عالیه...
اگه واقعا فکر میکنید 580 راضیتون نمیکنه 2X570 هم گزینه ی بدی نیست...
گرمایی که درست میشه اونو چیکار باید کرد؟
اگه کیستون خیلی خوب باشه فکر نکنم مشکلی باشه... باز دوستانی که تجربه دارن جوابتونو میدن...گرمایی که درست میشه اونو چیکار باید کرد؟
کیس خوب؟اگه کیستون خیلی خوب باشه فکر نکنم مشکلی باشه... باز دوستانی که تجربه دارن جوابتونو میدن...
منظورمدل؟
باید بگین کیسی که جریان هوای خوبی داشته باشه که اونم فکر نکنم تو گرماش کار بتونه بکنه...
580زیاد هم داغ نمیکنه البته مارک ایسوسش معجزه ای هست جای سه تا کارتو میگیره...نظر من همیشه روی5970هست.
این ۵۹۷۰ که دیگه داره قدیمی میشه و تکنولوژی فیزیکس رو هم ساپورت نمیکنه با دایرکس ۱۱ هم میگن مشکل داره فقط خوبیش اینه که خیلی قویه
مثلا Haf 932 و اگه بودجشون میرسه Cosmos S و Haf X ...کیس خوب؟
منظورمدل؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)