قيمتي كه نمايندگي بدون هزينه نصب بهتون ميده حدود 80-90 هزار تومان هست.
r290 دستگاه خوبي هست اگه از نظر هد مشكلي نداره حتي اگه مين هم بخواد براش بگيريد.
ولي اگه هدش خوب نيست به صرفه نيست و يه دستگاه نو بگيريد بهتره.
قيمتي كه نمايندگي بدون هزينه نصب بهتون ميده حدود 80-90 هزار تومان هست.
r290 دستگاه خوبي هست اگه از نظر هد مشكلي نداره حتي اگه مين هم بخواد براش بگيريد.
ولي اگه هدش خوب نيست به صرفه نيست و يه دستگاه نو بگيريد بهتره.
سلام دوست خوبم
اگر به صورت رندوم 5 تا کارتریج رو میشناسه یا فلت کابلی که از برد کانکتور به برد دستگاه رفته جوهری شده یا روی خوده برد کانکتور جوهر ریخته اما در صورتی که مخزن نداری بعیده
برد اصلی دستگاه وقتی بسوزه هیچکدوم از کارتریجارو نمیشناسه
به نظرم کارتریجارو که جا میزنی پشتشون یه تیک کاغذ تا کن بزار تا سفت جا بره و محکم باشه اگر نشد مادیران برد رو میده 90 هزار اجرتم 30 میگیره که ارزش نداره
Last edited by mahagostar; 01-02-2011 at 10:07.
ممنون, دلگرم شدم. بازم چک میکنم. مخزن هم نداره.
از وقتی که گذاشتید ممنون.
خواهش میکنم داداشی
((ضمن اینکه مشکل من با پرینتر r290 در مورد عدم شناخت کارتریج ها (با هم) هنوز پا برجاست. تا 5 کارتریج رو میشناسه و به محض وارد کردن ششمی دیگه هیچ کدوم رو تشخیص نمیده. هیچ فرقی هم نمیکنه که کدوم کارتریج نباشه، فقط تا 5 کارتریج رو شناسایی میکنه. ))
سلام
من قبلا" دیده ام که اگر کارتریج دستگاه مارک مادیران باشد چنین مشکلی پیش می آید.
Last edited by gmd; 01-02-2011 at 10:25.
متاسفانه با کارتریج دیگه و چیپ دیگه هم تست کردم جواب نداد. کلا چقدر بده یه چیزی کمیاب بشه و آدم دلش نیاد بکوبش زمین!![]()
همه کارتریج ها را تعویض کردید ؟ مورد دیگری هم که پیش آمده وبعد از تعویض کل کارتریج ها حل نشد نمایندگی گفتند که هد قفل شده و حتما باید از جوهر اصلی و غیر مادیران استفاده شود. البته آنهایی که از تانک استفاده می کنند این مشکل را ندارند.
راستی دستگاه شما هنوز گارانتی دارد ؟
شاید اما اگر جواب نده باز یک هزینه اضافی گردن دوستمون می افته
بهتره اول نشون بده دست گاهو اگر لازم بود
اگرم فقط با گکارتریج اصلی کار کنه که اصلا ارزش نداره هر کارتیجش 15000
با کارتریج اورجینال اپسون در پرینتر p50 چند برگ عکس a4 میشه چاپ کرد؟ اگه متن باشه چی؟( صفحه کامل)با کیفیت ترین کاغذا کدوم نوع هستن؟قیمتشون؟
متشکر
بله دوست عزیز همه کارتریجها رو نو خریدم البته مادیران، چون خرید اپسون همونطور که دوستمون گفتند به صرفه نیست. (البته استفاده شدش رو دارم ولی فکر کنم یکی دوتاش دیگه تموم شده باشه.) متاسفانه گارانتیش هم تموم شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)