تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 101 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1009

نام تاپيک: Dead Space 2

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

سلام

دو شبی میشه بازی رو تموم کردم و هنوز درگیرش هستم

واقعا Dead Space 2 یه چیزی بیشتر از بازیه.... رو من یکی خیلی تاثیر گذاشت.

صحنه های وحشت و دلهره رو نمیگم چیزی که خیلی منو مشغول خودش کرد داستان و جو بازی بود. خیلی عجیبه

همه چیزش عالی بود و مخصوصا پایانش !!

بی صبرانه منتظر نسخه سوم هستم که ببینم بالاخره این مهندس آیزاک چی میشه داستانش و به کجا میرسه

محتوای مخفی: ....... 
    review in progress
    دقیقا همین جمله هارو من داشتم به یکی از رفیقام می گفتم !
    بازی رو که تموم کردم تا چند ساعت هنگ بودم !!!!
    از اون روز تا الان هم درگیر داستان بازیم!
    بعضی از صحنه های بازی بود که آدم رو به طور عجیبی درگیر بازی می کرد و نمی زاشت داستان روند خشکی داشته باشه
    به نظر من اوج بازی 2 تا چپتر آخر بازی بود که دیگه ترکوند ! هم از نظر داستان ،هم از نظر سختی و
    هم از نظر هیجان.

2. 5 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ببخشید دوستان تو چپتر اول یه در هست که هنوز بهش نزدیک نشدی unlock هست ولی وقتی بهش نزدیک میشی lock میشه.بهد هم گیر میکنم و نمیدونم باید چیکار کنم.کمکم کنید

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

مطابق معمول دير تز از همه من بازي رو گرفتم
    گفتني ها رو دوستان ريز و درشتش رو ريختن رو دايره

شماره اولش يكي از بهترين بازي هاي ساخته شده بود
    دومين شماره با حفظ همون روند و اصالت فوق العاده به همراه يك سري نكات جديد قوي تر هم شد

همين شخصيت دادن به issac و نشون دادن چهرش تا نيمه هاي Chapter اول
    در كنار اون تاريكي زياد محيط خودش كافي هست براي كشش gamer

داستان بسيار زيباي هم داره
    سيستم shortcut استفاده از health هم واقعا كار امده
    اين دشمن ها هم كه هنوز مثل قديم خون به پشه نميدن در حالت عادي و بايد حتما بهشون لگد بزني بتركن نم پس بدن يك item بندازن

خلاصه اين كه اگه تك و توك هستن دوستاني كه هنوز نگرفتن بازي رو بجنبن

5. 12 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

ببخشید دوستان تو چپتر اول یه در هست که هنوز بهش نزدیک نشدی unlock هست ولی وقتی بهش نزدیک میشی lock میشه.بهد هم گیر میکنم و نمیدونم باید چیکار کنم.کمکم کنید
    اگه ممکنه یه عکس بزار

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دقیقا همین جمله هارو من داشتم به یکی از رفیقام می گفتم !
    بازی رو که تموم کردم تا چند ساعت هنگ بودم !!!!
    از اون روز تا الان هم درگیر داستان بازیم!
    بعضی از صحنه های بازی بود که آدم رو به طور عجیبی درگیر بازی می کرد و نمی زاشت داستان روند خشکی داشته باشه
    به نظر من اوج بازی 2 تا چپتر آخر بازی بود که دیگه ترکوند ! هم از نظر داستان ،هم از نظر سختی و
    هم از نظر هیجان
    .
    به نظر من هم همون 2 چپتر پایانی خوب بودن.
    و در کل بازی هم همون 2 چپتر خوب بودن. مراحل اولیه تا چپتر 10 چیز خاصی نداره بازی چه بسا که اگر روند عالی چپتر های
    اخری نبود من به بازی 7 یا 6.5 میدادم. حالا با جززیات در نقد

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگه ممکنه یه عکس بزار
    اینم عکس:

الان در قفل هست در حالی که قبلا باز بوده و وقتی من بهش نزدیک شدم قفل شد.
    وقتی قفل میشه یه صدایی میاد که انگار میگه برگرد به انجینیرینگ.
    Last edited by shahabprince; 31-01-2011 at 23:23.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

به نظر من هم همون 2 چپتر پایانی خوب بودن.
    و در کل بازی هم همون 2 چپتر خوب بودن. مراحل اولیه تا چپتر 10 چیز خاصی نداره بازی چه بسا که اگر روند عالی چپتر های
    اخری نبود من به بازی 7 یا 6.5 میدادم. حالا با جززیات در نقد
    برو بابا : دی

به نظر من از همین الان باید جایزه های طراحی صدا و اتمسفر رو برای این بازی رزرو کرد.
    یک رو بازی می کردی ترس رو از این قسمت بهتر درک می کردی...این بازی تنها چیزی که نداره ترس هستش.
    A Heart-Pounding Journey Into The Mouth Of Madness یا Survival horror has a new gold standard
    این جمله الکی نیست حامدی یا مگه اینکه بگی IGN و گیم اینفورمر یه چرتی از خودشون در کردن.
    بعدشم بازی یه جورایی آدم رو ذله می کرد.. مثلا تو کلی اتاق تاریک میرفتی ولی بهت حمله ای نمی شد. ترس از مردن اینطوری واقعا عذاب میده آدمو. کلا همه سایتای معروف و معتبر به این نکته اشاره داشتن که بازی ترسناک تر هم شده حتی!!
    +
    گرافیک بازی هم خیلی خوب بود. اصلا من یه آبجکت که ناجور باشه ندیدم. همشون خیلی خوب بودن.
    +
    با این داستان عالی حداقل نمره بازی 7 هست!
    واقعا من احساس کردم داستانش رو... یه جورایی حس کردم همچین موضوعی اتفاق افتاده و بر اساس واقعیت اینو ساختن.
    شاید بقیه همچین حس رو نداشته باشن.
    سرنوشت آیزاک مثه کتابی می مونه که اولش کلی سوال برات پیش میاد و وقتی این پیوستگی و ارتباط موضوعات رو میبینی حیرت زده میشی. سوالات پاسخ داده میشن تو طول بازی و سوالات جدید جاشون رو میگیرن. تقریبا به سوالات مهم و اساسی نسخه اول پاسخ داده شد ولی سوالات جدید جاش رو گرفتن.
    مطمئنا حداقل یه بار دیگه بازی رو تموم میکنم چون کامل سردر نیاوردم از داستانش. یعضی جاها اینقدر سرگرم و دشمنا و ترس بودم اصلا دیالوگ ها توجه نمی کردم و فقط فرار می کردم.
    +
    صدا گذاری بازی هم اصلا جای حرفی نداره
    فقط اینکه به قول یه منتقدی وقتی صدا رو میبندی احساس میکنی یه بازی دیگه جلوت هست!!

10. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

برو بابا : دی

به نظر من از همین الان باید جایزه های طراحی صدا و اتمسفر رو برای این بازی رزرو کرد.

A Heart-Pounding Journey Into The Mouth Of Madness یا Survival horror has a new gold standard
    این جمله الکی نیست حامدی یا مگه اینکه بگی IGN و گیم اینفورمر یه چرتی از خودشون در کردن.
    بعدشم بازی یه جورایی آدم رو ذله می کرد.. مثلا تو کلی اتاق تاریک میرفتی ولی بهت حمله ای نمی شد. ترس از مردن اینطوری واقعا عذاب میده آدمو. کلا همه سایتای معروف و معتبر به این نکته اشاره داشتن که بازی ترسناک تر هم شده حتی!!
    +
    گرافیک بازی هم خیلی خوب بود. اصلا من یه آبجکت که ناجور باشه ندیدم. همشون خیلی خوب بودن.
    +
    با این داستان عالی حداقل نمره بازی 7 هست!
    واقعا من احساس کردم داستانش رو... یه جورایی حس کردم همچین موضوعی اتفاق افتاده و بر اساس واقعیت اینو ساختن.
    شاید بقیه همچین حس رو نداشته باشن.
    سرنوشت آیزاک مثه کتابی می مونه که اولش کلی سوال برات پیش میاد و وقتی این پیوستگی و ارتباط موضوعات رو میبینی حیرت زده میشی. سوالات پاسخ داده میشن تو طول بازی و سوالات جدید جاشون رو میگیرن. تقریبا به سوالات مهم و اساسی نسخه اول پاسخ داده شد ولی سوالات جدید جاش رو گرفتن.
    مطمئنا حداقل یه بار دیگه بازی رو تموم میکنم چون کامل سردر نیاوردم از داستانش. یعضی جاها اینقدر سرگرم و دشمنا و ترس بودم اصلا دیالوگ ها توجه نمی کردم و فقط فرار می کردم.
    +
    صدا گذاری بازی هم اصلا جای حرفی نداره
    فقط اینکه به قول یه منتقدی وقتی صدا رو میبندی احساس میکنی یه بازی دیگه جلوت هست!!
    مسعود من فکر میکنم علت اینکه بچه ها از جمله خودم این نظر رو داریم که بازی با افت ترس همراه بوده شاید تجربه ی تلخ نسخه ی پیش هست که عده ای یا تیمارستانی شدن یا موجی

یکی از بچه ها حرف از Headset زد من یاد Headset خودم افتادم !! وصل کردم به دستگاه تازه تونستم جزئی ترین صدا هارو تشخیص بدم .
    بیشترین ترس تو این بازی واسه زامبی های که شکل بچه هستن هستش یکدفعه حمله میکنن جیغ میزنن بخدا موهای تن ادم سیخ میشه واقعا این شاهکاره که با یه بازی کامپیوتری بشه طرف رو تا حد مرگ ترسوند خفنه واقعا بازیش
    دقیقا بیشترین ترس بازی همین بچه ها هستن !!! مخصوصا اون قسمتی که یه مادر بچه ی Dead شدش رو بقل میکنه و میترکه !!
    Last edited by SamGun; 01-02-2011 at 01:21.

12. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مسعود من فکر میکنم علت اینکه بچه ها از جمله خودم این نظر رو داریم که بازی با افت ترس همراه بوده شاید تجربه ی تلخ نسخه ی پیش هست که عده ای یا تیمارستانی شدن یا موجی
    انصافآ اینو به طرز عجیبی تایید می کنم!
    یکی از هیچی خبر نداشته باشه بهش بگیم بازی اصلآ ترسناک نیست وسطاش باید جنازه موج گرفته ی طرفو جمع کنی از پشتش!!
    Last edited by B.3.S.T; 01-02-2011 at 03:56.

14. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

نسخه ی اول بازی ترسش خیلی بیشتر بود ولی این نسخه کمتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •