دوستان من adsl از مخابرات گرفتم. هر سایتی میزنم اول باز نمیشه، باید چند بار refresh کنم تا شاید باز شه!
مشکل از کجاست؟
در ضمن دوستان این adsl که از مخابرات هست حجم رو زده 8gb . حالا چطوری میشه مقدار اعتبارم رو بفهمم؟؟ فک میکنین دانلود شبانش رایگانه؟
دوستان من adsl از مخابرات گرفتم. هر سایتی میزنم اول باز نمیشه، باید چند بار refresh کنم تا شاید باز شه!
مشکل از کجاست؟
در ضمن دوستان این adsl که از مخابرات هست حجم رو زده 8gb . حالا چطوری میشه مقدار اعتبارم رو بفهمم؟؟ فک میکنین دانلود شبانش رایگانه؟
Last edited by oghyanoos; 29-01-2011 at 16:12.
الحمدالله که خبری از داتک توش نیست![]()
دوستان الان کی شبانه با سرعت خوب می ده . برای دانلود فیلم و سریال و آهنگ می خوام .
تاپیک شاتل چرا قفل شد ؟![]()
خب پست های صفحه اخرش رو که بخونی معلومه.
فحش و اسپم و ...
بچه ها یه چند تا سایت برای تست سرعت اینترنت به جز speedtest.net معرفی می کنید می خوام ببینم یکوقت این آسیاتک سرمون کلاه گشادتر نزاره؟
با تشکر![]()
اينم سايت تست سرعت ايراني:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من بعد از سه سال از شاتل خداحافظي کردم سرعت افتضاح بارها نامه زدم ديشب هم بهشون اتمام حجت کردم
اصلا کسي شاتل نياد شب هاش سرعتش افتضاح هست
يه برنامه گذاشته شاتل که شب ها هر کي دانلود کنه به صورت اتوماتيک شما رو بلاک مي کنه در نتيجه سرعت شما شب هاي بعد و آينده به 5 الي 6 کيلوبايت کاهش پيدا مي کنه
512 شاتل شبانه بايد حداقل 64 باشه ولي ديشب 5 - 6 k بود
اصلا نريد سراغ شاتل هر کي هم داره پشت دستش رو داغ کنه و در اسرع وقت تغيير سرويس بده
من 12 روز دیگه از شاتلم مونده 128گرفتم شبا هیچی دان نمیشه.سرعتش شده 0kb هرچه زودتر میخوام برم بگم پورتم خال کنن که دیگه سرویس نگیرم.از مخابرات خیلی به صرفه تره.با قیمت وسرعت بهتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)