تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: راهنمایی در مورد GPRS ایرانسل-لطفا راهنمایی کنید

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اول این که بهت پیشنهاد میکنم به جای استفاده از موبایل از دانگل های یو اس بی که سیم کارت میخورن استفاده کنی که قیمت هاشون 70 تومن به بالاست ( استفاده از موبایل به دلیل سوختن ال سی دی ، خراب شدن باتری و تموم شدن شارژ برای استفاده طولانی مدت توصیه نمیشه )
    2.5 گیگ برای وبگردی خیلی زیاده مطمئن باش از این نظر کم نمیاری ، ولی اگر بخوای دانلود هم انجام بدی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درسته
    سرعتتون هم بسته به منطقه ای که توش زندگی میکنید فرق داره ، ولی من این تست رو توی دو سه تا شهر انجام دادم که ماکزیمم سرعت دانلود 20-22 بود ( گاها به 4-3 کیلوبایت هم میرسید )

2. این کاربر از sinasalar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت highlight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

10

دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامی ممنون از شما.پس من خیالم راحت باشه که با وبگردی 1 ماه رو جواب میده درسته؟صدر صد مطمئن باشم؟

بعد من شنیدم سرعت شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق میکنه و بستگی به موبایل هم داره که EDGE داشته باشه یا نه..

ممنون از کمکت.حالا خیالم راحت باشه؟

دلا چنان معاش کن که گر بلغزد پای....................فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد

آقا اینو اضافه کنم :

اون چیزی که سایت ایرانسل نوشته در مورد هر کبلو بایت 5 ریال....

استنباط من این هست که اگر از کد استفاده نکنیم و یعنی اینکه از حالت بسته افزایشی استفاده نکنیم به اون صورت کیلوبایتی حاسبه میشه...
    ولی اگر کد رو بزنیم و سفارش بدیم به صورت حجمی محاسبه میشه..درسته؟

بعد اگر وقت داری و حوصله یکم مختصر بگو چکار کنم کلا...ریز نمیخواد بشی چون قبلا تحقیق کردم فقط چون میگی تجربش رو داری میپرسم.
    بازم ممنون از لطفت.
    ایرانسل بابت 10000 تومن شارژ معادل 2621440 ریال اکانت GPRS میده (به شرط فعال سازی تعرفه استفاده از بسته ماهانه). میزان استفاده برای روزها 5 ریال برای هر کیلو و شبها از 11 تا 6 صبح 1 ریال در هر کیلوبایت دیتا هستش.
    در مورد کیفیت این بسته ها دوستان کم و بیش اشاره کردند. من خودم از گوشی N70 استفاده می کنم. سرعت دانلودم تا 24 کیلو در بهترین حالت بوده. منطقه به منطقه به شدت متفاوت هستش که براساس فاصله از دکل ایرانسله.
    توصیه من به شما تست هر دو خط ایرانسل و همراه اول و مقایسه کیفیت دانلود هر دو مثلا برای دانلود یه فایل 100 کیلویی است. بنا بر ارایه و قدرت ارسال این خدمات در مناطق مختلف؛ نتیجه کار متفاوت خواهد بود.مثلا سرعت همراه اول برای من از دایل آپ پایین تره!!!!!!
    اگر مورد دیگه ای هست که بتونم کمک کنم بفرمایید. موفق باشید.

4. این کاربر از highlight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام.اول از همه شما دوستان عزیز تشکر میکنم به خاطر راهنمایی ها و کمک هاتون.یک دنیا ممنون

امروز سیم کارت 5 تومنی خریدم ولی چند سوال:
    فروشنده بعد از تحویل مدارک به من گفت فعال هست.داخل دفترچه هم گفته کد *140*1# رو بزنیم(ترتیب قاطی شد..همون کد فعال سازی)... الان که کد فعال سازی رو میزنم میگه : متاسفانه شبکه با اشکال مواجه است.لطفا بعدا امتحان کنید.

حالا مشکل چیه؟ آیا در حال حاظر فعال کردن سیم کارت دست من هست؟مشکل از شبکه هست؟ یا اینکه برای فعال شدن باید منتظر بمونم؟
    از فروشنده پرسیدم سیم کارت فعال هست یا خیر؟گفت بله.

سوال دیگه اینکه :

آیا بسته افزایشی gprs مثلا از نوع 10 تومنی با شارژ معمولی برای برقرای تماس تفاوت داره؟

علت سوال اینکه در سایت ایرانسل به صورت 1000 و 4000 و 10000 نوشته شده ولی در بازار شارژ 2000 تومنی هم داریم..
    Last edited by mehr1362; 30-01-2011 at 14:03.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

با شماره 700 تماس گرفتم و بعد از اون دیگه اون پیام متاسفانه........... رو نمیزنه واعتبار رو میزنه...ولی از هر دو طرف مسدود هست.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

لطفا راهنمایی کنییییید.
    Last edited by mehr1362; 30-01-2011 at 18:45.

در آغاز فعالیت highlight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

10

سلام.اول از همه شما دوستان عزیز تشکر میکنم به خاطر راهنمایی ها و کمک هاتون.یک دنیا ممنون

امروز سیم کارت 5 تومنی خریدم ولی چند سوال:
    فروشنده بعد از تحویل مدارک به من گفت فعال هست.داخل دفترچه هم گفته کد *140*1# رو بزنیم(ترتیب قاطی شد..همون کد فعال سازی)... الان که کد فعال سازی رو میزنم میگه : متاسفانه شبکه با اشکال مواجه است.لطفا بعدا امتحان کنید.

حالا مشکل چیه؟ آیا در حال حاظر فعال کردن سیم کارت دست من هست؟مشکل از شبکه هست؟ یا اینکه برای فعال شدن باید منتظر بمونم؟
    از فروشنده پرسیدم سیم کارت فعال هست یا خیر؟گفت بله.

سوال دیگه اینکه :

آیا بسته افزایشی gprs مثلا از نوع 10 تومنی با شارژ معمولی برای برقرای تماس تفاوت داره؟

علت سوال اینکه در سایت ایرانسل به صورت 1000 و 4000 و 10000 نوشته شده ولی در بازار شارژ 2000 تومنی هم داریم..

عزیز من!
    شما خط ایرانسلت رو فعال که کردی یه مبلغی باید شارژ داشته باشی. این شارژ اینترنت نیست بلکه میزان اعتبار استفاده کلی از خط هستش که از بازار یا اینترنتی از هزار تومن به بالا موجوده.اما برای فعال سازی تعرفه GPRS پس از درخواست شما از طریق کد مربوطه مبلغ مورد نظر همون بسته از شارژ خط شما کم میشه. همین نه بیشتر و نه کمتر! تا پیام تایید از ایرانسل مبنی بر فعال شدن بسته شما نیاد به هیچ وجه از اینترنت استفاده نکن چون اون وقت از شارژ خط شما بابت استفاده اینترنت کسر میشه!

9. این کاربر از highlight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام.من فهمیدم فعال نیست و الان ازش هیچ استفاده ای نمیکنم....ببین من چند مشکل دارم :

اول بگین که بسته افزایشی gprs با شارژ معمولی فرق داره یا نه؟

یعنی اینکه من موقع خرید باید بگم بسته افزایشی gprs اعتبار 10000 ریالی میخوام؟

یا باید بگم شارژ 10000 ریالی میخوام؟

آیا باید شارژ 10000 ریالی بخرم و بعدا با استفاده از اون کد به gprs تبدیلش کنم؟

یا اینکه کلا شارژ ایرانسل با اون بسته افزایشی gprs دو جنس متفاوت از هم در بازار هستند؟

من از چندین جا پرسیدم...از اداره پست...فروشنگان مجاز...از کلوپ ها....مراکز فروش....

اصلا جواب سوالم رو نمیدونند و اصلا شارژ 10000 ریالی ندارند و حتی از gprs هم چیزی نمیدونند!!!

اینها فقط مغازه زدند و میفروشند و بس !!!!

تنها جایی که نرفتم نمایندگی ایرانسل بوده که از محل زندگیم خیلی دوره...الان هم اصفهان هستم....

در سایت ایرانسل برای افزایشی gprs اعتبار 1000 ریالی ....4000 و 10000 ریالی هست...
    در حالی که شارژ 2000 ریالی هم داریم...قضیه چیه؟

آیا شارژ با بسته افزایشی فرق داره؟ منظور اینکه دو جنس متفاوت برای فروش هستند؟
    یا اینکه من باید شارژ 10000 ریالی بخرم وبعدا با اون کد به افزایشی gprs تبدیل کنم؟

ضمن اینکه تمام جاهایی که رفتم شارژ 10000 ریالی ندارند...در مورد gprs هم که میپرسم هیچ اطلاعی ندارند...

اصلا باید از کجا بخرم؟

در مورد سیم کارت هم فهمیدم هنوز فعال نیست و الان ازش استفاده نمیکنم...

آقا لطفا راهنمایی کن....دقیق بگو بفهمم چه طوریه...ممنون

داره خودمونی میشه Ali_Reza_Nazari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

وقتي كه حجمي نبود خيلي عالي بود
    اما حالا خيلي بده
    چون 1 گيگ دانلود مي كنه
    2 گيگ حساب ميشه
    چون رفت و برگشت رو با هم حساب مي كنه
    ولي سرعتش جايي كه آنتن بده خيلي خوبه

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

عزیز من!
    شما خط ایرانسلت رو فعال که کردی یه مبلغی باید شارژ داشته باشی. این شارژ اینترنت نیست بلکه میزان اعتبار استفاده کلی از خط هستش که از بازار یا اینترنتی از هزار تومن به بالا موجوده.اما برای فعال سازی تعرفه GPRS پس از درخواست شما از طریق کد مربوطه مبلغ مورد نظر همون بسته از شارژ خط شما کم میشه. همین نه بیشتر و نه کمتر! تا پیام تایید از ایرانسل مبنی بر فعال شدن بسته شما نیاد به هیچ وجه از اینترنت استفاده نکن چون اون وقت از شارژ خط شما بابت استفاده اینترنت کسر میشه!

دوست خوبم...من میدونم که این شارژ اینترنت نیست...اینقدر دیگه...

من اینو نمیدونم که :

آیا شارژ اعتباری ایرانسل با بسته افزایشی gprs دو کالای مجزا از هم برای فروش در بازار هستند؟

یا اینکه من باید شارژ 10000 ریالی بخرم و با استفاده از اون کد به افزایشی gprs تبدیل کنم.

اگه اینارو نمیدونم چون من زمانی که ایرانسل وجود خارجی نداشت و 800هزار تومن برای همراه اول ...همون موقع که باید میرفتی ثبت نام میکردی و بعد از مدت زیادی.....خط گرفتم و هیچ وقت از اعتباری استفاده نکردم.

از 20 تا جا پرسیدم...همین سوال رو...از پست...فروشنگان مجاز...از موبایل فروشی ها...کلوپ ها....

هیچ کسی جواب سوالم رو نمیدونه...

اصلا شارژ 10000 ریالی ندارند و میگند نگرند که نیست...و من هم گشتم و نبود !!!

حالا مشخص کنید دو کالای متفاوت از هم برای فروش هستند یا همون شارژ معمولی هست و با کد بسته افزایشی gprs میشه ؟؟؟

تا بعد ببینم از کدوم خراب شده ای باید بخرم !!!!

من که نداشتم هیچی...اینایی که میفروشند هم چیزی سرشون نمیشه...به خودم حق میدم ندونم !!!
    طرف کارش اینه نمیدونه..خوب از من چه انتظارییه...

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

وقتي كه حجمي نبود خيلي عالي بود
    اما حالا خيلي بده
    چون 1 گيگ دانلود مي كنه
    2 گيگ حساب ميشه
    چون رفت و برگشت رو با هم حساب مي كنه
    ولي سرعتش جايي كه آنتن بده خيلي خوبه

چه خوب بود اگر حالا که زحمت کشیدین و پست زدین به سوالم پاسخ میدادین...حداقل به یه بنده خدا کمک میشد و ما هم دعاتون میکردیم.

اینترنت تنها جایی هست که میتونم جواب سوالام رو بگیرم...چون فروشنده فقط میفروشه...
    هر کی بی کار بوده یه مغازه زده خط میفروشه ولی نه از موبایل سر در میاره نه از خط...

تو نیکی میکن و در دجله انداز......که ایزد در بیابانت دهد باز

خسته شدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •