خوب اپترون جان به اين عكس ها توجه كن...
راستي ببخشيد كه كيفيت ندارن چون دوربين ام باطري نداشت،با موبايل گرفتم...ولي Made in Taiwan اش خونده مي شه...!

خوب حالا چي مي گي؟!

خوب به عكس ها توجه كنين...!!!!
 خوب به عكس ها توجه كنين...!!!!
				خوب اپترون جان به اين عكس ها توجه كن...
راستي ببخشيد كه كيفيت ندارن چون دوربين ام باطري نداشت،با موبايل گرفتم...ولي Made in Taiwan اش خونده مي شه...!

خوب حالا چي مي گي؟!

درست ميگي دمت گرم
خيلي جالبه هم چيني داره هم تايواني . . .

من هم اصلآ فكر نمي كردم كه چيني هم داشته باشه...!!!

مال من هم تایوانی هست. در ضمن چیپست CossHair هم 590 هست هم چنین برای Game طراحی شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر من اگه كسي بخواد يكي از اين دو تا را رو بخره، M2N32SLI-Deluxe خيلي بهتره

به نظر من ASUS با ساخت Crosshair خواست واسه رقيب هاش كلاس بزاره و به اونها پز بده و بگه كه مثلا خيلي كارش درسته ولي اون طور كه بنچ مارك ها نشون ميدن فرقي با M2N32SLI-Deluxe نداره و تازه M2N32SLI-Deluxe پايدار تر هم هست

مگه کارش درست نیست از 5 تا مادربورد برتر 4 تاش ایسوس هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من نمیفهمم تایوان و چینی بودن چه ربطی به کارایی داره..DFI ها همه چین تولید میشن پس ایراد دارن..؟؟
ما هفته پیش یه دونه M2n-E خریدم به سلامتی..بقدری ایراد داشت که من از خنده مردم..ولتاژ رم 1.95...gif)
روشم زده بود تایوان..
شما بجایس اینکه مادربرد رو از کشور سازنده طبقه بندی کنید یکم مشخصات و قدرت و انعطاف رو مد نظر بگیرید..
مثلا A8R-MVP رو با قیمت 100 دلاری بزارید کنار بردای خودتون..توجه دارید که 100 دلاره..باقی میشه خرج زخمای دیگه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)