تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 38

نام تاپيک: راهنمایی در مورد GPRS ایرانسل-لطفا راهنمایی کنید

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض راهنمایی در مورد GPRS ایرانسل-لطفا راهنمایی کنید

سلام.من یک سوال دارم :

میخوام از اینترنت GPRS ایرانسل برای پی سی استفاده کنم شاید که بعد از سال ها از شر دیال آپ خلاص بشم.اما به خاطر اینکه تجربه ای در موردش ندارم یک سری ابهام دارم....

در لینک زیر :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر فرض کنیم یک اعتبار 10000 ریالی خریداری کنم....

در سایت ایرانسل یکجا نوشه محدودیت حجمی 2.5 گیگابایتی دارم...حالا در مورد محاسبه اینکه چقدر میتونم استفاده کنم سوال دارم.جای دیگه گفته به ازای هر کیلو بایت 5 ریال.

فرض کنیم در طول 30 روز من میخوام روزانه 100 صفحه وب باز کنم...اگر به صورت ریال حساب کنم :

و میانگین برای باز شدن هر صفحه رو 300 کیلو بایت در نظر بگیرم...100 صفحه وب رو دیدن در 300 کیلوبایت میشه 30000 کیلوبایت ...اگر این عدد رو ضربدر 5 ریال کنم میشه : 150000 هزار ریال....

اگر اینطوری حساب کنم با اعتبار 10 هزار تومنی نمیشه زیاد استفاده کرد....

ولی اگر دیدن صفحات رو به صورت حجمی حساب کنم 300 کلوبایت در 100 صفحه وب میشه 30000 کلوبایت و یعنی 30 مگابایت...در این حالت میتونم هر روز خیلی استفاده کنم.

اینکه اعتبار رو چه طوری حساب میکنه نمیدونم.یعنی بر حسب ریال یا حجم؟
    آیا دیدن صفحات وب جز حجم دانلودی محاسبه میشه؟

یک نفر توضیح بده با یک اعتبار 10 تومنی میتونم در طول 30 روز به صورت روزانه 100 تا صفحه وب رو ببینم؟

مشکل این هست که من هیچ وقت adsl نداشتم..به همین خاطر چیزی نمیدونم در این مورد.به خاطر اینکه مخابرات منطقه ارائه نمیده و البته میدونم سوال ها بسیار آماتور هست و پیش پا افتاده...

البته شاید حساب و کتاب هایی که بالا کردم به طور کل و از پایه غلط باشه!

ولی به هر حال همه روز اول اطلاعاتمون کم هست.یک نفر از دوستان راهنمایی کنه.ممنون
    Last edited by mehr1362; 28-01-2011 at 19:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اول اینکه خیلی کم پیش میاد صفحه ای 300 کیلوبایت باشه. دوم اینکه بله صفحات هم جزئ دانلود محسوب میشه و پهنای باند 3 گیگ برای استفاده معمولی کافی هست و 10 تومن واقعا ارزش داره.

3. این کاربر از mehdiyas2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jomong666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شما ابتدا برو سراغ ای دی اس ال .

من از ایرانسل استفاده کردم . اصلن حساب کتاب نداره . یه دفعه با سرعت 30 دان می کنی دو ساعت بعد سرعتت به 0.5 هم نمیرسه .
    در ضمن شما که میخوای برای 2 گیگ در ماه 10 تومن بدی . خوب ای دی اس ال حجمی بگیر . از هر نظر بهتره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شما بعد از اينكه از جي پي آر اس استفاده كردي برميگردي به همون دايل اپ و با كلي خوشحالي به ادامه كار تو اينترنت خواهي پرداخت و 1000 مرتبه به صاحب اون اي اس پي دايل آپ صلوات ميفرستي و كلي تبليغات ميكني كه مودم EDGE رو كه خريدي به يه بنده خدايي بندازي!
    من آدم منقي اي نيستم ولي فراموش نكن كه كجا داري زندگي ميكني . حداقل اينه كه خودت نميتوني تصميم بگيري از چه نوع سرويسي استفاده كني.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

شما ابتدا برو سراغ ای دی اس ال .

من از ایرانسل استفاده کردم . اصلن حساب کتاب نداره . یه دفعه با سرعت 30 دان می کنی دو ساعت بعد سرعتت به 0.5 هم نمیرسه .
    در ضمن شما که میخوای برای 2 گیگ در ماه 10 تومن بدی . خوب ای دی اس ال حجمی بگیر . از هر نظر بهتره .

عزیزم من میگم مخابرات منطقه دی اس ال نمیده تو میگی..........

من میگم کف دست مو نداره شما میگی بکن

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

شما بعد از اينكه از جي پي آر اس استفاده كردي برميگردي به همون دايل اپ و با كلي خوشحالي به ادامه كار تو اينترنت خواهي پرداخت و 1000 مرتبه به صاحب اون اي اس پي دايل آپ صلوات ميفرستي و كلي تبليغات ميكني كه مودم EDGE رو كه خريدي به يه بنده خدايي بندازي!
    من آدم منقي اي نيستم ولي فراموش نكن كه كجا داري زندگي ميكني . حداقل اينه كه خودت نميتوني تصميم بگيري از چه نوع سرويسي استفاده كني.

دوست عزیز من میخوام اینترنت موبایل رو در پی سی استفاده کنم.با استفاده از nokia pc suite

شما اصلا نگرفتی چی میگم.

من هر دو ماه 30 تومن قبض تلفن میدم و فقط از ساعت 2 نصف شب تا 7 صبح اینترنت دارم...

ضمن اینکه پول کارت هم باید بدم....

ای دی اس ال هم در دسترس ندارم...

باز فکر میکنی دیال آپ بهتره؟

شما دوستان امتحان نکردید و اصلا جواب من این نبود که ای دی اس ال بهتره یا این یا دیال اپ....

اینقدر که همه میدونند کدوم بهتره....

من یکی رو میخوام که استفاده کرده باشه و بتونه جواب بده میتونم روزانه 100 صفحه وب باز کنم بدون اینکه حجم تموم نشه و بشه 1 ماه استفاده کرد یا خیر...

سرعتش اصلا برام مطرح نیست...چون 6 سال با دیال آپ بارها فایل 500 مگی 200 مگی 100 مگی دانلود کردم!!!

چیزی که برای من مهمه اینه که روز اینترنت داشته باشم و شب بگیرم بخوابم!!!!

به هر حال ظاهرا اینجا به جواب نمیرسم...

باید 10 تومن خرج کنم و ببینم چی میشه...

ممنون از جواب های سودمند دوستان!!! موفق باشین

در آغاز فعالیت highlight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز من میخوام اینترنت موبایل رو در پی سی استفاده کنم.با استفاده از nokia pc suite

شما اصلا نگرفتی چی میگم.

من هر دو ماه 30 تومن قبض تلفن میدم و فقط از ساعت 2 نصف شب تا 7 صبح اینترنت دارم...

ضمن اینکه پول کارت هم باید بدم....

ای دی اس ال هم در دسترس ندارم...

باز فکر میکنی دیال آپ بهتره؟

شما دوستان امتحان نکردید و اصلا جواب من این نبود که ای دی اس ال بهتره یا این یا دیال اپ....

اینقدر که همه میدونند کدوم بهتره....

من یکی رو میخوام که استفاده کرده باشه و بتونه جواب بده میتونم روزانه 100 صفحه وب باز کنم بدون اینکه حجم تموم نشه و بشه 1 ماه استفاده کرد یا خیر...

سرعتش اصلا برام مطرح نیست...چون 6 سال با دیال آپ بارها فایل 500 مگی 200 مگی 100 مگی دانلود کردم!!!

چیزی که برای من مهمه اینه که روز اینترنت داشته باشم و شب بگیرم بخوابم!!!!

به هر حال ظاهرا اینجا به جواب نمیرسم...

باید 10 تومن خرج کنم و ببینم چی میشه...

ممنون از جواب های سودمند دوستان!!! موفق باشین
    آقا بیا جوابت پیش خودمه!!
    دقیقا در شرایط مشابه شما بودم و الان با ایرانسل وصل میشم. هر چقدر صفحه فکر کنی باز می کنم و دانلود هم بعضی وقتها دارم. تموم نمیشه که هیچ اکانت اضافی هم می مونه!!!!!
    اما یه نکته هم بگم سرعتش به طرز افتضاحی پایین اومده!!!!! تابستان گیگ گیگ دانلود می کردم ولی الان سرعتش اذیت می کنه نافرم! فقط بدرد کسانی در شرایط من و شما می خوره!

9. این کاربر از highlight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت p30nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز همه حرف زدن بذار منم دو کلمه بگم البته من خودم در حال حاضر با ایرانسل میام اینترنت 1_از نظر سرعت 100 برابر بهتر از دیال آپ هست 2_اگه از اینترنت دانلود منجر استفاده کنی که فبها البته اینم بگم که در بعضی از ساعات روز سرعتش به 20kb/s میرسه و در بعضی ساعات که البته همیشگی نیست به 2-3-4-و8kb/sمیرسه که بازم نسبت به دیال آپ بهتره این مزایاش و حالا نسبت به میزان استفاده:همونطور که گفتن 2.5gخب پس میشه به اندازه 2.5g دانلود کرد که درباره باز کردن صفحات وب به نظر من هیچ چیز قابل توجهی کم نمیکنه من در حال حاظر با اکانت 1000 تومانی نت هستم 1000 میدی اندازه 22000تومان که اگه با شارژ معمولی خودت میامدی قبلا میتونی کار کنی به نظر من که خوبه

11. این کاربر از p30nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامی ممنون از شما.پس من خیالم راحت باشه که با وبگردی 1 ماه رو جواب میده درسته؟صدر صد مطمئن باشم؟

بعد من شنیدم سرعت شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق میکنه و بستگی به موبایل هم داره که EDGE داشته باشه یا نه..

ممنون از کمکت.حالا خیالم راحت باشه؟

دلا چنان معاش کن که گر بلغزد پای....................فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد

آقا اینو اضافه کنم :

اون چیزی که سایت ایرانسل نوشته در مورد هر کبلو بایت 5 ریال....

استنباط من این هست که اگر از کد استفاده نکنیم و یعنی اینکه از حالت بسته افزایشی استفاده نکنیم به اون صورت کیلوبایتی حاسبه میشه...
    ولی اگر کد رو بزنیم و سفارش بدیم به صورت حجمی محاسبه میشه..درسته؟

بعد اگر وقت داری و حوصله یکم مختصر بگو چکار کنم کلا...ریز نمیخواد بشی چون قبلا تحقیق کردم فقط چون میگی تجربش رو داری میپرسم.
    بازم ممنون از لطفت.
    Last edited by mehr1362; 29-01-2011 at 17:14.

داره خودمونی میشه mehdi 65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه صفحه هایی که شما باز می کنی 300 کیلو بایت باشه شما می تونی با یه بسته 1 ماهه 2.5 گیگی تقریباً روزی 250 تا صفحه باز کنی.
    سرعت gprs به عوامل زیادی بستگی داره، اول اینکه نسل آنتنی که موبایل شما بهش وصله 2.5 هست یا 2.75، اگه 2.5 باشه اینترنت شما gprs هست و سرعتش از 6-7 بالاتر نمیره، ولی اگه آنتن آپگرید شده باشه و 2.75 باشه اینترنت شما edge هست و بسته به نوع گوشی شما سرعت می تونه تا 30-40 هم برسه.
    دوم اینکه گوشی شما edge رو ساپورت می کنه یا نه.
    فاصله شما با آنتن، ترافیک شبکه و...
    در کل به نظر من از دیال آپ بهتره
    در مورد حساب کردن هم. بدون بسته کیلوبایتی حساب میشه که من الان دقیقاً نمی دونم چقدره ولی اونم روز و شب تغییر میکنه که حتی شبانش هم خیلی گرون در میاد.
    اگر هم بسته فعال کنی، اون حجم رو تبدیل به پول می کنه مثلاً بسته یه روزه رو که فعال کنی تو اطلاع حساب میزنه 220000 ریال مانده.

14. این کاربر از mehdi 65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •