ببخشید دوستان
بازیهای جدید که روی پلتفرم آی پاد هم میان نیاز به کرک شدن دارن یا رایگان هستن ؟

ببخشید دوستان
بازیهای جدید که روی پلتفرم آی پاد هم میان نیاز به کرک شدن دارن یا رایگان هستن ؟

بستگی داره معمولا یکی دو روز سایت هایی که فایل کرک شده بازی ها رو میدن میاد....apptracker.org
راستی دوستان آیتونز به 10.1.2 آپدیت شده.

همون لحظه بازی های باحالو میگیرنو کرک میکننو اپ میکنن
شما نگران نباش

خب الان روش قطعی و درست حسابی برای جیل بریک iOS 4.2 اومده ، مثل همون برنامه JailbrakeMe ؟

بله رد اسنو هست.
اما به صورت treaded هست.

دوستان يه سوالي داشتم به نظرتون به صرفه هست الان خريد 2g 8g ؟يا 3g 8g بخرم؟چه فرقي با هم دارن؟بعد بازيهاي 4g 3g 2g همه به هم ميخورن؟

سلام
اصلا این کارو نکنید هشت گیگ که خیلی کمه و نیازتون رو بر اورده نمیکنه
دیگه بازی های جدید هم همه دارند با توجه به قدرت 4G ساخته میشند و مطمینا چند وقته دیگه روی ایپاد های قبلی خوب اجرا نمیشند و یا اصلا اجرا نمیشند

منم اصلا توصیه نمیکنم خرید نسل 2 یا 3 رو، اونم هشت گیگ!، من 32 تام پره، حدود 11 گیگ فقط برنامه و بازی گلچین شده است!
ولی این قضیه رو که بازی ها روی قبلی ها اجرا نشن خیلی قبول ندارم، بازی های دوره نسل 3 (که خیلی پیشرفت داشته از لحاظ سخت افزار گرافیک و CPU) روی نسل 2 و حتی فکر کنم نسل 1 هم اجرا میشن، حتی بازی ای من نمیشناسم که روی آیفون 4 اجرا بشه و با نسل 2 آیپاد تاچ مشکل داشته باشه، اگه کمبود هایی مثل دوربین رو در نظر نگیریم، فکر کنم به این زودی ها چنین مشکلی برای نسل های قبلی پیش بیاد...!.gif)

3جی 8 گیگ که نداریم! اون 8 گیگی که سال سوم عرضه می شد همون نسل دوم بود، یا سی پی یوی 400 و رم 128 گرافیک ضعیف که برای الان واقعا کمه. بازی های گرافیکی الان کم کم می رن که براساس نسل سوم ساخته بشن و همین الانم بعضی بازی ها مثل infinity blade فقط روی نسل 3 و 4 قابل اجراست. کلا هر نسل حدودا 3 سال از زمان عرضه ی آیفون اون نسل پشتیبانی می شه. یعنی عمر نسل 2 حدود 5 ماه دیگه کاملا به پایان می رسه. (که البته همین الانم معلوم نیست 4.3 به طور رسمی برای نسل دوم عرضه بشه یا نه!)

از این کار اپل خوشم نیومد
برای اینکه سود بیشتر بکنه توی نسل چهارم آی پاد هاش اصلا 16 گیگ رو قرار نداد ، فقط 8 و 32 که همه مجبور بشن 32 گیگ بخرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)