تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط از یه کانال و نصف قدرتش استفاده میشه
تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط از یه کانال و نصف قدرتش استفاده میشه
امیرخان آمپ 4 کانال 2 تا بریج میشه ازش گرفت.به اون کانالی که آرسی وصل میکنی از همون هم باید بریج
بگیری دیگه.چیزی نمیشه.
اگه میخوای دو تا بریج بگیری میتونی از تبدیل 1 به 2 آرسی استفاده کنی.
سلام![]()
من یه سیستم 500 هزارتومنی می خوام ببندم به پرشیام
شهر خودمون قیمت پرسیدم .دوتا ساپ با امپیلی و یه جفت باند کنود718 با سیم کشی و باکس و هزینه نصب شد 550هزارتومن
زیاد سر در نمی یارم از سیستم .شما دوستان چند تا پیشنها بدین برم بگیرم.پیشاپیش از همتون تشکر می کنم![]()
نمیدونم
من یه ساله اینطوری استفاده میکردم و از آمپمم فوق العاده ناراضی بودم
صدای سیستم دوستام با باندی که به خود پخش وصل بود از ماله من بیشتر و با کیفیت تر بود
آمپ Lw4.620 سوند هست
از کجا میتونم بفهمم آمپ سالم هست و بدرد بخور؟
پخش رو دارین دیگه؟
یا نه میخواین پخش هم بگیرین؟
در صورتی که ساب شما از نوع دو کویل باشه امکان پذیره . و البته هر کویل حتماً باید 4 اهم باشه یا اینکه آمپتون یه اهم استیبل باشه که محاله , اگه هر کویل 2 اهم باشه اونوقت در حالت بریج آمپتون هر کویل رو یک اهم میبینه و میسوزه
روش اتصال به این شکله که از جفت خروجی RCA ساب که از هدیونیت در میاد یه تبدیل Y ( به اصطلاح ایرانی ها 1 به 2 ) گذاشت سر راهش و هر 4 کانال ورودی آمپ رو تغذیه کرد.
برای خروجی دو کانال اولی رو جداگونه بریج و دو کانال دوم رو هم به طور جداگونه بریج کرد در نتیجه دو کانال قوی حاصل میشه و هر کدوم از این کانال ها رو به یکی از کویل های ساب برسونید
مثلاً فرض کنید با یه آمپ که 4 تا 50 وات روی 4 اهم یا 4 تا 75 وات روی دو اهم بده , بخوایم یه ساب دو کویل 300 واتی رو درایو کنیم.
در اینصورت در صورت بریج کردن خروجی آمپ میشه به عنوان یه آمپ 2 کانال که هر کانالش 150 واته روش حساب کرد
اگه یه ساب دو کویل که هر کدوم از سیم پیچ های 4 اهمیش , 150 وات قدرت میگیره رو جدا گونه به خروجی این آمپ متصل کنید دقیقاً به چیزی که گفتید میرسید.
علی ایهال این کار رو هرگز اصلاً نباید بدون تبدیل Y انجام دادچون در این صورت دو کویل میخوان استریو کار کنن و با کوبش های سمت چپ و راست هر کدوم 150 وات تولید کنن که ممکنه یکیشون بخواد ساب رو به جلو برونه و اون یکی ساب رو به عقب!!!!!!!!!!
به این صورت :
![]()
Last edited by sasoolee; 28-01-2011 at 16:18.
ساب خودش آمپ جداگونه داره
الان به صورت بریج به یه جفت لیمیتد وصل هست
البته 7 - 8 ماهی میشه که وصل نیست
چشم
میگردم دنبال تبدیل وای شکل
همین امروز هم تهییه میکنم
شاید اصلا امروز یه آمپ هم خریدم : )))
البته جمعست امروز
شاید اصلا یه جفت RCA دیگه هم گرفتم :|
شاید این جمعه بیاید شاید : ))))
دوست عزیز پخش ماشینت چیه؟ بگو ببینم جوابگو هست یا نه ( باید حداقل 2 تا rca داشته باشه )
یه آمپ 4 کانال بخر به قیمت حدودی 200 ت .
یه جفت باند خوب به قیمت حدود 150 ت
یه ساب و باکس خوب هم حدود 100 ت
جهت سیم کشی و نصب هم 50 ت در نظر بگیر.
نظر بنده :
ساب 1204d jbl با باکس سیلد 30 لیتری . حدود قیمت 110.
باند cvl 69 کدنس با حدود قیمت 140 . یا mtx 6903 با حدود 160
پک سیم کشی گیج 8 به اتفاق یه rca اضافی و دستمزد و شیرینی بچه ها حدود 50
در مورد آمپ هم چیزی بخر که تقریبا 4x100 وات روی 4 اهم بده و 4x150 روی دو اهم.
بازار رو بگرد ببین چی گیرت میاد . از سانداستریم , اینفینیتی , jbl و کدنس و پایونیر و کنوود ... سراغ برند متفرقه نرو
من نظرم xa175.4 کدنس هست با قیمت حدودی 220 ت .
اره هرچي ميگيري با گارانتي باشه در مورد امپ خودم همينو گرفتم امپ خوبيه هركي گرفته تعريفشو ميكنه سامانم اينجا همينو برداشته![]()
زياد نيست مناسب سيستمته
يه پيشنهاد دوستانه اگه ميخواي سيستم جم كني و بوجت نميرسه كم كم بخر ولي جنس خوب بگير خودم الان چند ماهه خورد خورد سيستممو جم كردم ولي چيزايي گرفتم كه دلم ميخواست
سیم گیج 8 مناسب نیست 4 یا 2 خیلی بهتره
جسارتا درباره اجناس کدنسم من اصلا پیشنهاد نمیکنم با این قیمتها پیشنهادهای بهتری هست(نظر شخصی
و ارزش دیگری ندارد)
البته دوستمون نگفتن که سیستمو واسه اهنگ گوش کردن میخوان یا کل کل و سر چرخوندن؟؟؟؟؟؟
منم با صحبت امیر موافقم . با اینکه سه قطعه از سیستم از این برند هستن اما به نسبت بقیه برندها گرون ترن.
اصلاً قیمت جهانیشون به دلار هم بالاست
اما من فوق العاده از آمپ خودم راضی ام به قیمتش می ارزه.
. باندام صدای تیز و قوی ای دارن اما به 200ت نمی ارزن.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)