تبلت ها فعلا تکامل پیدا نکردند ... هرکدومشون مشکلات خاص خودشون رو دارند ...
چند وقتی صبر کنید تا ipad2 و تبلت hp وارد بازار بشه تا قیمت ها کاهش پیدا کنه .....
در نهایت بهتره کمی صبر کنید ....
موفق باشید
تبلت ها فعلا تکامل پیدا نکردند ... هرکدومشون مشکلات خاص خودشون رو دارند ...
چند وقتی صبر کنید تا ipad2 و تبلت hp وارد بازار بشه تا قیمت ها کاهش پیدا کنه .....
در نهایت بهتره کمی صبر کنید ....
موفق باشید
ایپد 2 ؟ کی قراره بیاد ؟
هنوز دقیقا مشخص نیست..... اما بزودی میاد ....
به نظر من اگه قرار نیست کار بخصوصی با تبلت انجام بدی به پای iPad 2 صبر نکن
چون بعد از معرفیش که هنوز معلوم نیست کی هست یه مدت زمان میبره که خود اپل فروشش رو آغاز کنه . بعدش چند ماه طول میکشه تا وارد بازار ایران بشه تازه وارد هم که میشه با قیمت های نجومی و پدر مادری !!! هنوزم که هنوزه iPad قیمت عادلانه ش رو تو ایران پیدا نکرده ...
اگه شرایطت اینجوری نیست و کاربر حرفه ای هستی و مشکل مالی نداری برای تبلت های جدید صبر کن وگرنه همین الان خرید رو انجام بده . البته من بحثم اصلا کیفیتی نبود ، اگر دسترسی به خارج ازکشور داری صبر کردن بهترین کاره
من کارم انچنان حرفه ای نیست،عمده کارم مربوط میشه به فیلم نگاه کردن با زیر نویس فارسی ! دیکشنری و گشتن تو سایتهای فارسی !
و البته از نوع آی پدش
چون به نظر من اندازه صفحه ای که تبلت هایی مثل Galaxy tab دارن برای تماشای فیلم با رزولیشن بالا اصلا مطلوب نیستن
کارهای مربوط به دیکشنری رو هم اپ استور جامع اپل براتون راحت میکنه یا اگه دسترسی به اینترنت داری مترجم گوگل و ...
گشتن توی سایت های فارسی هم به نظر من نیاز به یه کیبرد خوب داره که آی پد این گزینه رو داره و هم به عنوان یه ابزار جانبی میتونی بهش متصل کنی ولی فکر نکنم اندازه کوچک تبلت های دیگه مثل Galaxy tab برای تایپ راحت با کیبورد لمسی خوب باشن و حس خوبی نمیدن
ببخشید دوستان من اصلا بحثم تعصبی نبود و نمیخواستم مقایسه کنم تبلت سامسونگ رو از این جهت میگم که در حال حاضر فقط این دو تبلت در ایران به راحتی در دسترس هستن
اپ استور فیل نیست ؟ راحت میشه رفت توش ؟ میخواام برم چک کنم ببینم نرم افزار هاش چطورن ! بعد چطور میتونم ازش خرید کنم ؟
فیلم زیر نویس فارسی رو میخونه ؟ مطمئنید ؟
شواهدی وجود داره که میگن برای دانلود اپ ها v-p-n داشته باشید
چک بکنید ؟
Dead space 2 بازی ایه که هنوز برای پی سی نیومده ولی روی پلتفرم آی پاد و آی پد عرضه شده !!
کامل ترین اپ استور در حال حاضر اپ استور اپل هست البته آندروید هم پیشرفت خوبی داشته ولی هنوز به پای اپل نرسیده
اینکارهایی هم که میگید اصلا جزو محالاته که نتونه انجام بده
حالا گیریم که نتونست انجام بده . شما فقط میخواید برای دیدن فیلم برید 900 تومن خرج کنید ؟ چه کاریه خب !! این همه لپ تاپ خوب تو بازار هست ...
میگم که من واسه کارای حرفه ای رو پی سی کار میکنم،اینکه میگم فیلم و دیکشنری و سایت فارسی به خاطر اینه که اینا مهمترین چیز ها هستن که میخوام داشته باشه،من لپ تاپ هم دارم،اما تبلت رفته تو دلم،ایپد رو میخوام بگیرم،هم سبک تره هم جمع و جور تر !
این ادرس app store رو میدید ؟ سایت خود اپل ؟ چطور میشه ازش خرید کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)