تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 35 اولاول ... 19252627282930313233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 348

نام تاپيک: بررسی دوربین جدید Panasonic Lumix DMC-FZ40 & FZ100

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بله من هم این دوربین رو دارم برای همین این پاسخ رو به شما دادم
    باید ISO رو ببرید بالا - f رو بزرگ انتخاب کنید - از جبران نوردهی استفاده کنید - سرعت شاتر رو پایین بیارید - در آخر هم اگر لازم شد از فلش استفاده کنید اونم دو مرحله ای

این درست نیست اتوماتیک پانا عالیه ، مشکلش اینه که کمی رنگ ها رو بیحال میکنه همین
    در حالت واید یا تله MP عوض نمیشه
    اگر انتظارتون بالا رفته بهتره یه حرفه ای بخرید نه FZ100 چون عمل کرد FZ35 توی شب بهترین عمل کرد بین سوپر زوم هاست بدون شک

ببخشید مهندس جان
    طبق فرمایش شما اگر آیزو را بخوام ببرم بالا , F رو بزرگ کنم و جبران نوردهی و سرعت شاتر ؛ تو کدوم مودش باید اینکارو بکنم ؟
    P - A - S - M

الآن یه مقدار با دوربین تو اتاق و زیر نور کم از یکسری از سوژه ها که عکس میگیرم و تنظیماتو بالا پایین میکنم عکسهای خوبی گرفته میشه اما دقیق نمیدونم باید چکار کنم .
    اگه مطلب آموزشی هم در زمینه عکاسی بصورت جامع سراغ دارید که درمورد دیافراگم , سرعت شاتر , آیزو و ... در حالتهای مختلف توضیح کامل و جامعی باشه ممنون میشم لینک بدید .

با سپاس فراوان

از دوستان عذرخواهی میکنم اگر دو پست اخیر بند ربطی به این تاپیک نداشت ببخشید .

2. این کاربر از MVP77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مهندس که هستم اما تو یه زمینه دیگه
    ISO همه جا هست ، اما برای این که بقیه رو هم یه جا داشته باشید باید توی مد M کار کنید
    S اولویت سرعت شاتر
    A اولویت با دیافراگم
    P حالت برنامه برای عکاسی عادی خوبه
    M کاملا دستی

آموزش کاملیه در 19 جلسه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک جلسه های بعد آخر هر صفحه هست

اینم هست "اصول عکاسی دیجیتال"
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 3 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

السین جان من که که از خریدم پشیمونم.میزارمش تو حالت اتوماتیک تو روز خوب میگیره اما تو شب نه.تو حالت M هم هر چی گشتم فقط میشه سرعت شاتر رو تغییر داد تو دوربینای کنان یک کلید هست که میشه رفت از حالت تنظیم سرعت شاتر به حالت تنظیم تنظیم دیافراگم رفت اما هرچی گشتم تو این دوربین نتونستم پیداش کنم.
    میبرمش تو حالت A که یکم دیافراگم رو بسته تر کنم میبینم سرعت شاتر همیشه رو 1/60 تنظیم شده.دیافراگم 2.8 هم بعضی شرایط عکس رو دون دون میکنه باید بسته تر بشه
    میبرمش تو حالت S باز میبینم دریچه رو دوربین تو همه شرایط رو 2.8 تنظیم کرده حتی جایی که لازمه بسته تر باشه
    باز P از بقیه گزینه هاش بهتر عمل میکنه که تو این حالت هم باید همیشه میزان ev فلش رو تنظیم کرد تا عکس فاصله دور روشن و عکس فاصله نزدیک از نور زیاد سفید نشه
    الان باهاش راحتی یا من چون قلقش دستم نیومده ازش زده شدم؟آخه امشب گذاشتم یک فروشگاه برام بفروشدش برم nex-3 بگیرم
    ولی با این گرونی لنز ها باید بیخیال زوم بالا بشم

داره خودمونی میشه H@di Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

بله کاملا موافقم به نظر من تو مود اتوماتیک کانن بسیار عالی هست
    -------------------------------------------------------------------------------
    به نظرم که دوربینت خوبه بهتر از اون باید slr بگیری. فقط اگه تو شب خودت به صورت دستی سرعت شاترتو کم کنی و شدته فلاشتم دستی زیاد کنی بهتر میشه.چون تو حالت اتومات پاناسونیک خیلی ضعیفه
    از اتوماتیک کانن دقیقا خبر ندارم و دقت نکردم تا حالا ... ولی پاناسونیک اینقدرا که شما میگید رو اتو بد نیست ! ... از نظر من عالیه ...
    یه چیزی ... من و داداشم چند روز پیش در حالت اتوماتیک از یه نقطه عکس میگرفتیم (توی اتاق و زیر نور 2 تا مهتابی) ، عکسای داداشم همشون ایزوی بالای 800 میفتاد و پر از نویز بود ... در حالی که منم تو همون شرایط عکس گرفتم و ایزوی همشون زیره 400 بود (بالاترینش 320 بود) و حقیقتا عکسای تمیزی از آب درومدن ! ...

نتیجه : باید یکم تجربه ی کار با یه دوربین خاص رو داشته باشی !

7. 4 کاربر از H@di Soft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

السین جان من که که از خریدم پشیمونم.میزارمش تو حالت اتوماتیک تو روز خوب میگیره اما تو شب نه.تو حالت M هم هر چی گشتم فقط میشه سرعت شاتر رو تغییر داد تو دوربینای کنان یک کلید هست که میشه رفت از حالت تنظیم سرعت شاتر به حالت تنظیم تنظیم دیافراگم رفت اما هرچی گشتم تو این دوربین نتونستم پیداش کنم.
    میبرمش تو حالت A که یکم دیافراگم رو بسته تر کنم میبینم سرعت شاتر همیشه رو 1/60 تنظیم شده.دیافراگم 2.8 هم بعضی شرایط عکس رو دون دون میکنه باید بسته تر بشه
    میبرمش تو حالت S باز میبینم دریچه رو دوربین تو همه شرایط رو 2.8 تنظیم کرده حتی جایی که لازمه بسته تر باشه
    باز P از بقیه گزینه هاش بهتر عمل میکنه که تو این حالت هم باید همیشه میزان ev فلش رو تنظیم کرد تا عکس فاصله دور روشن و عکس فاصله نزدیک از نور زیاد سفید نشه
    الان باهاش راحتی یا من چون قلقش دستم نیومده ازش زده شدم؟آخه امشب گذاشتم یک فروشگاه برام بفروشدش برم nex-3 بگیرم
    ولی با این گرونی لنز ها باید بیخیال زوم بالا بشم
    ببخشید ... من خیلی وقته این طرفا نیومدم ... میشه دقیقا واسم بگید مشکلتون چیه ؟ ... شاید بتونم کمکتون کنم ...
    من اینطور متوجه شدم که شما نمیتونید از حالت تغییر سرعت شاتر ، به حالت تغییر دیافراگم (و یا برعکس) بپرید ... درسته ؟
    اگه مشکلتون همینه و دوربینتون هم FZ40 و یا FZ100 هستش فقط کافیه چرخونکشو به داخل فشار بدید ... همین ! (دقیقا مثه چرخونک ماوس)

اینا توی دفترچه ی راهنمای فارسیش نوشته ... اگه ندارید میتونید اونا دانلود کنید ... تو پست های قبلی خودم گذاشتم

راستی ... اگه میفروشی خریدارم
    Last edited by H@di Soft; 28-01-2011 at 00:00.

9. 2 کاربر از H@di Soft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگه مشکلتون همینه و دوربینتون هم FZ40 و یا FZ100 هستش فقط کافیه چرخونکشو به داخل فشار بدید ... همین ! (دقیقا مثه چرخونک ماوس)
    من کلی باهاش ور رفتم اما اصلا فکر نمیکردم که باید اونو فشار بدم ممنونم که گفتی.پس امروز کامل دفترچه شو میخونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دفترچه شو دوباره یک نگاه انداختم.عکسایی هم که گرفته بودم یک نگاه انداختم.تو روز مشکلی باهاش ندارم اما تو شب تو حالت اتومات نور فلاششو خوب نمیتونه تنظیم کنه بعدش عکسام تاریک میشه طوری که باید رو حالت P عکس بگیرم خودم EV فلش رو تنظیم کنم. اول یک شات میزنم اگه خوب نبود تغییرش میدم.
    چیکار کنم که خودش بهترین حالتو انتخاب کنه؟
    معمولا خودت رو چه تنظیماتی عکس میگیری که مثلا اگه یک نفر روبروت فاصله 2متری واستاده باشه نور روی شخص کافی باشه و پشت زمینه هم با فاصله 10متر روشن باشه؟تو حالت اتوماتش پشت زمینه اگه تاریک باشه تاریک میگیره که میخوام روشن تر بشه برای همین مجبورم چندین بار با تنظیمات مختلف شات بگیرم که درست بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هادی جان درباره فلشش که توضیح میدی که چیکار کنم دوربین با توجه به نور محیط وفاصله با سوژه بهترین حالت رو انتخاب کنه که پس زمینه هم تاریک نشه

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

محسن جان شما کتاب دوربین و اون آموزشای بالا که گذاشتم رو بخون و تلاش رو فراموش نکن
    رمز موفقیت تمرین تمرین تمرین

14. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

هادی جان درباره فلشش که توضیح میدی که چیکار کنم دوربین با توجه به نور محیط وفاصله با سوژه بهترین حالت رو انتخاب کنه که پس زمینه هم تاریک نشه
    هم خدا ، هم خرما ؟!

یا سوژه یا پس زمینه ... یکی رو باید فدا کنی ...
    من با FZ40 وقتی رو حالت چهره تنظیم میکنم فلاش هم متناسب با فاصله ی فوکوس تنظیم میشه ... ولی چنین حالتی وجود نداره که هم پس زمینه کاملا روشن بشه و هم اون نقطه ی نزدیکتر نورش به اندازه باشه !

16. این کاربر از H@di Soft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •