باید با روحیه بری و تا اخر هم همین طور ادامه بدی!سلام دوستان
من 18 اسفند اعزامم. دوستان لطفاً تجربياتتون رو انتقال بديد. يه مرجع غني درست ميشه با جواب هاي شما
عزيزان، البته اگه لطف كنيد همه جواب بديد.
اوّل كار :
از قبل آموزشي بگيد، با چه حسي، با چه ديدي بريم ؟
روز اوّل چكار كنيم ؟ ( يكي بود مي گفت روز اوّل همه وسايلمونو گرفتن يه كنسرو بهمون دادن، تا 3 بعد از ظهر در تلاش بوديم بازش كنيم، الان من يه وسيله كوچيك پيدا كردم اندازه دو تا انگشته، توش قيچي، پيچ گوشتي، چاوقوي كوچيك و يه چند تا ابزار ديگه داره، به نظرتون با خودم ببرمش؟ )
انشاءالله به مرور سوالات بيشتري رو مي پرسم
این روزه ها میگذره چه با خویشی و چه...
روز اول که رفتید تو اکثر جاها اگه مسیر نزدیک باشه لباس و پوتین و ... میدن و سه روز هم مرخصی میدن.
سعی کن اماده بری بخصوص اینکه اگه اموزشیت از شهری که توش زندگی میکنی دور باشه چون شاید همون 2 -3 روزی رو که گفتم نفرستن خونه! پس سعی کن اماده بری و اون وسایلی رو هم که گفتی حتما بردار.
دوره ی اموزشی که کلا سختی داره حتی سپاه که خدمت سربازیش هتله اموزشیش سخته!البته من تجربه ای در نیروی انتظامی ندارم . اگر شما دارید لطفا بیان کنید تا تجربیاتمون زیاد بشه .خود من قبلا شنیده بودم که نیروی انتظامی سخت گیریش زیاد هست ولی اینکه در چه زمینه ای نمی دونم. البته ما چون فوق دیپلم هستیم اونجا هوامون رو خیلی دارن . مثلا اونجا به غیر از ما فقط دیپلم و زیر دیپلم داره و تفاوت رفتارشون رو با خودمون 180 درجه فرق داره . به اونا خیلی سخت می گیرن .خیلی موقع ها می دیدیم که سینه خیز روی برف می برندشون .ولی ما تا حالا سینه خیز نرفتیم .یا اصلا از الفاظ بد برامون به کار نبردن و همش با لفظ پسر و سرکار خطاب می کنن. البته گاهی شده مثلا توی میدون تیر به کسانیکه تخلف می کنن خطاب بد بکارببرن ولی کلی نبوده. زیر دیپلم ها که خیلی بدتره . خیلی مواقع که ما توی اسایشگاه خواب هستیم صدای اونا رو میشنویم که با سر و صدا از آسایشگاهشون بیرون می کنن برای یه چیزی تنبیه میشن و توی سرما نگهشون میدارن ولی رما و تا حالا اینکار رو نکردن . البته خود بچه های ما هم فهم شعورشون اکثرا بالاست و با درجه دارا همکاری می کنن.
سخت ترین دوره آموزشی من زمانی هست که مجبوریم نگهبانی توی فضای ازاد بدیم که شب ها سرمای وحشتناکش عذاب آوره و خوب کلا 2-3 بار بیشتر بهمون نمیخوره مگر اینکه به خاطر کاری نگهبان تنبیهی بشیم.
از همه سختتر مال ارتش هست! اینو هم بگم پادگان با پادگان هم فرق داره!
منم با ایشون موافقم.کسانی هم که تازه میخوان برن آموزشی اونم با مدرک دیپلم و دیپلم به پایین فقط یه هفته ی اول رو طاقت بیارن
بعدش دیگه براشون عادی میشه و راحت میشه و دیگه پوست کلفت میشن. آخرای دوره هم که خوش میگذره.
جوری که خیلیا نمیتونن دوری هم دوره شونو ببیند و برا هم گریه میکنند.
دو سه روزی اولی خیلی از لحاظ روحی و بدن به آدم سخت میگذره. مخصوصاً از لحاظ روحی.
دلیلشم اینه که تا قبل از این شخصی بودین و الان دیگه شدین نظامی. تو نظام هم که باید طاقت دیدن هر صحنهای
رو داشته باشین و بتونید اونو هضم کنید. خلاصه همون روزای اول رو طاقت بیارید و فرار نکنید دیگه حله بقیه ش.
برای خود من به شخصه روزای اول یگان به مراتب خیلی سخت تر از تک تک روزای آموزشیم بود.
واقعاً حس ِ خیلی بدیه روزای اولی که آدم میره یگان جدید برای خدمت طولانی مدت.
ولی خوب در کل چون میگذرد غمی نیست... زود میگذره...

جواب بصورت نقل قول