سلام
اگه اهل جیگرکی رفتن باشین یه چیزی هست به اسم خوش گوشت یا خواگ یا یه همچین اسمی...آخرش نفهمیدیم اسم درستش چیه...ولی مزش عالیه!!
اینو یارو می گفت لوزالمعده گاوه...نمی دونم...خوردنش ضرر داره؟مثلا هفته ای 1 بار...
کلا دل و جیگر و اینها غذای سالمیه؟
سلام
اگه اهل جیگرکی رفتن باشین یه چیزی هست به اسم خوش گوشت یا خواگ یا یه همچین اسمی...آخرش نفهمیدیم اسم درستش چیه...ولی مزش عالیه!!
اینو یارو می گفت لوزالمعده گاوه...نمی دونم...خوردنش ضرر داره؟مثلا هفته ای 1 بار...
کلا دل و جیگر و اینها غذای سالمیه؟
من از یه دکتر شنیدم که تو جگر یه انگلی هست
که تز طریق خون وارد بدن انسان میشه
البته با چشم هم دیدنی نیست
.
به نظر من وقتی خوب کباب بشه و پخته بشه نباید مشکلی داشته باشه
یه هشدار راجع به خوردن جگر خام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانشگاه علوم پزشكي ايلام در خصوص استفاده از "خوش گوشت" هشدار داد
در اين اطلاعيه پزشكي كه نسخهاي از آن در اختيار ايرنا قرار گرفت آمده است: براساس آزمايشهاي پزشكي،استفاده از خوش گوشت باعث بروز برخي بيماريهاي خطرناك در مصرفكنندگان ميشود. استفاده از خوش گوشت به عنوان غذاي مورد علاقه بسياري از مردم ايلام در كبابيها رواج دارد. دانشگاه علوم پزشكي استان ايلام از شهروندان خواسته است كه با توجه به بيماري زا بودن خوشگوشت از آن استفاده نكنند. در اطلاعيه دانشگاه علوم پزشكي به نوع بيماريهايي كه ممكن است بر اثر مصرف آن ، افراد به آن مبتلا شوند ، اشاره نشده است.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آق من که میخورم خشمزس. ضمنا" روده هستش ربطی هم به جیگر و لوزامعده نداره. اونایی که تحرکشون کمه چاقن یا چربیشون بالاست خوب باید کمتر بخورن..خوب از جای مطمئن بگیرین . و خوب شسته شده باشه(متاسفانه من زیاد فکر این چیزا نیستم و هر جا هوس کردم میخورم)
خوش گوشت.
اسمش چه باحاله...
جزو خوشمزه ترین کباب هاست. به شرطی که درست شسته بشه و خوب کباب بشه.
همون روده گوسفنده فکر کنم.
متاسفانه اکثرا جگرو خوب نمیپزن و به صورت آبدار میخورن که احتمال آلودگی انگلی هست.
يعني اسيد معده نميتونه اون انگل ها رو نابود كنه؟متاسفانه اکثرا جگرو خوب نمیپزن و به صورت آبدار میخورن که احتمال آلودگی انگلی هست.
اکثر تخم انگل ها بوسیله اسید معده فقط لایه سختشون از بین میره تا تو روده ها به آسونی بتونن از تخم بیان بیرون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)