مبارک باشه
امیدوارم لنزش واست خوب بچرخه
منتظر عکساتونیم![]()
مبارک باشه
امیدوارم لنزش واست خوب بچرخه
منتظر عکساتونیم![]()
طبق بررسی هایی که امشب انجام دادم حالت اتوماتیکش خیلی خیلی ضعیفه.فقط باید دستی تنظیم بشه.فکوسش همون طوری که تو تبلیغات گفته بودن تله ماکروی خوبی داره و فکوس دستیش خیلی راحته طوری که سریع رو سوژه زوم دیجیتال میکنه تا فکوس دقیق تر انجام بشه بعد از انجام فکوس سریع به حالت اولش برمیگرده و آماده به شات میشه.
ولی نقطه ضعفاش نویزشه که دیافراگم رو تا 2.8باز میکنم ولی سرعت شاتر رو تو محیط اتاق با 3مهتابی اگه از 1/10 بیشتر میکردم عکسام خیلی تاریک میشد ایزو رو هم میبردم بالا نویز میگرفت.
شایدم چون روز اوله و خوب باهاش یاد ندارم کار بکنم فلشش اذیتم میکنه آخه زوم میکنم باید نور فلشو زیاد کنم واید هم که هست باید کمش کنم.حالت اتوماتیکش هم اصلا جالب نبود.
تو حالت P یا M نمیدونم چطوری میشه دیافراگمشو بازو بسته کرد یا فکوس دستی انجام داد.هر چی باهاش ور رفتم نفهمیدم چطوری میشه تغییرشون داد آخه هر چی قلبیرکو میچرخونم فقط سرعت شاترو تغییر میده!برای تغییر دیافراگم فقط تو حالت A میتونم تغییرش بدم.برای فکوس دستی هم هر بار باید کلید کنار لنزشو بالا پایین کنم تا بره تو فکوس دستی!
حالت 40فریم بر ثانیه و 5فریم بر ثانیشو امتحان کردم.فکوسش خوب بود فقط مشکلش اینکه باید روز باشه که نور کافی باشه تا ایزو رو نبره بالا چون سرعت شاترشو میبره بالا عکسارو کمی تیره میکنه و اگه ایزو بره بالا نویز میگیره
چرا بده ؟؟؟
منم ازش راضی نیستم اما برای رنگش که کمی بیحاله ،فقط همین
1- فیلمبرداری FZ100 بالاخره با 30 فریم گرفته میشه یا 60 فریم ؟
2- تفاوت فیلمبرداری با 30 و 60 فریم Full HD خیلی فاهش هست ؟
3- من الآن FZ35 دارم میخوام ببینم کیفیت فیلمبرداری دوربین خودم با FZ100 چند درصد تفاوت داره ؟
4- یه مشکلی که من با FZ35 دارم اینه که چون دستای من بزرگه این دوربین تو دستم درست نمیشینه از عکسهای FZ100 اینطور میبینم که یه مقدار سایزش بزرگتره درسته ؟
5- مشکل بزرگی هم که من با FZ35 دارم اینه که اصلا و اصلا از عکسهای تو شب این دوربین راضی نیستم یعنی اصلا در حد بسیار ضعیفی تو جاهای کم نور و تو شب عکس میگیره آیا FZ100 هم همینطوره ؟
6- در کل تعویض FZ35 با FZ100 به نظر دوستان کار درستیه یا خیر ؟
7- پیشنهاد غیر از FZ100 با فیلمبرداری Full HD 60 فریم ؟
امیدوارم اونایی که FZ100 دارم به این سوالام با حوصله جواب بدن / خیلی ممنون پیشاپیش
Last edited by MVP77; 27-01-2011 at 09:02.
FZ100-1 توی رزولیشن های پایین تا200 یا 300 فریم هم میگیره (دقیقشو یادم نیست)
2- بله اما نه تو هر نمایشگری
3- بیشتر از 2 برابر
4- فکر نکنم فرق زیادی باهم داشته باشند اما SX30 خیلی بزرگ تره
5- این مشکل از شماست نه دوربین پس با FZ100 هم این مشکل رو دارید
6کار درستی نیست اصلا هم درست نیست (چرا یه SLR نمی خرید ؟؟؟)
7- HS10 یا HS20 یا یکی از یا یه دوربین Casio![]()
Last edited by ELSIN; 27-01-2011 at 16:12.
من خریدمش.فیلم سایز full hd رو60فریم بر ثانیه بر میداره اما فقط به درد روز میخوره چون تو شب سرعت بالای شاتر فیلم رو تاریک میکنه.تو شب فقط میشه از حالت hd با سرعت شاتر 1/30 با نهایت ایزوی 1600 استفاده کرد.راستشو بخوای کامپوترم سایز full hd رو نمیتونه خوب پخش کنه.صحنه آهسته پخشش میکرد برای همین نمیتونم فرق بین 30فریم و 60فریم رو بگم![]()
به نظرم که دوربینت خوبه بهتر از اون باید slr بگیری. فقط اگه تو شب خودت به صورت دستی سرعت شاترتو کم کنی و شدته فلاشتم دستی زیاد کنی بهتر میشه.چون تو حالت اتومات پاناسونیک خیلی ضعیفه
یعنی شما میفرمایید تنظیمات دوربین رو درست انجام نمیدم و به همین خاطر تو شب بد عکس میندازم ؟
البته بنده مبتدی هستم اگر میشه لطف کنید یه مقدار در مورد تنظیمات این دوربین برای عکاسی تو شب (مثلا زیر نرو چراغ) چکار باید انجام بدم تا عکسهای خوب و با نویز کم بگیرم ؟ شاید با راهنمایی شما این دوربین رو نگه دارم
البته واقعا تو روز بسیار عالی عکس میگیره
بله کاملا موافقم به نظر من تو مود اتوماتیک کانن بسیار عالی هست
راستی میشه بگین تو حالت واید دوربین FZ100 شما با چند مگاپیکسل عکس میگیره ؟ فکر میکنم 11 مگاپیکسل باشه درسته ؟
بله من هم این دوربین رو دارم برای همین این پاسخ رو به شما دادم
باید ISO رو ببرید بالا - f رو بزرگ انتخاب کنید - از جبران نوردهی استفاده کنید - سرعت شاتر رو پایین بیارید - در آخر هم اگر لازم شد از فلش استفاده کنید اونم دو مرحله ای
این درست نیست اتوماتیک پانا عالیه ، مشکلش اینه که کمی رنگ ها رو بیحال میکنه همین
در حالت واید یا تله MP عوض نمیشه
اگر انتظارتون بالا رفته بهتره یه حرفه ای بخرید نه FZ100 چون عمل کرد FZ35 توی شب بهترین عمل کرد بین سوپر زوم هاست بدون شک
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)