خیر... منظورم نبود که خوب نیستن...یعنی همون کینگستون 30 تومنی رو بگیرم خوبه ؟؟؟؟؟؟فکر نکنم بتونم بیشتر از 35 تومن برای رم پول بدم
برای من نشد آور کنم (البته زیاد باهاش سر و کله نزدم)...
یا همین رو بگیرید یا Kingmax رو... Kingston خوب نیست.
خیر... منظورم نبود که خوب نیستن...یعنی همون کینگستون 30 تومنی رو بگیرم خوبه ؟؟؟؟؟؟فکر نکنم بتونم بیشتر از 35 تومن برای رم پول بدم
برای من نشد آور کنم (البته زیاد باهاش سر و کله نزدم)...
یا همین رو بگیرید یا Kingmax رو... Kingston خوب نیست.
ایشون یه اور کوچیک میخاد انجام بده از طرفی هم محدودیت بودجه داره وگرنه نظر من رو Gskill بود.
آره من هم منظورم دقیقاً همین هست حدود نهایتاً روی سی پی یو که مثلاً فرکانسش 3 یا 3.1 هست رو تا حدود 3.4 تا 3.6 بالا ببرم بیشتر نمی خوام البته منظورم AMD هست دوستان
شما هم با هم در گیر نشید زنگ میزنم 110 ها
یه انتخاب دیگر هم از برند A-DATA در باس 1600 و C8 داری که قیمتش هم ارزانتر از Corsair است.
نظر من و عرفان یکی بود و اختلافی نیست، ایشون یکی از دوستان من در دنیای مجازی هستند.
با تشکر
حالا قیمت این که گفتی چند هست آخه به نظر دوباره قیمت کورسیر 1600 اومده پایین تر دوست گرامی و حدود 75 راحت گیر میاد
4 گیگش 75؟ کدوم سری؟ Dominator؟حالا قیمت این که گفتی چند هست آخه به نظر دوباره قیمت کورسیر 1600 اومده پایین تر دوست گرامی و حدود 75 راحت گیر میاد
قیمت دقیق ندارم هرروز داره تغییر میکنه بهتره یه روز بری بازار و هرکدوم به صرفه تر بود بخری.چهار گیگ 1333 با C8 حدود 75 بود.
میخواستم نظرتون رو راجع به این مین هم بدونم دوستان ASUS M4A87TD EVO قیمتش که من گرفتم حدود 160 گفت و اصلاً می ارزه براش اینقدر پول بدم
در ضمن منظر نظرات شما هستم دوستان گرامی اگه پیشنهادی دارید بگید
Asrock Icafe 870
CPU Phenom II X2 555
2*2 1333 DDR3 Apacer
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)