در Run اجرا کنید: dxdiag در صفحه ای که باز میشه پایین نوشته.1.تو کجای ویندوز باید ورژن dx رو ببینم؟
Windows 7 خودش DX11 نصب میکنه... ببینید میتونید پاکش کنید!2.گرافیک من dx11 هست اگه dx9 یا dx10 نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟
حالا چرا 9 یا 10؟!!!
در Run اجرا کنید: dxdiag در صفحه ای که باز میشه پایین نوشته.1.تو کجای ویندوز باید ورژن dx رو ببینم؟
Windows 7 خودش DX11 نصب میکنه... ببینید میتونید پاکش کنید!2.گرافیک من dx11 هست اگه dx9 یا dx10 نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟
حالا چرا 9 یا 10؟!!!
بفرما ولی بازم فیلش تر شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطوری؟Windows 7 خودش DX11 نصب میکنه... ببینید میتونید پاکش کنید!
واسه اینکه pes06 تو اطلاعات سیستم توصیه شدش نوشته dx9 استفاده کنید بهتره.حالا چرا 9 یا 10؟!!!
منم واسه همین dx9 نصب کردم ببینم بهتر میشه یا نه، که نشد!![]()
;.................................................
بیا اینجا گفته و فکر کنم راه حل کلی برای همه یکی باشه:
محتوای مخفی:
حرف شما متین
درخواست من اینه که اگه از بچه های سایت کسی این ورژن اصلی رو داره کدش رو برای ما بذاره
توو این انجمن کسی این بازی رو نداشته؟
یا
کسی دسترسی به مغازه بازی فروشی نداره؟
با تشکر
ما منتظر می مونیم![]()
آخه نکته دقیقا اینجاست که اگه serial ساخت خود دارینو.س باشه شما دقیقا سریال همون کاوری رو میخواین بازی از روش کپی شده و سریالهای دیگه به احتمال90% کار نمیکنه!!!
سلام به همه...
آقایون و خانوما دستم به دامنتون یه کمک کنید به من،من رفتم بازی cities xl خریدم،هم پچ داره هم کرک یه نفر لطف کنه منو از خماریه این بازی دراره و یه هولی به ما بده مرسی
این در مورد DX های قبلی صدق میکنه (یعنی مثلا بین 8 و 9 گفته 9 رو نصب کنید) اما DX11 مشکلی نداره.واسه اینکه pes06 تو اطلاعات سیستم توصیه شدش نوشته dx9 استفاده کنید بهتره.
منم واسه همین dx9 نصب کردم ببینم بهتر میشه یا نه، که نشد!
خوب الان مشکلت با این بازی چیه؟؟؟!!
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)