اصلا کی با تو حرف زد!
این مواد شیمیایی تو رشد مو و ضخامت مو تاثیر داره!
اصلا توصیه نمیشه از چسب و این چیزا استفاده کنی استپ جون!
همون اتو رو بکش ولی بعد اتو واسه تقویت و حالت دهی موهات از سرم کریستال استفاده کن!
اصلا کی با تو حرف زد!
این مواد شیمیایی تو رشد مو و ضخامت مو تاثیر داره!
اصلا توصیه نمیشه از چسب و این چیزا استفاده کنی استپ جون!
همون اتو رو بکش ولی بعد اتو واسه تقویت و حالت دهی موهات از سرم کریستال استفاده کن!
من 3 ساله دارم اتو میکنم و بعد از اتو هم تافت میزنم .
قبل از این 3 سال موهام بلند بود اون موقع یه بار ول استریت کردم که یه مقداری از موهام ریزش کرد . از اون موقع تا حالا موهام کم نشده .
اینم بگم که هفته ای 3 یا 4 بار اتو میکشم .
..:: توجه کنین : اتو نباید به ریشه مو بخوره . سعی کنین اتو ریز بگیرین . ::..
من خودم با کریستال سرم رو چرب میکنم . بعد اتو میکشم تا چربی کریستال بسوزه - هم موهام خشک میشه و هم به خاطر کریستال نمیسوزه . بعد با سشواره خنک بهش حالت میدم و بعدش تافت میزنم که حالتش بموونه .
گفتم 3 ساله این کارا رو دارم میکنم و هیچ اتفاقی واسه موفام نیفتاده .
موفق باشید
من تاحالا کریستال استفاده نکردم.
چجوریاس؟ مثل ژل میمونه ؟؟ باید قبل از اتو کشیدن بزنم به موهام ؟
فرقی نداره!
مغازه دار بهم گفت بعد از حمام!
تو هر وقت خواستی بزن!
در کل واسه تقویت مو و جلوگیری از خشکیه زیادیه مو خوبه!
یه وقت موهارو نریزونه؟؟
ینی بهتره قبل اتو بکشیم که وقتی موهارو اتو میکنیم نسوزه ؟؟
کرم مو چطوره؟ (man)
میگم من چند سال پیش قبل از اینکه موهامو اتو کنم موهام یه ذره حالت صافی داشت ولی از اون موقعی که موهام به اتو عادت کرد بعد از اینکه از حموم درمیام و قبل از اینکه اتو کنم موهام یه ذره بگی نگی فر شده مال شما هم اینجوریه؟
---------- Post added at 03:01 AM ---------- Previous post was at 03:00 AM ----------
میگم من چند سال پیش قبل از اینکه موهامو اتو کنم موهام یه ذره حالت صافی داشت ولی از اون موقعی که موهام به اتو عادت کرد بعد از اینکه از حموم درمیام و قبل از اینکه اتو کنم موهام یه ذره بگی نگی فر شده مال شما هم اینجوریه؟
---------- Post added at 03:03 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------
میگم من چند سال پیش قبل از اینکه موهامو اتو کنم موهام یه ذره حالت صافی داشت ولی از اون موقعی که موهام به اتو عادت کرد بعد از اینکه از حموم درمیام و قبل از اینکه اتو کنم موهام یه ذره بگی نگی فر شده مال شما هم اینجوریه؟![]()
اقا من موهام صافه ولی نمی تونم حات بدم یعنی نمی دونم چه جور حالت بدم چسب می زنم bon hair اونم زیاد جالب نمی شه اتو بخرم؟ کلاً واسه حالت دادن به موهام چیکا کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)