خواستم عينک بگيرم گفتم از بانه بخرم احتملاً زير 70،80 بايد باشه
امروز قيمت گرفتم 150،000
يک مدل هم داشت 80،000 تومان شارجی
خواستم عينک بگيرم گفتم از بانه بخرم احتملاً زير 70،80 بايد باشه
امروز قيمت گرفتم 150،000
يک مدل هم داشت 80،000 تومان شارجی
قیمت عینک 100 دلاره خوب معلومه اینجا یکم گرونتره
با سلام
با اين حساب كه شما ميفرماييد بايد عيب از LED من باشه امايك نكتهLED من بدون گارانتيه. فروشنده كه گفت بقيه هم اينطور هستند وبازگشتي هم داشته ايم TV هاي بدون گارانتيه ميفروشه
ممكنه لطفا راهنمايي بفرماييد بايد چگونه اين عيب را برطرف كنم
-من هنوز هم فكر ميكنم مشكل از كامبل هاي كامپوننت شماست ويا اون فيش تبديل كه پشت پنل ميخوره
-حرف فروشندگان محترم رو شما زياد جدي نگيرين چون متاسفانه بي اطلاع هستند و دنبال بهونه ودليلي براي ايرادي كه وجود داره هستند
-تا امروز دوستان زيادي اين پنل رو تهيه كردن كه من در جريان هستم چه در اين فرو م وچه اشنايان و در هيچ كدام همچين موردي پيش نيامده ويا من نديدم
-رست فكتوري كنيد
-باز هم از كامپوننت دستگاه ديگه اي استفاده كنيد مثل 360 يا dvd player ديگه اي تا كاملا مطمئن بشين ايراد از پنل هست
از شما بخاطر پاسخگويي سريع سپاسگذارم
تا حالا از 5 نوع كابل كامپوننت استفاده كردم اماجواب نگرفتم حالا تبديل پشت پنل هم عوض ميكنم ببينم نتيجه ميگيرم يا نه
اما آيا فيش تبديل در بازار موجود است يا نه
-درضمن سئوال اينجاست اگر پنل ايراد داشته باشد چرا در ورودي كامپوزيت هيچ مشكلي ديده نميشود
از اينكه خيلي سئوال ميكنم ببخشيد ميخواهم مشكلم را حل كنم
اميدوارم جنابعالي بخاطر همكاري كه داريد همواره در سلامت وسعادت باشيد
-خواهش ميكنم شما دستگاه ديگه اي رو هم با كامپوننت بزنيد ونتيجه رو ببينيد
-شايد دستگاهتون كه ازش خروجي ميگيريد مورد داره اخه اين بحث رنگ ها توي كامپوننت اگر تنظيمات درست نباشه از خروجي هميشه پيش مياد ربطي به پنل نداره
سلام دوستان
من 1 هفته ای به علت امتحان ها نبودم خبر جدیدی نیومده ؟ منظورم همون منوی مخفی و ایناست!
وقتی از DIVX فایل تصویری رامیگیرم و بر روی دستگاه اجرا میکنم فقط کد DIVX تغییر میکند
-خبري نيست عزيز
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
- البته نيازي به اپديت نداره
با سلام و درود فراوان
برادران من 1 هفته تحقیق کردم برای خرید LED و چندین روز SAMSUNG 6960 گرفتم،و از هر لحاظی خدا رو شکر تا الان عالی بوده
و از همتون ممنونم.
چند سوال :
1.من 14 کانال ایران دیجیتال گرفتم به راحتی و فراتر از ذهنم،پس به منوی مخفی برای این کار نیازه ؟ تفاوتی داره؟
2.روی کنترل دکمه رکورد داره ولی هر کاری کردم کار نمیکونه...
3.من نمیتونم APP سایت samsung مثل game روش نصب کنم..
و در انتها سینما خانواده 655 و1000W گرفتم ولی صداش 400ٌw نیست...
باسپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)