پروژه های پایونر و ویوجر که ما فرستادیم هوا، با چشمداشت یا نیت بدی نبوده.
میخوایم ببینیم غیر ما هم موجودات هوشمند فضایی وجود دارند یا نه. لذت کشف این موضوع خیلی بیشتر از هر چیزی ه. البته گفته شما هم میتونه درست باشه، من خودمم اینجوری فکر میکنم. که اگه یه روزی برخوردی بین انسانها و موجودات فضایی (در صورت وجود داشتن) صورت بگیره، دوستانه نخواهد بود.
از نژاد خود ما؟ که بصورت مخفی زندگی کنن؟ چقدر؟ چه مدت؟ 2000 سال مخفی زندگی میکنن؟
چرا این کارو باید بکنن؟ زندگی زیبا روی کره زمین رو ول کنن برن اعماق زمین. خودشون رو از نور خورشید و زیبایی های طبیعت و... محروم کنن برن توی دل زمین؟
شاید مثلا میگین توی یه جزیره.
مثلا توی یه جزیره دور افتاده. فکر کنم منظور شما این بوده.

جواب بصورت نقل قول

جثه ی پادشاه را با سکنه ی اصلی ایران مقایسه کنید .
همانطور که در این کتیبه مشاهده می کنید علامت زرتشتیان در واقع از آرم و علامت آنوناکی گرفته شده است که زرتشتیان او را فروهر می نامند . نام اصلی مرد داخل سفینه آنو است که مرد اولی بود که از سیاره ی نیبیرو پا به زمین گذاشت و دو پسر خود به نامهای انکی ENKI و انلیل ENLIL را مسئول ایستگاههای فضایی روی زمین کرد.( تورات سفر پیدایش . کتاب هگده و کتاب جوبیلیز ) همچنین در این کتیبه نشانه ی هلال ماه را می بینید که در واقع یکی از خدایان مردم خاور میانه بوده است و تا پیش از بعثت حضرت رسول اکرم در میان اعراب پرستیده می شده است و نام او اللات AL-LAT است.این علامت پس از فوت حضرت رسول توسط مسلمانان سنی به عنوان علامت اسلام برگزیده شد زیرا هنوز علاقه به بتها و خدایان در میان آنها زنده بود ( و هست شاید!) همچنین علامت ماه و ستاره یکی دیگر از خدایان مونث اعراب جاهلیت بوده است. در این کتیبه در سمت چپ مردی را به شکل ماهی می بینید که در واقع انلیل است ( خدای آبهای تازه). همانطور که اشاره شد آنوناکی نیاز داشتند که در مکانهای بسیار مرطوب زندگی کنند و همواره در آب یا اطراف آب بودند. از این رو مانند دوزیستان ترسیم شده اند.(نیمی ماهی و نیمی انسان) در سمت راست مردی که ایستاده است از مردم زمین و از پرستندگان آنو و انلیل است. در بین این دو و زیر هلال ماه رشته ی دی . ان . ای DNA مشاهده می شود . برخی محققان مانند فون دانیکن معتقدند که آنوناکی با ایجاد اصلاحات ژنتیکی در ژنهای انسان ساپینس ( انسان غار نشین) او را تبدیل به انسان هومو ساپینس ساپینس ( انسان هوشمند و متمدن) کردند . محققانی مانند زکریا و بولی پا را فراتر گذاشته و معتقدند که انلیل به همراه خواهرش الهه ایشتر یا همان نون خورسک آدم و حوا را آفریدند برای اینکه در باغ عدن ( باغهای معلق بابل) خدمت آنها را بکنند. اما نظر شخصی من این است که آنها آزمایشانی روی ژنتیک انسان انجام دادند و احتمالا گونه های جدیدی از انسان را از طریق ترکیب با حیوانات ساختند و همچنین فون دانیکن در کتابهای خود اشاره می کند که موجوداتی مانند ابولهول که نیمی شیر و نیمی انسان هستند یا موجوداتی که در تخت جمشید مشاهده می کنید که نیمی عقاب و نیمی گاو هستند از نتایج همین آزمایشات ژنتیکی بودند که برای کارهای گوناگون استفاده می شدند.
.کشوری که میخواد ماهواره ای رو منهدم کنه، وقتی ماهواره روی اقیانوس یا دریا یا صحرا باشه میزنه منهدمش میکنه که قطعاتش بریزه توی آب یا خاک. خیلی از قطعات هم که توی هوا میسوزن.