دیروز داشتم از ارومیه به تبریز میامدم که بارون میبارید که من هم برف پاکن هارا زدم که بعد از 10دقیقه از کار افتادن من هم که جلو رو به سختی می دیدم با استفاده از خط کنار جاده 80کیلومتر آمدم با سرعت تقریبی 50که سه چار بار از جاده خارج شدم ولی چیزی نشد که به به الیخچی رسیدم بردم به یه باتری ساز گفت موتور برف پاک کن سوخته ونداشت باز هم به راه افتادم که جلومو نمی دیدم که یکم رفتم جلو سه نفر عابر داشتند از خیابون رد می شدند که کم مونده بود بهشون بزنم خدا رحم کرد بعدش هم به زحمت خودمو به تبریز رسوندم
نتیجه به پیکان اعتماد نکنید

جواب بصورت نقل قول
و همش رو باز کرده بودم و گذاشته بودم کنار
.gif)
.gif)
.gif)
بعد دیدم یه لاستیک خالی بدون رینگ از بقل ماشین رد شد . سرعت ماشین سریع کاهش پیدا کردو البته من پام رو از رو گاز برداشتم و ماشین خیلی مودبانه رفت تو شونه واستاد پیاده شدیم رفتیم دیدیم بعله لاستیک تو رینگ نیست بریده شده و پریده بیرون لاستیک یه 300 متری جلو تر واستاد حالبه اونم روفت تو شونه واستاد او دو تا ماشینی که جولو بودن متوجه شدنو دنده عقب گرفتن امدن پیشمون لاستیکو آوردیم دیدم بعله یه میل گرد به چه قطری رفته تو لاستیک باد خالی کرده داغم که بوده سرعتم بالا بوده لبه هایه رینگ لاستیک رو جر داده و لاستیکم پریده بیرون اونی که پشتم بود گفت مادیدم چرخت زد از جا بیرون دوبارم زد به سپرت و از بغلت رد شد دیدم درست میگه جا لاستیک رو سپر هم بود مادرم اینا که تو شک بودن بابامم که فش میداد به اون یارو لاستیکیه.gif)