هارد من مكستور هست با ظرفيت 40 گيگ ميشه راهنمايي كنين چطور غير قابل ريكاوري كنم؟
هارد من مكستور هست با ظرفيت 40 گيگ ميشه راهنمايي كنين چطور غير قابل ريكاوري كنم؟
مدله دقیقه هاردتونو بگین اگر پیدا کردم میزارم.
تو سايت مكستور رفتم اما چسز خاصي پيدا نكردم
هارده شما به احتمال زیاد ide هست درسته؟
برنامه خوده سازنده برای هاردهای sata هست چون نسل ide دیگه ازبین رفته.
هارد اینترنال هیتاچی 320 گیگ hdt725032vla360
هارد اکسترنال سیگیت freeagent go ظرفیت 500 گیگ
نیازی نیست که این همه زحمت به خودتون بدید
1 فرمت کلی :
الف : برنامه هایی که قابلیت Low Level Format رو دارن ، اطلاعات رو غیر قابل برگشت پاک میکنن (( مثل : HDD low level format ))
ب : برنامه پارتیشن مجیک گزینه ای داره که هارد رو بصورت غیر قابل Revovery فرمت میکنه
ج : تغییر پارتیشن هارد ، تا حد زیادی جلوی ریکاروی رو میگیره
توضیح این قسمت : گزینه الف و ب راحت تر هستن ، اما به هر حال پاک کردن کامل فایل ، زمان بیشتری از یک Delete / Format معمولی میگیره
2 : پاک کردن اختصاصی فایل
الف : برنامه ای به نام Eraser هست که یک گزینه Delete By Eraser به کلیک راست اضافه میکنه ، وقتی با این گزینه اون فابل رو پاک کنید ، فایل بصورت غیر فابل برگشت پاک میشه (( و زمان بیشتری هم از یک Delete معمولی میبره ))
توضیح این قسمت : برنامه های زیادی در این رابطه هستن ، اما از این برنامه خودم استفاده کردم ، اسمش رو هم اگر توی انجمن سرچ کنید ، پیداش میکنید
--
این چیزا که گفتم ربطی به نوع و مدل هارددیسک نداره
دوستان برنامه NU رو که معرفی کردم سازمان پنتاگون داره ازش استفاده میکنه دیگه از این برنامه بهتر نیست.
من اينو دان كردم اما نميدونم چطوري بايد باهاش كار كنمHDD low level format
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
ميشه لينك دانلود بدين؟در ضمن ميتونه فرمت هم كنه؟دوستان برنامه NU رو که معرفی کردم سازمان پنتاگون داره ازش استفاده میکنه دیگه از این برنامه بهتر نیست.
ممنون
میشه لینک آخرین ورژن این برنامه ها رو بزارید اینجا ممنون![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)