تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 111 از 224 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

احتمالا همین نامشخص بودن جدول هم به خاطر استفاده احتمالی میزبان از شرایط بهتره
    البته اگه واقعا نامشخص باشه چون هیچ توجیه دیگه ای نداره

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

انصافا کره تا اینجا بهترین تیم جام بوده ! نظم و تاکتیک تویه بازیش موج می زنه !
    در این شکی نیست
    چه از نظر بدنی چه نظر کار تیمی
    میشه با اطمینان گفت توی خط حمله دارن تیکی تاکای آسیایی رو اجرا میکنن

جالب بود که استرالیا نیمه دوم کاملا از نظر بدنی افت می کرد و البته خیلی هم دور از انتظار نبود . اگه بحرین تیم بود می تونست امروز حداقل مساوی کنه . دفاعش که افتضاح بود ، اصلا برنامه نداشت واسه بازی !
    واقعا خدا خدا میکردم که یا کره یه گل دیگه بزنه یا بحرین بازی رو مساوی کنه
    چون استرالیا واقعا برای ما بهتر بود
    ولی چه میشه کرد تاریخ هم انگار از این بازی خوشش میاد
    من که فکر میکنم اگه عراق بیاد بالا راحت استرالیا رو ببره

از این مرحله که بگذریم جدال ایران - کره جدال فوق العاده ای میشه ! هر دو تیم از هم شناخت دارن بسیار ! می تونیم به کره گل بزنیم اما امیدوارم هر چقدر گل می زنیم یه دونه از تعداد گل هایی که می خوریم بیشتر باشه !
    کره توی هر سه بازی گل خورده حتی از هند
    دوتاشم پنالتی بوده
    این یعنی دفاعشون آماتوره توی فشار پنالتی رو میدن
    ما هم که پنالتی گیر زیاد داریم
    کلا دفاع کره مثل دفاع خودمونه

به نظر من تیم ما از لحاظ روانی آماده تر از کره هست ، تویه زمین هم با تدابیر مربیان و همت بازیکنان ( که نشون دادن واقعا آماده هستند) می تونیم کره رو شکست بدیم !
    منم باهات موافقم
    همین که کره ایها میخواستن یه گل دیگه بزنن که به ما نخورن ولی نتونستن براشون از نظر روحی یه باخت خفیفه

از الان می تونم تصور کنم جناب خیابانی چه خوابی واسمون دیده !!
    امیدوارم از خواب بیدار شه و دوباره اون جمله تاریخیشو تکرار کنه
    خداداد .......گل گل....... باز هم روی زمین باز هم روی زمین.....

داره خودمونی میشه entezar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

تبریک عرض می کنم صعود مقتدرانه تیم ایران را.انصافا بهترین نتایج رو در جام تا اینجای کار تیم ایران گرفته و پوز مخالفان خود را زده است.آنهایی که به علت گرایشهای سیاسی آرزوی باخت ایران را می کردند سرشان به سنگ خورد و با قهرمانی ایران بیشتر افسرده می گردند.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

معقولش اينه كه دو بازي كه برنده شون در نيمه نهايي به هم ميخورن تو يه روز انجام بشه و از اونجا كه در كنفدراسيون فوتبال آسيا ممكنه در هر چيزي اشتباه بشه و يا در لحظه آخر تغيير كنه من هم احتمال ميدم اين جدوله كلاً غلط باشه.
    امروز ویکیپدیا هم چند بار عوض کرد جدول برخورد تیم ها به هم رو در مرحله نیمه نهایی! خلاصه مسئولسن رقابت ها گرگیجه دادن به همه!!

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فوتبال زنانم باحاله ها

تبریک عرض می کنم صعود مقتدرانه تیم ایران را.انصافا بهترین نتایج رو در جام تا اینجای کار تیم ایران گرفته و پوز مخالفان خود را زده است.آنهایی که به علت گرایشهای سیاسی آرزوی باخت ایران را می کردند سرشان به سنگ خورد و با قهرمانی ایران بیشتر افسرده می گردند.
    من که همچن کسیو نمیشناسم...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

از این عکسا بازم داری

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگر 5 دوره اخر رو نگاه کنید میبینید که ایران و کره دقیقا در این مرحله به هم خوردند(داره یه جور سنت میشه)
    و یکی در میون بازی ها رو بردند.
    نوبتی هم که باشه الان نوبت برد ایرانه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دمت گرم خیلی خنده دار بود

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

محصص: از اينكه با استراليا بازي نمي‌كنيم خوشحالم

رئيس کميته آموزش فدراسيون فوتبال گفت: از اينکه در مرحله يک چهارم نهايي با استراليا بازي نمي‌کنيم خوشحال هستم.
    مرتضي محصص به عنوان کارشناس کنفدراسيون فوتبال آسيا از جايگاه ويژه ديدار استراليا - بحرين را نظاره مي‌کرد.
    او در پايان مسابقه تصريح کرد: استراليا تيمي است که فيزيکي بازي مي‌کند و ما مقابل چنين تيم‌هايي با مشکل مواجه مي‌شويم. از اينکه در مرحله يک چهارم نهايي با اين تيم بازي نمي‌کنيم خوشحالم.
    وي ادامه داد: کره جنوبي تيم خوبي است اما به دليل اينکه بازيکنان کناري‌اش نفوذ مي‌کنند فضا را براي بازيکنان ما باز مي‌گذارند. من اين نکته را به مربيان تيم ملي هم خواهم گفت. ما مي‌توانيم از اين فضاها براي برتري برابر کره جنوبي استفاده کنيم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ناصر الجوهر اخراج شد

مسئولان فدراسيون فوتبال عربستان تصميم گرفتند تا به همکاري شان با ناصر الجوهر پايان دهند.
    تیم ملی عربستان نمایش ضعیفی در رقابتهای مرحله گروهی جام ملتهای آسیا داشت و پس از تقبل شکستی تحقیرآمیز مقابل ژاپن با نتیجه 0-5 خداحافظی تلخی با رقابتهای قطر داشت و بدین ترتیب عربستان با تقبل سه شکست متوالی و بدون کسب امتیازی، به خانه بازگشت

پیش از این ، پسیرو، مربی پرتغالی هدایت تیم ملی عربستان را برعهده داشت ولی با اولین شکست این تیم در رقابتهای مرحله گروهی جام ملتهای آسیا که با نتیجه 1-2 مقابل سوریه رقم خورد، این مربی پرتغالی از سمت خود برکنار شد و ناصر الجوهر جانشین او شد.پس از آن عربستان با نتیجه 0-1 مغلوب اردن شد و در نهایت شکست سنگین مقابل ژاپن، باعث شد تا حضور این بار جوهر برروی نیمکت مربیگری تیم ملی کشورش ، عمر کوتاهی داشته باشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •