تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 498 از 827 اولاول ... 398448488494495496497498499500501502508548598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,971 به 4,980 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

براى‌ فکرى‌ جايگزين‌ نداريم!

مصدوميت‌ فکرى‌ باعث‌ شد خيلى‌ زود يکى‌ از نقطه‌ ضعف‌هاى‌ تيم‌ملى‌ را در آخرين‌ نقطه‌ خط‌ دفاعى‌ کشف‌ کنيم.
    محمود فکرى‌ بازيکنى‌ است‌ که‌ هنوز هم‌ خيلى‌ها سن‌ و سال‌ او را مناسب‌ بازى‌ کردن‌ در تيم‌ملى‌ نمى‌دانند اما قلعه‌نوعى‌ حتى‌ براى‌ اين‌ بازيکن‌ نيز جايگزين‌ ندارد و مجبور است‌ در مواقع‌ مصدوميت‌ يا محروميت‌ او، ترکيبى‌ کاملاً‌ جوان‌ و آسيب‌پذير را مورد استفاده‌ قرار دهد. رحمان‌ رضايى‌ بازيکن‌ کاملى‌ است‌ و نقش‌ دفاع‌ ميانى‌ را هم‌ خوب‌ بازى‌ مى‌کند اما تجربه‌ دفاع‌ آخر را ندارد. به‌ همين‌ خاطر معلوم‌ نيست‌ اگر مقابل‌ تيم‌هاى‌ بزرگ‌ دفاع‌ آخر باشد بتواند خط‌ دفاعى‌ را هدايت‌ کند. قلعه‌نوعى‌ بايد براى‌ اين‌ مشکل‌ راه‌ حل‌ پيدا کند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

سوژه‌هاى‌ هفته‌ اول‌ گلهاى‌ خداداد، تقديم‌ به‌ آقامصطفي!

فوتبال‌ و جذابيت‌هاى‌ آن‌ فقط‌ دويدن‌ 22 بازيکن‌ در داخل‌ ميدان‌ نيست‌ و با کمى‌ کنکاش‌ مى‌توان‌ به‌ سوژه‌هاى‌ جذاب‌ترى‌ برخورد کرد که‌ بيشتر از سه‌ امتياز يک‌ ديدار ارزش‌ دارد!
    هفته‌ اول‌ جام‌ ششم‌ با چند برخورد ديدنى‌ همراه‌ خواهد بود. قبل‌ از آن‌ که‌ خداداد افشاريان‌ سوت‌ آغاز بازى‌ را به‌ صدا درآورد، بايد ببينيم‌ خداداد عزيزى‌ مرد همه‌کاره‌ ابومسلم‌ که‌ دنيزلى‌ را سياهکار بزرگ‌ لقب‌ داد، رسم‌ ميزبانى‌ به‌ جا خواهد آورد و با دسته‌گل‌ به‌ استقبال‌ مربى‌ معروف‌ ترک‌ها مى‌رود؟ يعنى‌ همان‌ استاد و شاگردى‌ که‌ دو سال‌ پيش‌ از سر ناسازگارى‌ با هم‌ درآمدند.
    در شنبه‌ ديدنى‌ ورزشگاه‌ «ثامن» لبخندهاى‌ دلنشين‌ آقامصطفى‌ خودش‌ يک‌ دنيا سوژه‌ است. هرچند مى‌گويند او اين‌ روزها به‌ خاطر اتفاقاتى‌ که‌ در پرسپوليس‌ رخ‌ داده، اخمو شده‌ است!
    خيلى‌ها مى‌خواهند بازگشت‌ دوباره‌ محمد مايلى‌کهن‌ مربى‌ صريح‌اللهجه‌ فوتبال‌ را در ورزشگاه‌ ايران‌خودرو مقابل‌ پيکان‌ ببينند زيرا اتفاقاً‌ آخرين‌ تيمى‌ بوده‌ که‌ حاجى‌مايلى‌ در آن‌ بمربيگرى‌ کرده‌ و خاطره‌ خوشى‌ از آن‌ ندارد البته‌ اور کنيد حضور مايلى‌کهن‌ در هر تيمى‌ سوژه‌ است.
    روز شنبه‌ صباباترى‌ و استقلال‌ اهواز نان‌ اسم‌ و شهرت‌ آقافرهاد و فيروزخان‌ را مى‌خورند. اين‌ دو دوست‌ قديمى‌ که‌ چند سال‌ پيش‌ يکى‌ سرمربى‌ بود و ديگرى‌ دستيار، حالا با هدايت‌ دو تيم‌ مختلف‌ قصد دارند توانايى‌هايشان‌ را به‌ رخ‌ يکديگر بکشند.
    خوشبختانه‌ هر دو مربى‌ از «علم‌ ديپلماسي» خارق‌العاده‌اى‌ برخوردارند، به‌ همين‌ خاطر حتى‌ روبوسى‌ قبل‌ از بازي، داد و فريادهاى‌ در جريان‌ بازى‌ و خداحافظى‌ و خسته‌نباشيد بعد از بازى‌ آنها هم‌ يک‌ تريلى‌ سوژه‌ است.
    روز شنبه‌ در ورزشگاه‌ صنعت‌نفت‌ اهواز يک‌ فيروزخان‌ است‌ و يک‌ آقافرهاد!
    و اما به‌ ورزشگاه‌ آزادى‌ برويم. اين‌ که‌ استقلال‌ برنده‌ بازى‌ با ذوب‌آهن‌ باشد و يا تيم‌ اصفهانى‌ حريف‌ صاحبنام‌ خود را زمينگير کند، اگرچه‌ حائز اهميت‌ است‌ ولى‌ در لابه‌لاى‌ اين‌ ديدار پرماجرا، استقلال‌ از يک‌ طرف‌ و آقارسول‌ از طرف‌ ديگر چشم‌ به‌ «داسيلوا»ى‌ برزيلى‌ مهاجم‌ فصل‌ گذشته‌ ذوب‌آهن‌ خواهند داشت. اين‌ مهاجم‌ برزيلى‌ مى‌خواهد با گلزنى‌ ثابت‌ کند جدايى‌اش‌ از ذوب‌آهن‌ به‌ ضرر اصفهانى‌ها تمام‌ شده‌ است. هرچند که‌ کربکندى‌ به‌ عنوان‌ يک‌ مربى‌ «بازيکن‌شناس» چنين‌ عقيده‌اى‌ ندارد!

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

بازيکنان‌ بايد به‌ باشگاه‌ کمک‌ کنند فاطمي: خط‌ حمله‌ پرسپوليس‌ نقطه‌ قوت‌ تيم‌ مى‌شود!

فراز براى‌ حضور در ترکيب‌ پرسپوليس‌ تلاش‌ بيش‌ از حدى‌ از خود نشان‌ داده‌ به‌ طورى‌ که‌ توانسته‌ است‌ نظر دنيزلى‌ را به‌ خود جلب‌ کند اما بايد ديد که‌ فاطمى‌ مى‌تواند در ليگ‌ همان‌ مهاجمى‌ باشد که‌ پرسپوليس‌ دنبال‌ آن‌ بوده‌ است.
    از حضور در پرسپوليس‌ راضى‌ هستي؟
    مشکلى‌ براى‌ نارضايتى‌ وجود ندارد. من‌ در پرسپوليس‌ به‌ دنبال‌ اهداف‌ بزرگى‌ هستم‌ و مطمئن‌ هستم‌ که‌ پرسپوليس‌ اهداف‌ مرا برآورده‌ خواهد کرد.
    اما پرسپوليس‌ مشکلات‌ زيادى‌ دارد!
    به‌ عقيده‌ من‌ با کمى‌ صبر و تحمل‌ تمام‌ مشکلات‌ حل‌ مى‌شود، بايد کمى‌ فداکارى‌ کنيم‌ تا مشکلات‌ باشگاه‌ حل‌ شود.
    اين‌ فصل‌ را براى‌ پرسپوليس‌ چطور مى‌بيني؟
    پرسپوليس‌ مدعى‌ صددرصد قهرمانى‌ در ليگ‌ است‌ و با فصل‌ گذشته‌ تفاوت‌ زيادى‌ دارد. با حضور کادر فنى‌ حرفه‌اى‌ و توانايى‌ بازيکنان‌ پرسپوليس‌ نويد يک‌ فصل‌ خوب‌ را به‌ هواداران‌ مى‌دهم.
    مى‌دانيد که‌ پرسپوليس‌ در چند سال‌ گذشته‌ نتيجه‌ مطلوب‌ نگرفته‌ است؟
    اين‌ را خوب‌ مى‌دانيم‌ و دينمان‌ را بايد به‌ هواداران‌ ادا کنيم. با قهرمانى‌ در جام‌حذفى‌ به‌ آنها نويد فصلى‌ خوب‌ را مى‌دهيم.
    مهاجمان‌ پرسپوليس‌ هنوز نتوانسته‌اند خودشان‌ را نشان‌ دهند!
    هنوز به‌ هماهنگى‌ لازم‌ دست‌ پيدا نکرده‌ايم‌ اما قول‌ مى‌دهم‌ که‌ خط‌ حمله‌ پرسپوليس‌ نقطه‌ قوت‌ تيم‌ شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

فرار بزرگ‌ ژاپن‌ در دقيقه‌ 90

تيم‌ملى‌ فوتبال‌ ژاپن‌ در نخستين‌ گام‌ از دور برگشت‌ رقابت‌هاى‌ مرحله‌ مقدماتى‌ جام‌ ملت‌هاى‌ آسيا در دقيقه‌ 90 از کسب‌ يک‌ نتيجه‌ تساوى‌ حقارت‌ بار گريخت.
    شاگردان‌ اوسيم‌ که‌ به‌ واسطه‌ قبول‌ شکست‌ مقابل‌ تيم‌ملى‌ عربستان‌ در جده‌ طى‌ هفته‌ جارى‌ با انتقادات‌ فراوانى‌ روبرو شده‌ بودند، روز گذشته‌ و در مصاف‌ با تيم‌ يمن‌ در ورزشگاه‌ على‌ محسن‌ صنعا در حالى‌ که‌ 90 دقيقه‌ در بازنمودن‌ دروازه‌ ميزبان‌ خود ناکام‌ مانده‌ بودند، توانستند در لحظات‌ پايانى‌ با گل‌ کازوکى‌ به‌ 3 امتياز دست‌ يابند تا همچنان‌ در کورس‌ صدرنشينى‌ گروه‌a با عربستان‌ باقى‌ بمانند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

شايد شنبه‌ روز اين‌ 4 نفر باشد انصاريان، عليزاده، نيکبخت‌ و فاطمى‌

در بازى‌هاى‌ روز شنبه‌ ليگ‌ که‌ حکم‌ افتتاحيه‌ را دارد همه‌ نگاهها به‌ على‌ انصاريان، على‌ عليزاده، نيکبخت‌ و فاطمى‌ است. از بين‌ اين‌ 4 نفر شايد نيکبخت‌ در مشهد به‌ ميدان‌ نرود اما بقيه‌ انگيزه‌هاى‌ زيادى‌ دارند. ميليونها بيننده‌ تلويزيونى‌ روز شنبه‌ آنها را با پيراهنهاى‌ جديدى‌ مى‌بينند و درواقع‌ اولين‌ پخش‌ مستقيم‌ تلويزيونى‌ بازيهاى‌ پرسپوليس‌ و استقلال‌ را با نفرات‌ جديدشان‌ خواهيم‌ ديد. در اين‌ بين‌ مسلماً‌ استقلالى‌هاى‌ پرسپوليس‌ و پرسپوليسى‌هاى‌ استقلال‌ نقش‌ ويژه‌ خواهند داشت‌ چرا که‌ همه‌ نگاهها به‌ آنهاست. انصاريان، على‌ عليزاده، فاطمى‌ و... خيلى‌ دوست‌ دارند در هفته‌ اول‌ ليگ‌ گل‌ بزنند و حضورشان‌ در تيم‌ جديد را با گل‌ جشن‌ بگيرند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

پس‌ از مصاحبه‌ نيکبخت‌واحدى‌ پرسپوليسى‌ها خواهان‌ برخورد باشگاه‌ و دنيزلى‌ با نيکبخت‌ شدند!

عليرضا نيکبخت‌واحدى‌ در آخرين‌ مصاحبه‌اش‌ با يک‌ هفته‌نامه‌ استقلالي، صحبت‌ از بازگشت‌ به‌ اين‌ تيم‌ کرده‌ و علناً‌ گفته‌ است، يک‌ سال‌ صبر کنيد و اگر پيراهن‌ استقلال‌ را بر تنم‌ نديديد، آن‌ وقت‌ از من‌ دلگير شويد!
    چپ‌پاى‌ ملى‌پوش‌ پرسپوليس‌ با اين‌ مصاحبه‌ گروهى‌ از هواداران‌ دو آتشه‌ تيمش‌ را مقابل‌ خودش‌ قرار داده‌ چنانکه‌ ليدرهاى‌ پرسپوليس‌ خواهان‌ برخورد باشگاه‌ و شخص‌ مصطفى‌ دنيزلى‌ با نيکبخت‌ شده‌اند.
    نيکبخت‌ که‌ يک‌ فوتباليست‌ حرفه‌اى‌ است‌ بايد براى‌ موفقيت، حرفه‌اى‌ رفتار کند و حرف‌ بزند و احساسات‌ درونى‌اش‌ را به‌ زبان‌ نياورد چون‌ در حال‌ حاضر بازيکن‌ پرسپوليس‌ است.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

نکونام‌ از امروز به‌ بارسلونا فکر مى‌کند

بازى‌هاى‌ تيم‌ملى‌ تمام‌ شد و تمام‌ لژيونرها به‌ تيم‌هاى‌ خود برگشتند. جواد نکونام‌ هم‌ بلافاصله‌ پس‌ از بازى‌ با سوريه‌ به‌ اسپانيا برگشت‌ تا در تمرينات‌ اوساسونا براى‌ بازى‌ روز يکشنبه‌ اوساسونا- بارسلونا شرکت‌ کند.
    او در اولين‌ بازي، شانس‌ حضور در ترکيب‌ قرمزهاى‌ پمپلونا را پيدا نکرد و پس‌ از يک‌ هفته‌ دورى‌ از تمرينات‌ بعيد به‌ نظر مى‌رسد بتواند در نيوکمپ‌ فرصت‌ بازى‌ مقابل‌ تيم‌ پرستاره‌ بارسلونا را پيدا کند اما جواد در تلاش‌ است‌ در اين‌ بازى‌هر طور که‌ شده‌ براى‌ دقايقى‌ به‌ ميدان‌ بيايد. او پس‌ از دمشق، حالا به‌ بازى‌ در نيوکمپ‌ فکر مى‌کند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

جنگ‌ روانى‌ آغاز شد سوريه‌ برق‌ ورزشگاه‌ را قطع‌ کرد

همان‌طور که‌ از قبل‌ تصور مى‌کرديم‌ سورى‌ها براى‌ کسب‌ نتيجه‌ مقابل‌ تيم‌ملى‌ ايران‌ از هيچ‌ اقدامى‌ رويگردان‌ نبوده‌ و دست‌ به‌ هر کارى‌ مى‌زنند تا بتوانند مانع‌ پيروزى‌ ايران‌ شوند.
    آخرين‌ کارشکنى‌ مسئولان‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ سوريه، دسته‌ گلى‌ بود که‌ سه‌شنبه‌ شب‌ به‌ آب‌ دادند. هنگامى‌ که‌ تيم‌ملى‌ ايران‌ مشغول‌ برگزارى‌ آخرين‌ تمرين‌ خود قبل‌ از جدال‌ با سوريه‌ بود، مسئولان‌ ورزشگاه‌ عباسيون، برق‌ پروژکتورهاى‌ زمين‌ شماره‌ يک‌ عباسيون‌ را قطع‌ کردند. اين‌ کار در چند نوبت‌ تکرار شد تا فرياد اعتراض‌آميز مديران‌ و همراهان‌ ايران‌ به‌ آسمان‌ بلند شود.
    گفتنى‌ است‌ در سال‌ 1376 هم‌ که‌ تيم‌ملى‌ ايران‌ در جريان‌ رقابت‌هاى‌ مقدماتى‌ جام‌جهانى‌ راهى‌ سوريه‌ شده‌ بود، مسئولان‌ وقت‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ اين‌ کشور قبل‌ از آغاز تمرين‌ تيم‌ملي، زمين‌ عباسيون‌ را آب‌ بستند تا مانع‌ تمرين‌ ملى‌پوشان‌ کشورمان‌ شوند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

از فوتبال‌ دور نبوده‌ام‌ موسوي: پرسپوليس‌ يک‌ تيم‌ معمولى‌ است‌

على‌ موسوى‌ مهاجم‌ جديد تيم‌ ابومسلم‌ خراسان‌ در خصوص‌ ديدار تيمش‌ در هفته‌ اول‌ مسابقات‌ ليگ‌ برتر مقابل‌ پرسپوليس‌ به‌ همکار ما گفت: از پرسپوليس‌ و استقلال‌ فقط‌ نامى‌ باقى‌ مانده‌ است. وى‌ با اشاره‌ به‌ اين‌ که‌ امروزه‌ فوتبال‌ تحت‌الشعاع‌ مسائل‌ مالى‌ قرار گرفته‌ گفت: ستاره‌ها در تيم‌هاى‌ مختلف‌ پراکنده‌ شده‌اند. پرسپوليس‌ تيمى‌ کاملاً‌ معمولى‌ است‌ و بازيکنان‌ جوان‌ ابومسلم‌ اگر از نام‌ اين‌ تيم‌ وحشت‌ نکنند ما به‌ راحتى‌ حريف‌ هفته‌ اول‌ را شکست‌ خواهيم‌ داد.
    وى‌ درخصوص‌ دورى‌اش‌ از فوتبال‌ افزود: من‌ از فوتبال‌ دور نبوده‌ام‌ و سال‌ گذشته‌ نيز در تيم‌ هماى‌ تهران‌ بازى‌ مى‌کردم‌ و 10 گل‌ نيز براى‌ اين‌ تيم‌ به‌ ثمر رساندم. من‌ در هما بازى‌هاى‌ بسيار خوبى‌ انجام‌ دادم، اما چون‌ پوشش‌ خبرى‌ در ليگ‌ دسته‌ اول‌ همانند ليگ‌ برتر نيست، عده‌اى‌ فکر مى‌کنند که‌ من‌ از فوتبال‌ دور بوده‌ام. به‌ هر حال‌ از آمادگى‌ نسبتاً‌ خوبى‌ برخوردارم‌ و اميدوارم‌ که‌ بتوانم‌ براى‌ ابومسلم‌ بازى‌هاى‌ خوبى‌ انجام‌ دهم.
    موسوى‌ در پايان‌ در مورد جدايى‌ بازيکنان‌ تأثيرگذار ابومسلم‌ گفت: ابومسلم‌ از جمله‌ تيم‌هاى‌ بازيکن‌ساز ليگ‌ محسوب‌ مى‌شود، ضمن‌ اينکه‌ هر ساله‌ در همه‌ تيم‌ها تغييراتى‌ رخ‌ مى‌دهد که‌ ابومسلم‌ نيز از اين‌ قاعده‌ مستثنى‌ نيست. اما فکر مى‌کنم‌ بازيکنان‌ جوان‌ اين‌ تيم‌ مى‌توانند جاى‌ خالى‌ اين‌ بازيکنان‌ را پر کنند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

هدف‌ ما المپيک‌ 2008 چين‌ است‌ سيموئز: مربيان‌ با رسانه‌ها کامل‌تر مى‌شوند

مرد سبيلوى‌ برزيلى‌ حالا پس‌ از اينکه‌ پيشنهاد تيم‌ملى‌ جامائيکا را دريافت‌ کرد، سعى‌ مى‌کند درخصوص‌ تيم‌ملى‌ اميد کشورمان‌ محتاطتر صحبت‌ کند. فدراسيون‌ فوتبال‌ کشورمان‌ بايد با او قراردادى‌ جديد و چندساله‌ منعقد کند تا رنه‌ سيموئز هم‌ با خيالى‌ آسوده‌ در فوتبال‌ ايران‌ به‌ فعاليت‌ بپردازد.
    از نظر شما کار کردن‌ در تيم‌ملى‌ اميد جذاب‌ است‌ يا تيم‌ملى‌ بزرگسالان؟
    من‌ سابقه‌ مربيگرى‌ در سه‌ کشور جامائيکا، برزيل‌ و ترينيداد و توباگو را دارم‌ و آموخته‌ام‌ که‌ در هر شرايطى‌ به‌ موفقيت‌ فکر کنم. اکنون‌ هم‌ با حمايت‌ مسئولان‌ کميته‌ ملى‌ المپيک‌ و فدراسيون‌ فوتبال‌ هيچ‌ نگرانى‌ ندارم.
    اما انتظارات‌ از مربيان‌ برزيلى‌ بالاست.
    خوشحالم‌ که‌ توقعات‌ مردم‌ از تيم‌ملى‌ اميد بالاست. من‌ تمام‌ تلاش‌ خودم‌ را به‌ کار خواهم‌ گرفت‌ تا به‌ مسابقات‌ المپيک‌ 2008 چين‌ برسيم‌ که‌ اين‌ نکته‌ هدف‌ نهايى‌ من‌ است.
    به‌ نظر شما رسانه‌ها چه‌ نقشى‌ در رشد ورزش‌ ايفا مى‌کنند؟
    اعتقاد دارم‌ «هر کسى‌ که‌ با من‌ مخالفت‌ کند، دشمن‌ من‌ نيست‌ بلکه‌ انتقادهاى‌ مخالفان‌ به‌ من‌ کمک‌ مى‌کند تا کامل‌تر شوم». رسانه‌ها مى‌توانند تفکر دوم‌ هر مربى‌ باشند و کسى‌ که‌ به‌ تفکر دوم‌ اهميت‌ بدهد، شکست‌ کمترى‌ مى‌خورد، من‌ براى‌ انتقادات‌ رسانه‌ها، اهميت‌ بسيارى‌ قائلم‌ و به‌ آنها احترام‌ مى‌گذارم، اما تصميم‌ نهايى‌ را خودم‌ مى‌گيرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •