تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام بهتره؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • sony ericsson xperia x2

4 44.44%
  • nokia e7

5 55.56%
صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: sony ericsson xperia x2 یا nokia e7?

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

Motorola DROID 2 Global گوشیه خوبیه ولی میخوام بدونم که رابط کاربریش چه طوره؟
    به پای اچ تی سی یا ایکس پنل سونی اریکسون میرسه؟
    همچنین قیمت این موتورولا چنده؟

راستی کارخانه ی مادر موتورولا ماله چه کشوریه؟

ادیت:
    البته اضاف کنم که من از گوشی ای که الان دارم(نوکیا یی72) کاملن راضی هستم.

به نتایجی که رسیدم:
    با توجه به این که وین6.5 سیستم عامل بسیار خوبیه ولی با جون گرفتن وین7 دیگه میره کنار به خصوص این که دیگه به زودی و شاید از همین الان دیگه برای وین6.5 نه اپدیتی در کار هست نه نرم افزار و گیمی.....
    نهایتن من میخوام منتظره یی7 بمونم.

از طرفیم یه مقدار دلم هوای ایفن کرده.ولی این طور که شنیدم گویا ایفن4 دارای اشکالاتی مانند رفتن انتن میباشد و اپل هم قبول کرده...نهایتن با توجه به تمام حرف هایی که در مورد ایفن4 میزنن ایا افن4 ارزش خرید داره؟

اشنایی در سوعد داریم.شاید بگم برام ایفن بیاره البته اگه به خرید ایفن4 راضی شدم
    Last edited by bibak_fa; 15-01-2011 at 00:05.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با تشکر از لطف دوستان برای جواب دادن به سوالاتم.
    فکرم رفته سمت ویواز پرو...نظرتون در مورد این گوشی چیه؟

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با تشکر از لطف دوستان برای جواب دادن به سوالاتم.
    فکرم رفته سمت ویواز پرو...نظرتون در مورد این گوشی چیه؟
    مهمترین عیبش سیستم عاملش هست یعنی ضعف در مهمترین شرط شما فک کنم !

نهایتن با توجه به تمام حرف هایی که در مورد ایفن4 میزنن ایا افن4 ارزش خرید داره؟

اشنایی در سوعد داریم.شاید بگم برام ایفن بیاره البته اگه به خرید ایفن4 راضی شدم
    هر گوشی ای یه عیبی داره نهایتش , شما گوشی بی عیب میشناسید ؟ گلکسی هم فلش نداره , دیزایر اچ دی صفحه نمایشش ضعیفتره نسبت به این دو تا و اندازه اش ناجوره , N8 سیستم عاملش و سی پی یوش ضعیفه و غیره . به نظر خود من که آیفون 4 جز 3 گوشی برتر بازاره و کاملا ارزش خرید داره (البته نه با قیمتی که ایران میفروشن) ولی بگید از خارج از ایران براتون بیارن انتخاب خوبی کردید

4. این کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

سی پی یو در اصل روی سرعت کار سیستم عامل تاثیر گزاره پس نمیشه ان8 با سیستم عامل سیمبین رو مثلا با اندروید 1مگاهرتزی مقایسه کرد درضمن سیمبین3^بسیار نسبت به نسخه قبلی پیشرفت کرده

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سی پی یو در اصل روی سرعت کار سیستم عامل تاثیر گزاره پس نمیشه ان8 با سیستم عامل سیمبین رو مثلا با اندروید 1مگاهرتزی مقایسه کرد درضمن سیمبین3^بسیار نسبت به نسخه قبلی پیشرفت کرده
    بحث سر سیمبین 3^ نیست , بحث سر مقایسه سیمبین 3^ با اندروید و iOS هست , شاید این سیمبین نسبت به سمبین نسخه ی قبلی پیشرفت داشته ولی مساله اینجاست در مقابل سیستم عامل های رقیب در چه سطحی قرارا میگیره؟ از اونا برتره یا از اونا ضعیفتره؟ 90% آدمای بیطرف میگن از اون دو سیستم عامل ضعیفتره

در ضمن فکر نکنم سیمبین 3 اونقدرام سیستم عامل سبکی باشه که اصلا نیازی به سی پی یو بالا نداشته باشه ! iOS با اون سبکیش اومده سراغ سی پی یو یک گیگا هرتزی بعد سیمبین 3 نیازی نمیبینه؟ خو معلومه هر کمپانی ای میتونه گوشیش و سیستم عامل نوش رو بر یه سی پی یو ضعیف بنیان کنه ولی چیزی که نمیشه انکارش کرد اینه که هر چه قدر سخت افزار ضعیف تر باشه برنامه نویس ها هم توو محدودیت های بیشتری قرار خواهند گرفت و نتیجه ی کار رو میتونید توو کیفیت و کمیت برنامه هایی که برا این سه سیستم عامل جدید ارائه شده ببینید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •