البته بازیش سبک rpg هست.(نقش افرینی)
من که اصلا با این سبک حال نمی کنم.
البته بازیش سبک rpg هست.(نقش افرینی)
من که اصلا با این سبک حال نمی کنم.
سلام دوستان
یه سوالی برام پیش اومده اینکه یکی رفت گوشی رو بخر بعد موقع تست دید مشکل دانلودینگ داره بعد باید چه کار کنه ؟؟؟
یعنی فروشنده دیگه گوشی رو از اک در آورده که
سلام
قبلش برا فروشنده شرط بزار که فقط در صورتیکه سالم مشکل دانلودینگ نداشته باشه ورمیداری
قبول نکرد بیا بیرون!
این شرطی که امین گفت،شرطیه که وقتی گوشی میخوای بخری باید بذاری....یعنی وقتی جعبه ی گوشی رو گذاشت جلو دستت،قبل اینکه باز کنه شرط رو میذاری...هرچند سه دگمه حل میشه،ولی سالی که خوش است،از بهارش پیداست یا یه همچین چیزی!!!یعنی فروشنده دیگه گوشی رو از اک در آورده که
تو علائدین هم اگه خواستی بگیری،یادت باشه که نیازی به نصب هیچ چیزی از طرف اونا نیست!! تحت هیچ شرایطی کلاه سرت نذارن حواست باشه...!!
حول نشو!!خیلی وقتها،بعد از 10 سال گوشی داشتن،وقتی برای اولین بار گوشیی رو تست کردم به شخصه،حول شدم و همه چی یادم رفته!!مثلا موقع تست ایکس 10،تما وقت داشتم با تایم اسکیپ ور میرفتم و فرصت نشد چیزی رو تست کنم...
این گوشی هم صفحه نمایشش یه جوری ادمو دیوووووونه میکنه!!
دوست عزیز ممکنه لطفا اون ویجت آب و هوایی که در عکس هست را اگر دارید لطف کنید؟
سلام
كسي لينك بازي NFS SHIFT رو داره برام بزاره ؟
لطفا يه نسخه بزاريد كه قابل اجرا باشه و خودتون تست كرده باشين . چون من تا حالا سه تا نسخه از اين بازي رو دانلود كردم كه هيچكدوم كامل نبوده
ممنون ميشم
این مشکل چیه؟ با وجودش چه اتفاقی میوفته؟
واسه تست gps اگه محیط کاملا بسته باشه جواب میده،؟ مثلا توی پاساژ ؟؟؟
سه دگمه؟ واسه روت و اینا هستش بیشتر...رام اضافی و برنامه و ریکاوری و اینا کلا!!!راستش دقیق نمیدونم کار دقیقش چیه!!فقط میدونم که اگه نداشته باشی،باید کلی بدو بدو کنی و کلی شرط و زیر شرط هست که واسه گوشیت راش بندازی!!این مشکل چیه؟ با وجودش چه اتفاقی میوفته؟
جی پی اس خوب بسته به مکانش هم داره!!پاساژهای گنده که وایرلس دارن میتونین بی مشکل تست کنین...ولی واسه جی پی اس،قانونی که باید کار بده! من تو خونه دوستان که اپارتمانی بوده تست کردم کار داده تو طبقه های پایین....
ممنون از راهنمایی
راستش برای یکی از دوستان میخواستم خودم فعلا قسط خرید ندارم
راستی شما گوشیتونو نمیفروشید؟
سلام
چندتا سوال...
1- من با نرم افزار kies چطور ميتونم گوشيما آپديت كنم ؟
2- چقدر زمان ميبره ؟ (اينترنت ADSL256 دارم )
3- اين آپديتي كه ميكنم برام چه سودهايي داره ؟
4- گوشي بايد روشن باشه يا خاموش ؟
خلاصه هرچي مهمه و دوستان بلدند لطف كنند......
با تشكر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)