تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 56 از 109 اولاول ... 64652535455565758596066106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 551 به 560 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

راستی یه نکته هم بگم بد نیست.اکثر استدلالهای ما تو این بحث بر این اساسه که خدا رو قبول داریم اونم به صورتی که تمام صفاتش لا یتناهی و نا محدوده.خب یکی هم پیدا می شه می گه شما اول ثابت کن وجود خدا رو بعدش ثابت کن اون خالق یا خدا قدرت لا یتناهی داره بعد فرض کن خدا قدرتش کامله و نتیجه بگیر.که البته کاملا هم منطقیه.من هم بعضی استدلالهام رو همین مبنا هست که خدا قدرت مطلقه

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

چون عنوان تاپیک بحث فلسفی هست می‏پرسم وگرنه مشخصه از اول تاپیک تا اینجا درباره‏ی خدا بحث می‏کنین ... !

خب. اگر عقیده‏ی هیوم درباره علت و معلول مبنی بر داشتن جنبه‏ی صرفا روانی درست باشه و ساختمان علت و معلولی در دنیا وجود نداشته باشه یعنی الزاما با روی دادن یک علت معلول خاصی به وجود نمیاد پس:
    چرا هرچیزی از هر چیزی صادر نمیشه؟! یعنی چرا یک پدیده که امروز پدیده‏ی دیگری رو در پی داشت فردا پدیده‏ی دیگری در در پی نداره؟ یا چرا تا به حال نیروی گرانش که همیشه در نظر ما اجسام رو جذب می‏کنه اجسام رو روبه بالا نفرستاده؟؟!

پیشاپیش از پاسخ‏تون ممنون!

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

ما وقتی می گیم خوبی در مقابل بدی وجود داره یا می گیم خوبی هستیس و بدی پوچیست در حقیقت اینجور نیست
    بلکه خوبی درجه بالاتر بدی است

---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------

چون عنوان تاپیک بحث فلسفی هست می‏پرسم وگرنه مشخصه از اول تاپیک تا اینجا درباره‏ی خدا بحث می‏کنین ... !

خب. اگر عقیده‏ی هیوم درباره علت و معلول مبنی بر داشتن جنبه‏ی صرفا روانی درست باشه و ساختمان علت و معلولی در دنیا وجود نداشته باشه یعنی الزاما با روی دادن یک علت معلول خاصی به وجود نمیاد پس:
    چرا هرچیزی از هر چیزی صادر نمیشه؟! یعنی چرا یک پدیده که امروز پدیده‏ی دیگری رو در پی داشت فردا پدیده‏ی دیگری در در پی نداره؟ یا چرا تا به حال نیروی گرانش که همیشه در نظر ما اجسام رو جذب می‏کنه اجسام رو روبه بالا نفرستاده؟؟!

هیومم چون پاسخی واسه پرسشاش نداشته به بی راهه رفته

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خب این سوال جواب نداره که!جناب هیوم اشتباه کردن!تو این دنیای فیزیکی هر اتفاقی که می افته یه علت مادی داره.هر چند چند ئقت پیش می خوندم رابطه علت و معلولی (البته نه کلش.اونی که به اثبات خدا می انجامه)توسط ریاضی نقض شده.حالا بگذریم.تو این دنیا حد اقل علت و معلول صادقه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

خب دوست عزیز منم دوست دارم در مورد اندیشه های دکارت بحث بشه ولی خب اینجا ما تابع نظر و خواست عموم هستیم!

در مورد سوالتون خب سخت افزار دنیا یک برنامه و نرم افزار داره که اینا به خاطر اونه

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

خوب من هم بعد مدتها بخاطر مشکلاتی که داشتم نتونستم بیام ، برگشتم ... شرمنده که یه بحث جذاب داشتیم ولی متوقف شده بود ... البته فک کنم آخرین پستشو من دادم ف پس اگه دوستان مایل به ادامش هستن من در خدمتم .

فکر کنم مسئله ی خدا بزرگترین مسئله ی فلسفی باشه که وجود داره ، بنابراین ایرادی به بحث وارد نیست .... ولی منم خیلی دوست دارم بحث ها متنوع تر باشه ... مثلا در مورد فیلسوف ها ... اگه دوستان حاضر باشند میتونیم پله پله تاریخ فلسفه رو بریم جلو و بحث کنیم ...

اما در مورد علت و معلول ...
    البته مسئله ی خیلی دشواریه به نظرم ... من در حد فهمی که داشتم ... حرف هیوم رو قبول دارم ...

چیزی که شما گفتید ، درسته ... ولی شرایط حرف شما با شرایط حرف هیوم متفاوته ...

هیوم میگه شما چنان به این پی در پی بودن اتفاقات طبیعت عادت کردید که اونارو علت و معلول میبینید ...
    اما ایا میتونید بگید که همیشه سنگ رو ول کنیم به زمین بر میگرده ؟ از دیدگاه هیوم و همه ی تجربه گراها نه ... شما هرگز با قطعیت نمیتونید صحبت کنید .
    پس اگه روزی سنگ رو ول کردید به وا رفت ، تعجبی نداره و احتمال این هم وجود داره.
    وقتی میگیم احتمال این وجود داره ، یعنی علت و معلول رو بردیم زیر سوال .

حالا دکارت هم ایده ای مشابه داره ، با کمی تفاوت .
    میگه علت و معلول در درون انسان هست ... نه در بیرون ... عینکی که ما باهاش دنیا رو نگاه میکنیم اینجوره ف همه چیز رو سه بعدی میبینه ، زمان رو گذرا میبینه ، علت و معلولی فکر میکنه ، و خیلی چیزای دیگه ... در حالی که اصلا معلوم نیست در جهان خارج وضعیت چطوره و چیه !!

مطمئنا بجث گسترده تر از این حرفاست ... نیاز به تفکر بیشتر داره ... ولی یادتون باشه این فیلسوف ها بسیار وسواسی عمل میکنن ... به محض اینکه برای چیزی اثباتی نباشه میره زیر سوال ... مخصوصا هیوم .

موفق باشید ...

7. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ببینید با توجه به فرض قادر بودن خدا ، خدا میتونه هرکاری بکنه ... زمین تو تخم مرغ جا دادن که سهله ... هر کاری .
    حالا مسئله اینجاست که خدا قوانین جهان براش محدود کننده نیست ... یعنی از دید قوانین جهان این کار محاله ... ولی خدا در قید قوانین نیست ... بنابراین می تونه هر کاری بکنه.
    پس اول نیازه این جهانی فکر نکنی ، یعنی قوانین جهان رو در نظر نگیری ...
    با سلام و احترام

خدا میتونه 2+1 را 4 بکنه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با سلام و احترام

خدا میتونه 2+1 را 4 بکنه؟
    جواب شما در نوشته ی من که نقل و قول کردید هست ...

اول باید دقیق معلوم کنید که در چه شرایطی حرف می زنید ... گفتم دو حالت داره ، یا خدا میخواد اینکارو با وجود قوانین فعلی انجام بده ، یا اینکه کاری به قوانین نداره .
    اول از همه بگم که اگه خدا بخواد در چارچوب قوانین کاری بکنه ، دیگه خدا نیست . چون محدودیت براش ایجاد کردیم . با چنین خدایی هم قادر نیست 1+2 رو بکنه 4 . معمولا هم منظور ما همچین خدایی نیست ...

اما اگه خداوند رو فرای قوانینی جهانی که خودش خلق کرده بدونید ، بنابراین توانایی عوض کردن جواب جمع 1+2 رو داره که بکندش 4 .

الان این تو فکر ما میاد که خوب این که نمیشه ، ما با این جمع ها داریم زندگی میکنیم و جهان بر پایه ی اونهاست و اینجور چیزا خلل ناپذیرن ، امکان نداره همچین چیزی ... ولی یادمون رفته که تعریفی که از خدا داریم چقدر گستردست (صفت هایی مثل قادر مطلق ، دانای مطلق و ... ) ، و در واقع این جهانه که به خدا محدود و وابستس ، نه خدا به جهان . خدا قادر به تغییر نتایج ریاضی هم هست ، فقط بعد تغییر این قوانین جهان ما هم تغییر میکنه .

اگه دقت کنید یه جای قضیه میلنگه ، به شخصه بهش میگم پاشنه اشیل خدا !! می تونیم مچشو بگیریم ... ... حالا اگه بحث ادامه پیدا کنه من میگم این چیه ، باید روش فکر کنم ...

شما نظرت رو بگو ...
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 21-02-2011 at 21:54.

10. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ریاضی رو خدا خلق نکرده. بنظر میاد ریاضی اصلا خلق کردنی نیست. چیزیه که هست. نظر شما چیه؟؟

12. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

ریاضی رو خدا خلق نکرده. بنظر میاد ریاضی اصلا خلق کردنی نیست. چیزیه که هست. نظر شما چیه؟؟
    خوب نظر من اینه که نه ... ریاضی بطور کلی قانون طبیعته ... خالق این جهان مطمئنا می تونه دنیایی با قوانینی دیگه و در پی اون با ریاضییاتی متفاوت خلق کنه ...

البته نمیشه قطعی گفت ، مطمئنا حرف شما هم محتمله ... چیزی که هست اینه که من احتمال اینکه خداوند بتونه ریاضی رو خلق کنه و تغییر بده بیشتر می دونم .

اگه شما بگید نمی تونه ، در واقع اینگونه گفتید که خداوند تاثیر زیادی در خلق جهان نداشته ، چون میشه گفت همه ی جهان داره با ریاضی کار میکنه ، و شما میگید ریاضی همیشه بوده ، چه خدا باشه ، چه نباشه . با این وجود حتی میشه نتیجه گرفت خداوند هم محدود به قوانین ریاضیه ... مطمئنا تهش نفی وجود خدا رو در پی داره ... اینطور نیست ؟؟

14. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •