من که تا حالا هیچ داغ کردن غیر عادی از گوشیم ندیدم ! گوشی من فقط مواقعی داغ میکنه که موقع شارژ شدن بردارم Need For Speed به عنوان مثال هم بازی کنم یا وب گردی خیلی زیاد بکنم همزمان با شارژ شدن که اینم تا حالا هر گوشی دیدم اینطوری بودن و موقع شارژ شدن نباید باهاشون خیلی بیش از حد کار کرد4. یک نفر تو همین تایپک میگفت گوشی بعد مدت کوتاهی کار با gprs خیلی داغ میکنه...(اسمش یادم نیس) میخواستم بدونم این مشکل رو کس دیگه ای هم داشته؟
من هم برا پشت گوشی هم برا صفحه نمایش گوشی محافظ ZAGG خریدم 35 تومن (از طریق پست از خود شرکت ZAGG که توو امریکاست) محافظ قاب پشتی خیلی به دردم خورد , یعنی هم باعث میشه روو قاب لک زیاد نیفته هم باعث یه چسبندگی میشه که خیلی تاثیر میزاره توو چفت شدن گوشی توو دست , ولی محافظ صفحه نمایش رو بعد از چند روز خودم کندم !! چون بهش هیچ نیازی ندیدم , خود صفحه نمایش کاملا مقاومه و نیازی به محافظ و اینا نداره به نظرم . شما هم اگه بخوای بخری پیشنهاد میکنم فقط محافظ قاب پشتی رو بخرید از محصولات ZAGG که 20 هزار تومن بود فک کنم .6. من به خش شدن گوشی هم خیلی حساسم...کسی تا حالا صفحه نمایش گوشیش خش افتاده؟؟؟ فکر نمیکنم برای صفحه اش که لازم باشه محافظ بگیرم درسته؟ ولی برای بدنه اش یکی دو نفر گفته بودن که خش افتاده...برای بدنه محافظی تو بازار هست؟؟؟ اگه هست لطف کنید اسم و حدود قیمتش رو بگین...

جواب بصورت نقل قول
.gif)

.gif)
.gif)

حداقل فعلا همین کارو میکنم تا اگه خواستم بعدا پول به محافظ بدم...