تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 325 از 634 اولاول ... 225275315321322323324325326327328329335375425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,241 به 3,250 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

4. یک نفر تو همین تایپک میگفت گوشی بعد مدت کوتاهی کار با gprs خیلی داغ میکنه...(اسمش یادم نیس) میخواستم بدونم این مشکل رو کس دیگه ای هم داشته؟
    من که تا حالا هیچ داغ کردن غیر عادی از گوشیم ندیدم ! گوشی من فقط مواقعی داغ میکنه که موقع شارژ شدن بردارم Need For Speed به عنوان مثال هم بازی کنم یا وب گردی خیلی زیاد بکنم همزمان با شارژ شدن که اینم تا حالا هر گوشی دیدم اینطوری بودن و موقع شارژ شدن نباید باهاشون خیلی بیش از حد کار کرد

6. من به خش شدن گوشی هم خیلی حساسم...کسی تا حالا صفحه نمایش گوشیش خش افتاده؟؟؟ فکر نمیکنم برای صفحه اش که لازم باشه محافظ بگیرم درسته؟ ولی برای بدنه اش یکی دو نفر گفته بودن که خش افتاده...برای بدنه محافظی تو بازار هست؟؟؟ اگه هست لطف کنید اسم و حدود قیمتش رو بگین...
    من هم برا پشت گوشی هم برا صفحه نمایش گوشی محافظ ZAGG خریدم 35 تومن (از طریق پست از خود شرکت ZAGG که توو امریکاست) محافظ قاب پشتی خیلی به دردم خورد , یعنی هم باعث میشه روو قاب لک زیاد نیفته هم باعث یه چسبندگی میشه که خیلی تاثیر میزاره توو چفت شدن گوشی توو دست , ولی محافظ صفحه نمایش رو بعد از چند روز خودم کندم !! چون بهش هیچ نیازی ندیدم , خود صفحه نمایش کاملا مقاومه و نیازی به محافظ و اینا نداره به نظرم . شما هم اگه بخوای بخری پیشنهاد میکنم فقط محافظ قاب پشتی رو بخرید از محصولات ZAGG که 20 هزار تومن بود فک کنم .

2. 5 کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بهتر شده اما بازم اونچيزي كه ميخوام نيست الان در حالت استند باي 7-8 درصد شب تا صبح بيشتر خالي نميكنه اونموقع اگه 100 هم بود تا صبح خالي ميشد

یه باطری دیگه دم دستت نیست؟ با یه باطری دیگه تست کن،اگه باز همینجوری بود،گارانتی داری؟!!
    ببر بکوب تو سرشون...کمتر از کوبیدن باشه قبول نیست!!یعنی چی شارژ خالی بشه تا صبح؟7-8 درصد؟ حرف میزنیا....من گویم رو با خر استفاده ای که ازش میکنم باز یکی دو روز کار میده!!

4. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

نه كل اين كارا رو روش انجام دادم: مخصوصا اون لينك از موبايلستان
    با اين همه و با همين استفاده تقريبا 24 ساعت برام شارژ نگه ميداره:
    من باتري رو ري استارت كردم:
    su
    rm /data/system/batterystats.bin
    و همه چيزايي كه اينجا بود رو انجام دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " target="_blank" rel="nofollow">http://<a href="http://mobilestan.ne...p?t=118374</a>
    بهتر شده اما بازم اونچيزي كه ميخوام نيست الان در حالت استند باي 7-8 درصد شب تا صبح بيشتر خالي نميكنه اونموقع اگه 100 هم بود تا صبح خالي ميشد
    يعني سخت افزاريه؟
    شما از چه رامی استفاده میکنید ؟

6. این کاربر از Spak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

4. یک نفر تو همین تایپک میگفت گوشی بعد مدت کوتاهی کار با gprs خیلی داغ میکنه...(اسمش یادم نیس) میخواستم بدونم این مشکل رو کس دیگه ای هم داشته؟

5

6. من به خش شدن گوشی هم خیلی حساسم...کسی تا حالا صفحه نمایش گوشیش خش افتاده؟؟؟ فکر نمیکنم برای صفحه اش که لازم باشه محافظ بگیرم درسته؟ ولی برای بدنه اش یکی دو نفر گفته بودن که خش افتاده...برای بدنه محافظی تو بازار هست؟؟؟ اگه هست لطف کنید اسم و حدود قیمتش رو بگین...

در مورد داغ کرذن من بودم گفتم...
    با کار کردن با gprs دماش به حدود 50 اینا(شایدم بیشتر )میرسه و گرماش طوری هست که قسمت اطراف دوربین که فکر کنم پردازنده هست مربوط میشه.گرما به صفحش هم سرایت میکنه.

در مورد بدنش که خیلی حساسه و زود خش میگیره.یه سری پوشش هستن که رو شیرینی و میوه میکشن و خیلی ظریفه.من از اینا رو قسمت پشتیش کشیدم 1نفر هم نفهمیده که این محافظ روش هست

در مورد صفحش هم واسه من یه دونه ریز افتاده و همین باعث شد براش یه محافظ500تومنی بگیرم که خیلی عالیه و کار همون زاگ 35 تومنی رو میکنه

8. 4 کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض Dolphin Browser HD updated to version 4.3.0

سلام دوستان

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mahroo_z1; 16-01-2011 at 20:02.

10. 8 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض Zedge updated to version 2.0

سلام

Zedge برنامه ایی هست که با وصل شدن به سرورش برای گوشی اندرویدیه شما تعداد زیادی تصویر پشت زمینه , عکس و رینگتون فراهم میکنه:

The features implemented are:

• New GUI faster
    • Removed the button "more" below and inserted autoscrolling
    • Improved search function
    • Improved application responsiveness
    • Fixed crash that occurred often randomly
    • Favorites for the categories
    • Reduced the amount of memory occupied
    • Implemented the move to SD card
    • New options

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 7 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pmforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

در مورد داغ کرذن من بودم گفتم...
    با کار کردن با gprs دماش به حدود 50 اینا(شایدم بیشتر )میرسه و گرماش طوری هست که قسمت اطراف دوربین که فکر کنم پردازنده هست مربوط میشه.گرما به صفحش هم سرایت میکنه.

در مورد بدنش که خیلی حساسه و زود خش میگیره.یه سری پوشش هستن که رو شیرینی و میوه میکشن و خیلی ظریفه.من از اینا رو قسمت پشتیش کشیدم 1نفر هم نفهمیده که این محافظ روش هست

در مورد صفحش هم واسه من یه دونه ریز افتاده و همین باعث شد براش یه محافظ500تومنی بگیرم که خیلی عالیه و کار همون زاگ 35 تومنی رو میکنه
    خب چه جوری با داغ کردنش کنار اومدی؟؟؟ گارانتی که نداشتی که بهشون بگی .. آره؟
    الان قید gprs رو زدی یا اینکه فقط مدت کمی باهاش کار میکنی تا بیش از حد داغ نکنه؟

این سلفون هم که گفتی واسه پشت گوشی ایده خیلی خوبیه !!! حداقل فعلا همین کارو میکنم تا اگه خواستم بعدا پول به محافظ بدم...
    یه ؟ دیگه : میدونی چه جوری شد که اون خش کوچیک رو صفحش افتاد؟ مثلا همرا با کلید یا سکه توی جیبت بوده یا اینکه از دستت افتاده یا ... یا اینکه یادت نیست چه جوری شد که خش شد؟؟؟
    (حتما میگین این چرت و پرتا چیه که این میپرسه؟(!!!) خب بلاخره من از c702 دارم یه جهش بزرگ به گالاکسی برمیدارم...این چیزا واسم مهمه)

14. این کاربر از pmforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یه ؟ دیگه : میدونی چه جوری شد که اون خش کوچیک رو صفحش افتاد؟ مثلا همرا با کلید یا سکه توی جیبت بوده یا اینکه از دستت افتاده یا ... یا اینکه یادت نیست چه جوری شد که خش شد؟؟؟
    بابا داره باهات شوخی میکنه!!!
    من گوشی رو بخاطر سولاخ بودن جیپ چپ!! میذارم بغل دست کلید و فلش مموریم تو جیب راست!(یعنی اونا رو میذارم کنار دست این!!) ولی مشکلی نداره....
    دیگه نمیدونم باهاش چیکار کرده که خط انداخته روش!!

16. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خوب،بطور معمول،باید جی پی اس و سه دگمه و قطب نما رو چک کنین...باطری رو ببینیند یه تیکه ی پلاستیکی روش باید باشه که نبودنش یعنی گوشی یا باطری ازش استفاده شده....روی نمایش هم یه برچسب باید باشه...
    گوشی در دو نوع 8 و 16 گیگ هستش...
    جی پی اس و سه دگمه رو حتمی تست کنید!!

!
    سلام
    این مشکل gps و قطب نما دیجیتال چیه ؟؟؟ یهنی اگه چه جوری بود سالمه اگه نبود مشکل داره ؟؟؟

18. این کاربر از amirrezan95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این مشکل gps و قطب نما دیجیتال چیه ؟؟؟ یهنی اگه چه جوری بود سالمه اگه نبود مشکل داره ؟؟؟
    این مشکل رو من قدیما شنیدم که بعضی از نسخه هاش،(8 گیگ هاش!) معمولا جی پی اسشون مشکل داشت و گفتن که میندازیم(راه حل ور میندازن!) برای نسخه ی بعدی سیستم عامل....خوب نمیدونم دیگه درست شد یا نه؟!!
    به شخصه همونجا سریع همه چیز رو تست میکنم...البته این گلکسیه که من گرفتم یه خورده داستانش فرق میکنه!!

20. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •