تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 348 از 451 اولاول ... 248298338344345346347348349350351352358398448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,471 به 3,480 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

لپ تاپ من دفترچه راهنما نداشت....
    میگم میشه هارد رو فمت کنم...بعد یه ویندوز دیگه بریزم بدون این که برنامه های اصلی مثل همین دراور ها یا برنامه های asus صدمه بخوره؟

از اون ور هم به قول دوستمون سریال پروداکت پشت لپ تاپ رو نگه دارم برای بعدنا که خواستم هوم پرمیوم نصب کنم؟

اخه خیلی دوست دارم linux سری ubuntu notebook 10.10 نصب کنم....

بعد همش میترم بعد نصب دیگه نتونم این برنامه ها و دراوها رو داشته باشم
    فرمت کنید که همش میپره. ولی رو دی وی دی خود لپ تاپ تمام اینها هستش. من و چند تن از دوستان تست کردیم .... همه چی رو دی وی دی هست ابته خب نسخه ی جدیدتر رو وب پیدا میشه.

اگه میخوای اوبونتو بریزی فکر کنم اول سون بریزی و بعد اون رو بریزی مشکلی در منوی بوت ایجاد نشه. چون اوبونتو بوت لودر ویندوز سون رو به راحتی تشخیص میده و یه گزینه برای بوت کردنش میذاره. برعکس انجام بدید شاید ویندوز سون درست بوت لودر اوبونتو رو تشخیص نده. نهایت تست میکنید دیگه ... 22 دقه برای نصب ویندوز سون زمان لازم بید.

2. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کسی تونسته روی این سیستم مک نصب کنه ..
    اگه جواب مثبته کدوم ورژن و به چه طریقی؟

4. این کاربر از h@medM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

آقای GNU linux اوایل سر میزد اینجا ... یادته ؟ اون میگفت نصب کرده.

من نسخه ی 10.3 رو از سافت گذر گرفته بودم ولی نصب نشد. رو دستاپم هم نصب نشد !!! یعنی شد ولی داخل سیستم عامل نمیرفت.

Ubunto و Fedora که راحت نصب میشن و هیچ مشکلی ندارند ولی این Mac نمیدونم چرا نشد ... نسخه ی 10.4 رو فکر کنم میشه نصب کرد.

یک چیزی ...

بازی Half Life 2 Episode 2 رو یه سایتی تست کرده بود. رو مک 44 فریم بر ثانیه و رو ویندوز 7 با 66 فریم بر ثانیه اجرا شده بود. !!! کیفیت بافت چمن ها و بوته ها و اینا تو مک افتضاح بود. یعنی مات و ... یه جوری بود ... فکر کنم لینک گذاشته بودم ولی الان نمیدونم کدوم صفحه بوده. کلا مک و اپل جز تولید چیزای سبک و باریک اونهم با قیمت بالا هنوز که هنوزه نتونسته یه حرکتی بزنه که بگیم دست مریزاد.

من که تا اون بررسی بازی رو دیدم از فکرش اومدم بیرون چون اصلا حوصله هم ندارم برم هر چی برنامه هست نسخه ی مک رو گیر بیارم.

6. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

میگم میشه هارد رو فمت کنم...بعد یه ویندوز دیگه بریزم بدون این که برنامه های اصلی مثل همین دراور ها یا برنامه های asus صدمه بخوره؟

از اون ور هم به قول دوستمون سریال پروداکت پشت لپ تاپ رو نگه دارم برای بعدنا که خواستم هوم پرمیوم نصب کنم؟

برای نصب ابونتو از ویندوز سی دیشو بزار یه حالت داره که درکنار ویندوز نصب بشه(من الآن اوبونتو دارم)

---------- Post added at 07:13 AM ---------- Previous post was at 07:09 AM ----------

من نصب کردم با استفاده از vmware البته و نسخش هم 10.5.7 هستش
    اینم لینک آموزش کامل(من تست کردم کار میکنه):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من توی express gate که میرم کانکت شدن به وای فای خیلی طول میکشه، برای شمام همینطوریه؟
    بعد زبان کیبورد فارسی نداره، نمیشه کاریش کرد؟

10. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mlk0000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همه ایران که چه عرض کنم کل جهان سرای من است...

پيش فرض

سلام بر همه عزیزان آریایی از نوع ایرانی که مخ جهان هستند
    من از این لپ تاپ خوشم اومده و فقط یه چند تا سوال از اونایی که دارنش می خوام بپرسم تا مطمئن شم:
    1.صفحه نمایشش که کیفیتش رو بعد چند وقت از دست نمی ده
    2.این دکمه که بغل پورت یواس پی 3 هست چیه اگرماله وایرلس هست پس Fn+F2 WLAN switch چیه
    3.در مورد کلید های fn هم Fn+F1 و Fn+F8 و Fn+Space و Fn+C و Fn+V چی هستند
    4.کدام گارانتی بهتره
    5.فعلا آخرین قیمتش چنده

متشکرم.

12. این کاربر از mlk0000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام بر همه عزیزان آریایی از نوع ایرانی که مخ جهان هستند
    من از این لپ تاپ خوشم اومده و فقط یه چند تا سوال از اونایی که دارنش می خوام بپرسم تا مطمئن شم:
    1.صفحه نمایشش که کیفیتش رو بعد چند وقت از دست نمی ده
    2.این دکمه که بغل پورت یواس پی 3 هست چیه اگرماله وایرلس هست پس Fn+F2 WLAN switch چیه
    3.در مورد کلید های fn هم Fn+F1 و Fn+F8 و Fn+Space و Fn+C و Fn+V چی هستند
    4.کدام گارانتی بهتره
    5.فعلا آخرین قیمتش چنده

متشکرم.
    اون دکمه کلا وایرلس و بلوتوث رو قطع و وصل میکنه. دکمه ای که گفتید در صورتی کار میکنه که نرم افزارش ATK نصب شده باشه. وقتی میزنیم یه عکس خوشگل میاد تو صفحه که اگه رو لن کلیک کنی شبکه ی وایرلس قطع میشه و اگه رو بلوتوث کلیک کنی هم بلوتوث قطع میشه.

صفحه نمایش من که نه خوفه ... زیاد هم روشن میذارم ولی خوب مونده. ایسوس خرکار تر از این حرفاست.
    fn+f1 میشه همون خوباب ... Sleep که در واقع همه چیز خاموشه فقط ساعتی 4 درصد باتری واسه نگه داشتن اطلاعا روی رم مصرف میشه. دقیقا عین هایبرنیت با این تفاوت که اون رو هارد میریزه و برق مصرف نمیشه ولی این رو رم میریزه و برق هم مصرف میشه. البته 4 درصد خیلی کمه ولی خب بالاخره که مصرف میشه.

fn+f8 برای تعویض مانیتورهاست.
    fn+space برای تغییرا 4 حالت مصرف برق. یعنی تو هر حالت سرعت کرات گرافیک و سی پی یو فرق میکنه که مصرف برق میزون بشه. مثلا های پرفورمنس همه چی تا آخرشه و باتری سیوینگ همه چی برای طولانی شدن زمان دشارج شدن باتری میزون میشه.
    fn+c هم برای تغییر نور صفحه بیده و fn+V هم روشن کردن وب کم و لانچ کردن برنامه ی Life نمیدونم چی چی هستش که از وبکم ضبط میکنه و اینا ...

گارانتی من که بد نبود. ویستا ... مادربورد رو بی هزینه تعویض کردند و بهانه هم نیاوردند البته یه طور مشکل رو نوشته بودم که یارو خوند فکر نکنه یه اصطلاح الکی بگه من گول میخورم.

قیمت نمیدونم ...
    من کلا توصیه میکنم صبر کنی پل شنی با گرافیک جی فورس سری 500 بیاد. این 4 هسته ای 45 وات مصرف داره و اونها 35 بوات. چون ترانزیستورهای 32 نانومتری داره ولی مال این 45 نانومتریه. گرافیک سری 500 جی فورس هم که تابلوئه با داشتن CUDA و Optimus نسبت به این بهتره. البته مدل 520 530 به بالاش فکر کنم این طوری باشه. تازه یک مزیت دیگر ... اگه دو هسته ای بگیری روش گرافیک اینتل هم داره که با کاری که کمپانی Lucid کرده همزمان میشه از قدرت گرافیک اینتل و اون کارت گرافیک جدا با هم استفاده کرد و این خیلی مهم هست ... چرا که گرافیک های اینتل که روی سی پی یوهای Core i3 نسل دوم هست در حد یه 5470 قوی هستند.!!

صبر کن یه کم .. فکر نمیکنم ضرر کنی ...

---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

من توی express gate که میرم کانکت شدن به وای فای خیلی طول میکشه، برای شمام همینطوریه؟
    بعد زبان کیبورد فارسی نداره، نمیشه کاریش کرد؟
    من 2 3 بار کلا رفتم توش. همین چند روز پیش یه بار تصادفی رفته بودم توش و گفتم حالا که اومدم یه کم ور برم. متصل شدن به مودم وایرلسم در حد 10 15 شاید 20 ثانیه هم نشد. منظور از زیاده اگه بیشتر از 1 دقه باشه غیر طبیعیه.

با توجه به تجریم بودن ما بعید میدونم زبان فارسی رو برای این اگسپرس گیت فعال کنند. کاریش هم نمیشه کرد ... تا جایی که من میدونم البته

14. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    بچه ها یکی تو برنامه و حالت مشخص و دقیق مصرف باطریش رو بگه به من
    که تو چند دقیقه تموم میشه ؟
    فک کنم اوضاع باطریم خرابه :(
    ممنون

16. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

مشکل داغی سی پی یو و اینا چه شد ؟ حل شد ؟

ببین من یه برنامه دارم مال مکانیکه. معروف هم هست ... ANSYS. خیلی از هم رشته ایها این نکته رو نمیدونند .. شاید همچین اتفاقی افتاده باشه.

کرک ANSYS در واقع این جوری هست که کامپیوتری که روش انسیس نصب شده خودش میشه سرور سرویس دهنده. تو نسخه های فکر کنم تا 11 این مساله مشکلی نداشت ولی نسخه ی 12 که من الان نصب کردم به طور دائم همون نرم افزار Licence Manager نزدیک به یک هسته رو میگیره. نه رو این مدل .. کلا .. رو دستاپم که 2 هسته ای سری 6000 هم هست همین بساطه و در واقه 1 هسته با هر کلاکی رو میگیره !!!!

من نتونستم کاری کنم که این حرکت ناجوانمردانه رو انجام نده ولی یک راه داره که خوب ... ببین هر وقت بخوام برنامه رو باز کنم میرم لایسنس منیجر رو هم اجرا میکنم. الکی وقتی نمیخوام ازش استفاده کنم برای چی فعال باشه ؟

حالا چرا دوستان متوجه نشدند ؟ چون تو تاسک منیجر تب پراسز ها نشونش نمیده. من از تب Performance بخش System Resources نگاه کردم ... اونجا کل برنامه ها و میزان استفاده از منابع سیستم مثل پردازنده و رم و هارددیسک و ... اومده. تو اونجا باید نگاه کنیم.

شما ببین از این جور برنامه ها استفاده نکردی ؟ ویروس نیستند ولی خب دیگه .... برو تو همین مسیر نگاه کن ببین چه برنامه ای هستش و اسمش رو تو تاپیگ های سیستم های آلوده بگو دوستان راهنمایی میکنن.

18. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

اون دکمه کلا وایرلس و بلوتوث رو قطع و وصل میکنه. دکمه ای که گفتید در صورتی کار میکنه که نرم افزارش ATK نصب شده باشه. وقتی میزنیم یه عکس خوشگل میاد تو صفحه که اگه رو لن کلیک کنی شبکه ی وایرلس قطع میشه و اگه رو بلوتوث کلیک کنی هم بلوتوث قطع میشه.

صفحه نمایش من که نه خوفه ... زیاد هم روشن میذارم ولی خوب مونده. ایسوس خرکار تر از این حرفاست.
    fn+f1 میشه همون خوباب ... Sleep که در واقع همه چیز خاموشه فقط ساعتی 4 درصد باتری واسه نگه داشتن اطلاعا روی رم مصرف میشه. دقیقا عین هایبرنیت با این تفاوت که اون رو هارد میریزه و برق مصرف نمیشه ولی این رو رم میریزه و برق هم مصرف میشه. البته 4 درصد خیلی کمه ولی خب بالاخره که مصرف میشه.

fn+f8 برای تعویض مانیتورهاست.
    fn+space برای تغییرا 4 حالت مصرف برق. یعنی تو هر حالت سرعت کرات گرافیک و سی پی یو فرق میکنه که مصرف برق میزون بشه. مثلا های پرفورمنس همه چی تا آخرشه و باتری سیوینگ همه چی برای طولانی شدن زمان دشارج شدن باتری میزون میشه.
    fn+c هم برای تغییر نور صفحه بیده و fn+V هم روشن کردن وب کم و لانچ کردن برنامه ی Life نمیدونم چی چی هستش که از وبکم ضبط میکنه و اینا ...

گارانتی من که بد نبود. ویستا ... مادربورد رو بی هزینه تعویض کردند و بهانه هم نیاوردند البته یه طور مشکل رو نوشته بودم که یارو خوند فکر نکنه یه اصطلاح الکی بگه من گول میخورم.

قیمت نمیدونم ...
    من کلا توصیه میکنم صبر کنی پل شنی با گرافیک جی فورس سری 500 بیاد. این 4 هسته ای 45 وات مصرف داره و اونها 35 بوات. چون ترانزیستورهای 32 نانومتری داره ولی مال این 45 نانومتریه. گرافیک سری 500 جی فورس هم که تابلوئه با داشتن CUDA و Optimus نسبت به این بهتره. البته مدل 520 530 به بالاش فکر کنم این طوری باشه. تازه یک مزیت دیگر ... اگه دو هسته ای بگیری روش گرافیک اینتل هم داره که با کاری که کمپانی Lucid کرده همزمان میشه از قدرت گرافیک اینتل و اون کارت گرافیک جدا با هم استفاده کرد و این خیلی مهم هست ... چرا که گرافیک های اینتل که روی سی پی یوهای Core i3 نسل دوم هست در حد یه 5470 قوی هستند.!!

صبر کن یه کم .. فکر نمیکنم ضرر کنی ...

---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

من 2 3 بار کلا رفتم توش. همین چند روز پیش یه بار تصادفی رفته بودم توش و گفتم حالا که اومدم یه کم ور برم. متصل شدن به مودم وایرلسم در حد 10 15 شاید 20 ثانیه هم نشد. منظور از زیاده اگه بیشتر از 1 دقه باشه غیر طبیعیه.

با توجه به تجریم بودن ما بعید میدونم زبان فارسی رو برای این اگسپرس گیت فعال کنند. کاریش هم نمیشه کرد ... تا جایی که من میدونم البته
    ایسوس ایران رو تحریم نکرده

20. 2 کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •