تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 194 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام

دو روز پيش ال اي دي سامسونگ 6900 گرفتم 40 اينچ-چند تا سوال داشتم
    1: وقتي از پورت كامپوننت استفاده ميكنم پخش رنگ بخصوص رنگ آبي متمايل به بنفش دارم عيب از كجاست لطفا راهنمايي كنيد (رسيور استرانگ 4620x ودي وي دي سامسونگ دارم -كابل كامپوننت هم دارم )به همين خاطر مجبور شدم از پورت av استفاده كنم
    2: اگر بخواهم زبان را فارسي كنم بايد چكار كنم
    3: براي فعال نمودن اينترنت تي وي چه لوازمي نياز دارم وبايد چطوري فعالش كنم
    4: براي فعال نمودن ضبط كردن بايد چكار كنم
    با سپاس
    -دقيقا دقت ميكنيد كه رنگ هاي فيش ها رو مطابق هم بزنيد ؟
    -كابل متفاوتي استفاده كنيد
    -زبان فارسي رو ميتونيد از طريق منوي مخفي فعال كنيد در تاپيك زير :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -در مورد اينتر نت و بحث هاي پيرامون اون هم در همين تاپيك وهم در تاپيك بالا بحث هايي خوبي شده دنبال كنيد
    -در c6900 قابليت pvr وجود نداره عزيز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

از پاسخگويي سريع شما ممنونم -كابل ها درست است وتا به حال دو مدل كابل عوض كرده ام اما متاسفانه نتيجه نگرفتم به نظر شما ايراد از كجاست اگر از تلويزيون است كه بيچاره شدم چون تلويزيون بدون گارانتي است درضمن ممكن است اين ايراد در پورت hdmi نيز وجود داشته باشد؟
    اما درمورد pvr روي ريموت كنترل دكمه ها ي ضبط موجود است لطفا راهنمايي كنيد علت چيست

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

از پاسخگويي سريع شما ممنونم -كابل ها درست است وتا به حال دو مدل كابل عوض كرده ام اما متاسفانه نتيجه نگرفتم به نظر شما ايراد از كجاست اگر از تلويزيون است كه بيچاره شدم چون تلويزيون بدون گارانتي است درضمن ممكن است اين ايراد در پورت hdmi نيز وجود داشته باشد؟
    اما درمورد pvr روي ريموت كنترل دكمه ها ي ضبط موجود است لطفا راهنمايي كنيد علت چيست
    -خواهش ميكنم
    -شما خروجي دستگاهتون رو بر روي كامپوننت ميگذارين (منظورم اين هست كه ستينگ هاي خروجي رو تست كردين ؟)
    -خروجي هاي متفاوت به همديگه ربطي ندارند مگر در صورتيكه كلا دستگاه ايراد داشته باشه كه خوب قطعا در ورودي انالوگي كه ميفرماييد هم بايد مشكل دار ميبود كه اينطور نيست
    -اين كنترلي هست كه در تمامي مدل هاي 2010 تقريبا استفاده ميشه ودليلي بر داشتن اين قابليت نيست توي سري هاي B 2009 هم اين كليد ها موجود بود
    -من احتمال ميدم بدون ربط به سيستم ANYNET و كنترل وسايل متصل شده به HDTV هم نباشه (دستگاه DVD -DVD-R )

4. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزيز خروجي رسيور 4620x كامپوننت دارد اما در منوي رسيور تعريف خروجي ندارد همچنين در دي وي دي سامسونگ هم تعريف خروجي ندارد اما از دوكابل متفاوت ودقيقا درست استفاده كردم (دومرحله)در تصاوير با كيفيت بالا وقتي در تصوير سكون است رنگها عالي ميباشند اما وقتي حركت ميكند رگه اي از رنگ آبي متمايل به بنفش در مسير حركت نمايان ميشود ودر تصاوير با كيفيت پايين مانند تلويزيون هاي ايراني كه بدون حركت هم پخش رنگ وجود دارد
    كلا اين مسئله خيلي نگرانم كرده اگر فكر ميكنيد ايراد از تلويزيون باشه تا فكري به حالش بكنم
    در ضمن به فكرم رسيد از كابل تبديل خروجي كامپوننت به hdmi استفاده بكنم آيا ممكنه تغييري در تصاوير ايجاد بكنه
    از همراهي وپاسخگويي جنابعالي بسيار سپاسگذارم

6. این کاربر از kamyab11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوست عزيز خروجي رسيور 4620x كامپوننت دارد اما در منوي رسيور تعريف خروجي ندارد همچنين در دي وي دي سامسونگ هم تعريف خروجي ندارد اما از دوكابل متفاوت ودقيقا درست استفاده كردم (دومرحله)در تصاوير با كيفيت بالا وقتي در تصوير سكون است رنگها عالي ميباشند اما وقتي حركت ميكند رگه اي از رنگ آبي متمايل به بنفش در مسير حركت نمايان ميشود ودر تصاوير با كيفيت پايين مانند تلويزيون هاي ايراني كه بدون حركت هم پخش رنگ وجود دارد
    كلا اين مسئله خيلي نگرانم كرده اگر فكر ميكنيد ايراد از تلويزيون باشه تا فكري به حالش بكنم
    در ضمن به فكرم رسيد از كابل تبديل خروجي كامپوننت به hdmi استفاده بكنم آيا ممكنه تغييري در تصاوير ايجاد بكنه
    از همراهي وپاسخگويي جنابعالي بسيار سپاسگذارم
    -چون اكثر دستگاهها برا خروجي هاشون تعريف دارند
    -من هنوزم تصورم بر اين هست مشكلتون از كابل ها هست نه از hdtv
    -شما يك دستگاه با خروجي hdmi رو با كابل hdmi ‌چك كنيد ونتيجه رو ببينيد
    -تبديل كامپوننت به hdmi فكر نميكنم چاره ساز باشه

8. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام و درود
    کسی از بچه ها هست تنظیمات مربوط به allsher و کانکت شدن رو توضیح بده من هر کاری کردم جواب نداد اگر میشه ازش تصویر بگزارید
    با سپاس

10. این کاربر از rezasdx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

آقایون خواهشا به منوی مخفی دست نزنین به خدا خیلی خطرناکه!من تلویزیونم که 10روزم نیس 2300پولش رو دادم از بین رفت!دیگه روشن نمیشه!کسی اینجا گفت مدل رو ببر بالاتر منم از7000بردم رو8000 الان دیگه تصویر نمیاد و پشت سر هم ریست میشه!کسی میدونه چطوری یشه تلویزیون رو ریست کامل کرد؟دکمه یسخت افزاری جایی از تلویزیون نیس که نگه دارم تمام تنظیمات بشه مثل روز اول؟چون تلویزیون زمان به من نمیده تا وارد منو مخفی بشم و هی ریست میشه!حالم خیلی گرفتس !خیلی پشیمونم که خواستم دیجیتالی که 70 تومن ارزش داره رو فعال کنم تلویزیون2300 به فنا رفت
    کسی راهی میدونه؟

12. این کاربر از mahdi-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

آقایون خواهشا به منوی مخفی دست نزنین به خدا خیلی خطرناکه!من تلویزیونم که 10روزم نیس 2300پولش رو دادم از بین رفت!دیگه روشن نمیشه!کسی اینجا گفت مدل رو ببر بالاتر منم از7000بردم رو8000 الان دیگه تصویر نمیاد و پشت سر هم ریست میشه!کسی میدونه چطوری یشه تلویزیون رو ریست کامل کرد؟دکمه یسخت افزاری جایی از تلویزیون نیس که نگه دارم تمام تنظیمات بشه مثل روز اول؟چون تلویزیون زمان به من نمیده تا وارد منو مخفی بشم و هی ریست میشه!حالم خیلی گرفتس !خیلی پشیمونم که خواستم دیجیتالی که 70 تومن ارزش داره رو فعال کنم تلویزیون2300 به فنا رفت
    کسی راهی میدونه؟
    -مهدي جان هشدار ها رو جدي نگرفتين
    -يكي از روش هاي رست البته زماني كه hdtv ‌روشن هست نگهداشتن كليد exit ‌هست و پيغام رست و ok كردن اون
    -نگران نباش راهي پيدا ميشه بالاخره

14. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کسی راهی میدونه؟
    سلام آقا مهدی گل
    من هم چند روز پیش با منو مخفی ور رفتم و تلوزیون رفت کما هی خاموش روشن میشد
    اولش مثل شما حالم گرفته شد . چاره ای هم نداره جز اینکه ببری نمایندگی یا برد اصلی رو فلش کنن یا آی سیش رو عوض کنن
    نگران نباش و به فکر امتحانا باش
    دنیا همینه غصشو بخوری باید تا آخر عمر هی غصه بخوری
    ریلکس ریلکس باش
    Last edited by amuhasan; 15-01-2011 at 22:12.

16. 2 کاربر از amuhasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه s-a-e-e-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه ها سلام
    من یه c7000 دارم که از بانه آوردم!
    بعد از اطمینان از نداشتن گیرنده دیجیتال داخلی،تصمیم گرفتم کانالها رو با ----- بگیرم،اینکارو هم کردم ولی وقتی موبایل کسی اون نزدیکی ها زنگ میخورد،تصویر کلا میرفت!رو اون یکی تلوزیون معمولی مون امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت!؟
    بعدشم که کلا ----- رو جمع کردم یه گیرنده دیجیتال گرفتم،ایندفه تصویر خوبه با موبایلم مشکلی نداره ولی تصویر هی تیک میزنه و اعصاب آدمو خورد میکنه!(مارک گیرنده denay) و با کابل hmdi هم امتحان کردم با این سه فیش ها هم امتحان کردن هیج فرقی نمیکنه تیک میزنه!
    راستی آنتی که به گیرنده وصل کردم از این خفاشیهاست که زیرش چراغ داره از پایینم یه دستگاه بهش وصل میشه!
    سیگنالم هم بالاست رو 70% دیگه کم کم دارم led که دارم شک میکنم!؟
    کسی میدونه مشکل کجاست؟

18. این کاربر از s-a-e-e-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •