عزیز جان من هم psp دارم ipod tuch 4g چیزی که میگم تجربه شخصیمه.
لذتی که از باری با psp میبرید با هیچ کنسول دیگری نمیبرید. روزی که god of war رو نصب کردم psp رو زمین نذاشتم تا بازی رو تموم کنم.
همین الان می تونم اسم 10 تا بازی رو بگم که حد اقل یک سالی سرتون رو گرم میکنه.
گیم پلی بازیهای psp بسیار لذت بخش تر ار ipod . شما در حین بازی به بیش از 10 شاسی دست رسی دارید.
به علت حجم بالای بازیهای psp شما حد اکثر 7 یا 8 تا بازی میتونید داشته باشید. و دانلود بازیهاش هم بسیار وقت گیر و سخت که نهایتا باید برید بخرید.
psp هرجند قابل حمله اما هنوز هم اون قدر بزرگ هست که نتونید هم جا راحت حملش کنید.
psp فقط برای بازیه و دیگر هچ!
.
.
.
و اما ipod tuch
برخلاف psp نرم افزارها و بازیهاش بسیار کم حجم تر هستند بسیار ظریف و خوش دست براحتی در جیب جا میشه و دلتون میخواد هر جا که میرید همراهتون باشه.
تقریبا هر هفته بازیهای جدید و نرم افزارهای جدیدی براش میاد که براحتی میشه دانلود کرد.
من در حال حاضر 385 تا نرم افزار تو ipod دارم که 187 تاش بازیه و دلم نمیاد حتی یکیش رو پاک کنم.(من 8 گیگ دارم)
ipod یک mp3 player فوق العاده است و با نصب یک نرم افزار ساده مثل buzz همه (دقت کنید : همه) فرمت های تصویری رو بدون کنورت به روانی اجرا می کنه در حالی که psp فقط mp4 پخش میکنه.
وب گردی و چک کردن ایمیل و ... با iipod بسیار لذت بخشه.
بعد از خرید ipod دیگر قادر نخواهید با هر گوشی کار کنید به خصوص کار کردن با گوشی های تاچ براتون عذاب آور شده تصمیم میگیرید در اولین فرصت یک iphon بگیرید!
بعد از خرید ipod خواهید فهمید که نرمافزارهاش بسیار سرگرم کننده تر از بازیهاش هست و اصلا قابل مقایسه با گیمها و نرم افزارهایی که برای گوشی های موبایل طراحی شده نیست.
در کل میگم : ipod4g بگیر اصلا پشیمون نمیشی.