اره خوب!!! فقط طی یه اپدیت کوچیک،یه تاچ دو انگشتی یا بهتر بگم زوم دو انگشتی بهش اضافه میشه که خیلی شبیه مولتی تاچه...کسی تایید میکنه؟
البته اگه بوت لودرش بازتر بشه و دوستان بتونن رام های بیشتری واسش بدن،این گوشی حالا حالا ها از رده خارج نخواهد شد!
اره خوب!!! فقط طی یه اپدیت کوچیک،یه تاچ دو انگشتی یا بهتر بگم زوم دو انگشتی بهش اضافه میشه که خیلی شبیه مولتی تاچه...کسی تایید میکنه؟
البته اگه بوت لودرش بازتر بشه و دوستان بتونن رام های بیشتری واسش بدن،این گوشی حالا حالا ها از رده خارج نخواهد شد!
امروز رام 2.3.1 هم برش بطور غیر رسمی اومد...
میشه منبع رو بگین ؟
من چند روزه هوس کردم اینو بخرم ولی میترسم مولتی تاچ نشه آخرش
دوستانی که x10 دارن میتونن بگن برنامه هایی که برای پی دی اف در این گوشی قابل استفاده اند فارسی رو ساپورت می کنند ؟
پی دی اف های حجیم رو چجوری اجرا میکنه ؟ کند نمیشه ؟
کسی عکس از محیط برنامه پی دی اف این گوشی داره
Last edited by acc; 13-01-2011 at 15:40.
دابل تاچ رو شاخشه اگه گیرت به اونه خیالت راحت.
من بعدا برات تست میکنم خبرت میدم.شاید نشه.چون فارسی نداره.امیدواریم فارسی به آپدیت جدید اضافه بشه چون حرفش بود.
سلام.
از تو بعيد بود اين حرف.
حالم و گرفتي.من يه جور ديگه روت حساب ميكردم حالا مجبورم يه جور ديگه روت حساب كنم.![]()
دوستان من یه دونه از این گوشی خریدم کلا چه کارهایی باید انجام بدم و چجوری ؟
( اپدیت / نرم افزار های تاپ و .. )
آقا این گوشی بالاخره پی دی اف فارسی میخونه یا نه ؟
Last edited by acc; 13-01-2011 at 21:43.
سلام . دوستم چندشب پیش یه ایکس10 خرید ولی اون الان برنامه ی خوبی برای چت مثل نیم باز برای گوشیش پیدا نمیکنه. حالا می خواد بفروشتش و یه ان8 بگیره؟ حالا به نظر شما چیکار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟(گوشیش هم آپدیته)
لطفا کمک کنید........
-----------------------------------------------------------------------------------------
خود ياهو برنامه ياهو مسنجر نوشته براش
چيزي كه پره مسنجره برا آندو مثل روم به ديوار پشكل
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
بله كانه اسب ميخونهآقا این گوشی بالاخره پی دی اف فارسی میخونه یا نه ؟
نیم باز.ای بادی.تریلیان خود یاهو مسنجر.....شاید بالای 10 تا مسنجر برای اندو هست.سلام . دوستم چندشب پیش یه ایکس10 خرید ولی اون الان برنامه ی خوبی برای چت مثل نیم باز برای گوشیش پیدا نمیکنه. حالا می خواد بفروشتش و یه ان8 بگیره؟ حالا به نظر شما چیکار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟(گوشیش هم آپدیته)
لطفا کمک کنید........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)