تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 194 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

منم بالاخره یه un55c8000 گرفتم از سام سرویس به علاوه 3 تا عینک 5 میلیون 200 و یه بلوری پلیر bd6900 که یه کابل hdmi هم همراش بود و یه دانگل هم همراه tv بود همین یه ساعت پیش هم داشتم monsters vs aliens رو میدیدم فوق العاده است این 3d
    دانگل هم زدم به tv سریع با روتر و pc وصل شد تا الان که همه چی عالی بوده بنظر من bd6900 هم فوقالعاده زیباست
    شما قبل از خرید این مدل سری 7000 هم دیدید؟
    تفاوتشون در تصاویر 3D چه قدر هستش؟
    در تصاویر 2D چطور هستش خوبه سلام میرسونه؟

داره خودمونی میشه qazplm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

شما قبل از خرید این مدل سری 7000 هم دیدید؟
    تفاوتشون در تصاویر 3D چه قدر هستش؟
    در تصاویر 2D چطور هستش خوبه سلام میرسونه؟
    سری 7000 تو مغازه دیدم سه بعدیشو تست نکردم ولی 2 بعدی c8000 به نظر من که بهتر بود
    ولی کیفیت تصویر تو حالت سه بعدی وقتی عینک رو میزنی خیلی شفافه :|

سلام
    این شرایط فروش را از کجا بدست آوردید؟
    قیمت c8000 در سایت سامسونگ 5990000 اعلام شده است و هدیه آن: ال ای دی 32C4440 می باشد!!
    شما قیمت 5.200 همراه با بلوری پلیر bd6900 را از کجا خریدید؟ از نمایندگی؟ یعنی شرایط فروش سام تغییر کرده است؟
    ممنون
    نه من هدیه رو گفتم نمیخوام با یه دانگل و 3 تا عینک شد 5و 200بلوری پلیر هم 400 خریدم جدا یادم رفت بگم :d تا یه 1 سال دیگه شام نهار نیمرو باید بخوریم :| برشکست شدیم :|
    Last edited by qazplm; 11-01-2011 at 16:08.

3. این کاربر از qazplm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

koh

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

-سلام عزيز
    قابليت كپچر شبكه ها بر روي حافظه هاي جانبي مثل فلش يا هارد درايو هست
    -توي سري هاي 6 به بالا وجود داره
    -دوستاني كه دارند بايد امتحان كنند ببينند فعال هست يا نه ؟
    =چون تصورم بر اين هست در مدل هاي اسيايي حذف شده

---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------

-منظورتون در اين فروم هست ؟ تاپيك پخش كننده ها تردهايي داشت :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------

-قيمت هاي متفاوتي داره حدود 100 تومان هست
    -اينترنت و dlna از طريق پورت شبكه هست و موردي نداره منتها براي wireless مجبوريد سراغ دانگل هاي وايرلس برين
    -در مورد dlna هم تاپيك خوبي وجو داره :

کد:

---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------

-در مورد فعال كردن hotel option اين تايك رو ديدين :

کد:
    كسي تو تهران ميدونه دانگل wifi را از كجا ميشه خريد؟ من به چند فروشگاه مركزي سام زنگ زدم نداشتند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

كسي تو تهران ميدونه دانگل wifi را از كجا ميشه خريد؟ من به چند فروشگاه مركزي سام زنگ زدم نداشتند
    -این سوال منهم هست
    -یه جایی دیدم یکی از دوستان نوشته بودن که هفتاد تومن خریدن ولی نمیدونم کجا، منم یکی لازم دارم کسی نمیدونه از کجا و به چه قیمت میشه گیرش آورد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

-سلام عزيز
    قابليت كپچر شبكه ها بر روي حافظه هاي جانبي مثل فلش يا هارد درايو هست
    -توي سري هاي 6 به بالا وجود داره
    -دوستاني كه دارند بايد امتحان كنند ببينند فعال هست يا نه ؟
    =چون تصورم بر اين هست در مدل هاي اسيايي حذف شده[COLOR="Silver"]
    -سلام ابی عزیز
    ممنون از راهنمایی خوبت ؛ پس با این حساب میفرمایین که سری 6 ما فاقد PVR هست؟
    -ایکاش داشت چون مطمئنم همین روزها یه راهی هم برای فعال کردن اون پیدامیشه و اونوقت چیز خیلی بدرد بخوری میشه .
    ارادت :
    ناصر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام به همه دوستان عزیز
    من حدود یک ماهی هست که ال ای دی 46 اینچ 8000 از تهران با گارانتی سام سرویس خریدم و تمام پستهای این تاپیک رو پیگیری کردم
    در مورد تیونر دیجیتال باید خدمت همه عرض کنم در هیچ یک از مدلهای سامسونگ که با گارانتی تا الان تو بازار اومده این قابلیت وجود نداره و به خودتون زحمت ندین
    در مورد PVR )PERSONAL VIDEO RECORDING ) هم چون این گزینه فقط با تیونر دیجیتال کار میکنه اون هم در هیچ مدل سامسونگ وجود نداره که فکر میکنم سخت افزار لازم روی تی وی نیست
    این قضیه با کمی فکر کردن هم مشخصه چون وقتی این گزینه ها روی تی وی باشه خودش کلی تبلیغ برای محصولات سامسونگه پس لزومی نداره سام سرویس اونو غیر فعال کنه
    در مورد اینترنت تی وی هم به دستور دولت کریمه کلیه شرکتهایی که این سرویس رو روی تی وی هاشون ارائه میدن باید اونو غیر فعال کنن چون با اتصال به یک سرور که در کشور کره هست کلیه سایتهایی که در ایران ف ی ل ت ر هست باز میشه
    تمام این چیزهایی که نوشتم رو دیروز با صحبت با یکی از مدیران ارشد سام سرویس فهمیدم و کلی هم اعتراض کردم که چرا تو سایت سامسونگ و سام سرویس برای چیزهایی که وجود نداره تبلیغ میکنید گفت هماهنگ میکنم اونا رو حذف کنن
    در مورد خرید این مدل هم به دوستانی که قصد خرید دارن پیشنهاد میکنم فعلا هدیه این مدل که یک بلوری هست رو نگیرن و پولش رو از هزینه تلوزیون کم کنن من خودم بابت این تلوزیون 3400 پول دادم چون هنوز در بازار فیلم 3D و بلوری زیاد نشده و ارزش 400 تومن پول دادن رو نداره بجاش پیشنهاد میکنم یک ر ی س ی و ر دیجیتال بگیرید
    Last edited by amir56; 11-01-2011 at 18:48.

8. 2 کاربر از amir56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir_fatal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

من حدود یک ماهی هست که ال ای دی 46 اینچ 8000 از تهران با گارانتی سام سرویس خریدم و تمام پستهای این تاپیک رو پیگیری کردم
    در مورد تیونر دیجیتال باید خدمت همه عرض کنم در هیچ یک از مدلهای سامسونگ که با گارانتی تا الان تو بازار اومده این قابلیت وجود نداره و به خودتون زحمت ندین
    در مورد PVR )PERSONAL VIDEO RECORDING ) هم چون این گزینه فقط با تیونر دیجیتال کار میکنه اون هم در هیچ مدل سامسونگ وجود نداره که فکر میکنم سخت افزار لازم روی تی وی نیست
    این قضیه با کمی فکر کردن هم مشخصه چون وقتی این گزینه ها روی تی وی باشه خودش کلی تبلیغ برای محصولات سامسونگه پس لزومی نداره سام سرویس اونو غیر فعال کنه
    در مورد اینترنت تی وی هم به دستور دولت کریمه کلیه شرکتهایی که این سرویس رو روی تی وی هاشون ارائه میدن باید اونو غیر فعال کنن چون با اتصال به یک سرور که در کشور کره هست کلیه سایتهایی که در ایران ف ی ل ت ر هست باز میشه
    تمام این چیزهایی که نوشتم رو دیروز با صحبت با یکی از مدیران ارشد سام سرویس فهمیدم و کلی هم اعتراض کردم که چرا تو سایت سامسونگ و سام سرویس برای چیزهایی که وجود نداره تبلیغ میکنید گفت هماهنگ میکنم اونا رو حذف کنن
    در مورد خرید این مدل هم به دوستانی که قصد خرید دارن پیشنهاد میکنم فعلا هدیه این مدل که یک بلوری هست رو نگیرن و پولش رو از هزینه تلوزیون کم کنن من خودم بابت این تلوزیون 3400 پول دادم چون هنوز در بازار فیلم 3D و بلوری زیاد نشده و ارزش 400 تومن پول دادن رو نداره بجاش پیشنهاد میکنم یک ر ی س ی و ر دیجیتال بگیرید
    این طور که شما میگید نیست تلویزیون من c7000 با گارانتی,من اینترنت تی وی فعال کردم اما تیونر دیجیتال نتونستم یعنی قسمت دیجیتال اضافه شده اما کانالی پیدا نمی کنه.
    اما کسایی که c8000 دارن ظاهرا تیونر دیجیتال فعال کردن

10. این کاربر از amir_fatal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه qazplm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من هم تیونر دیجیتال هم اینترنت تیوی رو فعال کردم امروز هم سه بعدی اواتار و زیر دریا رو گرفتم 15 عنوان دیگه سه بعدی هم بود نمیدونم دیگه چند تا فیلم باید بیاد تا از نظر دوستان فراگیر شده باشه

12. این کاربر از qazplm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز من c6960 سامسونگ دارم تیونر دیجیتالش عالی داره کار میکنه 14 شبکه و 10 رادیو داره در مورد این تلویزیونها یک مشکلی وجود داره که همه اونها یک جورهایی با هم فرق میکنند و معلوم نیست جریان چیه .

14. این کاربر از M00ry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من میخواستم بدونم تنظیم antena رو باید روی air بگذارم یا روی cable و کسای که این قابلیت رو روی tv فعال کردن گزینه tunner رو توی منو مخفی روی چی گذاشتن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •