عزیز من شما مطمئنی که جدید ترین آپدیت نود رو دانلود کردی؟آخه میترسم رفته باشی مال چند سال پیش رو دانلود کرده باشی![]()
عزیز من شما مطمئنی که جدید ترین آپدیت نود رو دانلود کردی؟آخه میترسم رفته باشی مال چند سال پیش رو دانلود کرده باشی![]()
آپديت offline كردم . از سايتدانلود كردم . آپديتش تاريخ 5/1/2011 البته قبلا هر فلشي كهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كامپيوتر مي زدم همه ويروس autorun داشتند و nod32 همه رو مي گرفت . اما ظاهرا اين با اونا فرق ميكنه عزيز
درست میشه دوست عزیز
شما ویندوزت رو عوض کن با همون آپدیت توی اولین لاگین هارد رو اسکن کن ، احتمال خیلی قوی مشکل حل میشه
تا حالا چهار بار ويندوز عوض كردم ولي هيچ فايده اي نداشته چون تو درايوهاي ديگه وجود داره و ويندوز جديد زود آلوده
ميشه .
يه چيز ديگه كه است اينه كه هر پوشه اي يا فايلي كه بخشي از اسمش autorun باشه دستگاه شروع مي كنه به بوق
زدن حتي اگه درون فايل متني اين كلمه باشه باز هم شروع مي كنه به بوق زدن همين حالا كه وارد اين تاپيك شدم
دستگاه شروع ميكنه، تا زماني صفحه تاپيك رو ببندم اونوق قطع ميشه.![]()
شما به راهنمایی این رفیقمون گوش کن مشکلت حل میشه :
تا کامپیوترو کامل اسکن نکردیی هیچ درایوی رو غیر از سی دی رام باز نکن . چون ایتوران اجرا میشه و ویروس فعال . من هم قبلا این ویروسو داشتم . یه بار همینجوری مشکلمو برطرف کردمعلی جان شما ویندوزت به ملکوت پیوست ، عوضش کنی سنگین تری
ویندوز جدیدو که نصب کردی اولین برنامه ای نصب میکنی آنتی ویروس باشه و آپدیت و اسکن
در ضمن من از اوین ورژن نود 32 دارم ازش استفاده میکنم و هیچ مشکلی برام پیش نیومده
بعضی وقتها وظیفه کاربره که سیستم رو نترکونه ، یعنی مثلا : Super hidden رو باز بزاره و خودش فلش رو چک کنه که فایل اضافه نداشته باشه
سایت نا مطمئن نره و از این چیزا
نود 32 یه کم دیر دیتا بیسش میفهمه چی ویروسه و چی نیست ، یعنی ویروس دیر براش تعریف میشه وگرنه خدای آنتی ویروس هاست ، باهوش ، ظریف و بی دردسر و در کل مزیت هاش اینقدر زیاده که من حاضر نیستم یک روز عوضش کنم
یه بار انتی ویروس نود 32 میشناختش ولی هرچی پاکش میکرد دوباره میومد ! منم ویندوز 7 نصب کردم ( در کنار اکس پی ) و ویروسو به صورت دستی از درایوام پاک کردم . چون توی ویستا و 7 کار نمیکنه این ویروس . یعنی قبلنا که کار نمیکرد !
اصلا ویندوز 7 بریز خلاص شو ! دیگه کمتر جایی از اکس پی استفاده میکنن .
اگر واقعا اون کارا رو کردی و جواب نداده بزن توی دهنشتا حالا چهار بار ويندوز عوض كردم ولي هيچ فايده اي نداشته چون تو درايوهاي ديگه وجود داره و ويندوز جديد زود آلوده
ميشه .
يه چيز ديگه كه است اينه كه هر پوشه اي يا فايلي كه بخشي از اسمش autorun باشه دستگاه شروع مي كنه به بوق
زدن حتي اگه درون فايل متني اين كلمه باشه باز هم شروع مي كنه به بوق زدن همين حالا كه وارد اين تاپيك شدم
دستگاه شروع ميكنه، تا زماني صفحه تاپيك رو ببندم اونوق قطع ميشه.![]()
یه ویندوز Portable یا Acronis رو روی سیستم اجرا کن (( اینها بصورت مجزا از ویندوز هستن و از روی CD خونده میشن و ویروس دراین حالت خبر نداره که سیستم روشنه ))
بعد برو به درایو هات و System Valum Information رو + Recycle درایو هات پاک کن
ویروسی که بعد از ویندوز عوض کردن هم سر جاش بمونه ، روی اعصابه ؛ جاش هم همون جا ها است که گفتم ، Acronis و Portable Windows رو میتونی توی انجمن بیابی
یه جوری ویروس رو با Shift + Delete پاک کن که همه حرصت خالی شه![]()
من Nod32 رو روي CD ندارم اگه الان اونو روي CD رايت كنم ويروس باهاش رايت نمي شه ؟
در ضمن سيستم كامپيوترم قديمي و ميگن ويندوز 7 روش نصب نمي شه .
دوستان
يه چيزه ديگه كه بايد بهش توجه بشه اينه كه دوتا فايل در هر درايو كامپيوترم است كه هر كدوم رو پاك مي كنم بلافاصله دو باره درست ميشه :
autorun.inf
و
RECYCLE.BIN
كه آيكني شبيه آيكن پوشه داره
من فكر مي كنم اين دوتا با هم ربط دارن.
Last edited by ali1234; 11-01-2011 at 17:44.
آقا سريعتر جواب بديد![]()
Last edited by ali1234; 11-01-2011 at 19:53.
علی آقا منم یه همچین مشکلی داشتم اما وقتی ویندوز 7 رو نصب کردم مشکلم حل شد و اون پوشه ها دیگه ظاهر نشد.
از من میشنوی برو یه سیستم جدید بگیر تا ویندوز 7 رو ساپورت کنه وگرنه مشکل شما حل شدنی نیست.البته ببخشید که توی ذوقت میزنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)