تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2079 از 3195 اولاول ... 1079157919792029206920752076207720782079208020812082208320892129217925793079 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,781 به 20,790 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام به دوستان عزیزم
    امیدوارم که هرجا هستید شاد و سلامت باشید

من چند روزی کلید کردم رو خرید یه گجکت...... که هعمین امر موجب دیوانگیم شد
    اول قصد خرید apple ipod touch 4g رو داشتم (( حتی بازی هاش رو هم دانلود کردم ))
    البته هنوز هم دارم .... یکی از دوستان گفت به جای اینکه 360 تومن هزینه برای آیپاد کنی بروی پلی اسیشن 3 بخر
    بعد با یه سرچ متوجه شدم که xbox رقیب ps3 هست و خیلی ها به xbox رای داده بودن .....

بودجه : 350 الی 370

کاربرد : بیشتر بازی ..... یه چیز باشه که حداقل 5 سال براش بازی بیاد
    مثل : ps1

------------------------------------------------
    حالا از اساتید چندتا سوال داشتم :

1. کدوم مدل از همه بهتره و با بودجه من سازگاری داره ؟؟؟
    2. -- شده ؟؟
    3. می تونم به مانیتور CRT (( بدون کیس )) وصل کنم ؟؟؟ (( بدلیل وجود برادر کوچک ))
    4. با LCD های HD 720p سازگار هست ؟؟
    5. چقدر وزنس هست و یا تو کیف لپ تاپ جا میشه ؟؟
    6. نبود بلو-ری در آیننده مشکل ساز نمی شه ؟؟؟
    7. قیمت بازی ها در تهران چنده ؟؟؟

--------------------------------
    از اونجای که xbox با ps3 تقریبا یه قیمت هستند ..... اساتید کدوم رو برای من پیشنهاد می کنند .....

لطفا با دلیل باشه ......

--------------------
    ممنون
    از لحاظ قدرت پردازشی بین مدل های xbox تفاوت انچنانی نیست.بیشترین تفاوت در لوازم جانبی هست.
    به نظرم شما یک ارکید بگیر با یک دسته میشه همون بودجه شما
    باید یک کابل تبدیل hdmi to dvi بگیری
    قیمت بازی هم 2.500

2. این کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من فقط بیشتر دستگاه رو میخوام تا لوازم جانبی

- کابل hdmi
    - فلش مموری (( هار اکسترنال هم به زودی میخرم ))
    دارم
    - دیگه چی میخواد ؟؟

حالا این آکرید چنده ؟؟؟

اگه بتونم زیر 300 گیر بیارم عالی میشه ....

ممنون

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من فقط بیشتر دستگاه رو میخوام تا لوازم جانبی

- کابل hdmi
    - فلش مموری (( هار اکسترنال هم به زودی میخرم ))
    دارم
    - دیگه چی میخواد ؟؟

حالا این آکرید چنده ؟؟؟

اگه بتونم زیر 300 گیر بیارم عالی میشه ....

ممنون
    سلام دوست عزیز

اول از همه بت تبریک میگم به خاطر انتخاب عاقلانه ای که کردی . ( میگم عاقلانه چون اگه می خوای بری سمت گیم و بازی بهترین کنسول همین 360 هست و منظورم اینه نه اینکه ایپد بد باشه یا چیزه دیگه به هر حال کاربد های وسایل مختلف فرق میکنه و الان بهترین گزینه برای بازی کنسول 360 هست )

جواب سوال های اول :

1. بهترین مدل بازار الان اسلیمه که مدل 250 گیگ از همه بهتره متاسفانه -- نشده و برای اجرای بازی مشکل داره ولی مدل 4 گیگ داره که -- شده البته پیشنهاد نمیشه. ( قیمتش هم بالاست 450 تومن حدودا که با بودجه ی شما هم همخوانی نداره ) بهترین مدل برای شما در حال حاضر ارکید هست البته با 30 40 تومن بیشتر میتونید الایت بگیرید که تنها تفاوتش با ارکید داشتن یه هارد 120 گیگ بعلاوه ی هدست هست. ( برای لایو ) این مدل ها از لحاظ سخت افزاری اصلا با هم فرق ندارن و تمام بازی ها روی همهی مدل ها اجرا میشه به گفته ی دوستمون تنها تفاوت در امکانات جانبیه ( منم همون ارکید رو پیشنهاد میکنم . خودمم یه دونشو دارم)

2. بله مدل هایی که گفتم به جز اسلیم 250 گیگ همه ه ک شده ان و بدون مشکل میتونی راحت بازی کنید. ( بر خلاف ps3 که کلی دردسر داره )

3. بله میتونید به مونیتور وصل کنید ( خودم همین الان به مونیتور وصل کردم البته با HDMI به مونیتور LED ) اما یه کابل هم مخصوص مانیتورهای CRT داره که می تونید جرا تهیه کنید.

4.دوست عزیز اصلا لذت بازی ایکس باکس اینه که روی LCD های HD بازی کنید چون تمام بازی های ایکس باکس HD هستند ( اونم از نوع 1080 ) و اصلا خوده ایکس باکس خروجی HDMI داره.

5.حدود 4.5 تا 5 کیلو وزن داره . شاید بتونید با زور تو کیف لپ تاپ جاش بدید ( ولی نه انکارو نکنید چون اونوقت ممکنه دسته کیف پاره بشه و بیفته )

6.فکر نکنم مشکلی باشه. به هرحال سیستم بلو ری بیشتر در صنعت سینما به کار میره تا بازی بعلاوه اینکه تمام بازی های مشترکی که میاد با کیفیت بالاتری نسبت به رقیبش یعنی Ps 3 که بازی ها روی بلوری میزنه هستش.

7.قیمت بازی های معمولا 2500 تا 3000 تومن هست. بیشتر نیست مگر اینکه دو دی وی دی باشه .

ارکید رو خیلی جاها 300 میدن اما شما میتونید پیش همین آقا میثم خودمون ( joykiller360 ) با قیمت پایینتر و البته مطمئن تهیه کنید .

راستی دو نکته رو هم اضافه کنم که اولا ایکس باکس بهترین کنسول بازی از نگاه IGN ( از معتبرترین سایت های گیم ) در سال 2010 شناخته شد

و دوم اینکه ایکس باکس دارای سنسور حرکتی ای به نام کینکت هست که شما میتونید اطلاعات تکمیلی رو راجع بش در همین انجمن مطالعه کنید ( همین فقط بگم که با داشتن کینکت دیگه نیازی به کنترل یا همون دسته ندارید و جلوش واسمیسید و با حرکات بدن بازی ها را انجام میدید )

5. 2 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام به دوستان عزیزم
    امیدوارم که هرجا هستید شاد و سلامت باشید

من چند روزی کلید کردم رو خرید یه گجکت...... که هعمین امر موجب دیوانگیم شد
    اول قصد خرید apple ipod touch 4g رو داشتم (( حتی بازی هاش رو هم دانلود کردم ))
    البته هنوز هم دارم .... یکی از دوستان گفت به جای اینکه 360 تومن هزینه برای آیپاد کنی بروی پلی اسیشن 3 بخر
    بعد با یه سرچ متوجه شدم که xbox رقیب ps3 هست و خیلی ها به xbox رای داده بودن .....

بودجه : 350 الی 370

کاربرد : بیشتر بازی ..... یه چیز باشه که حداقل 5 سال براش بازی بیاد
    مثل : ps1

------------------------------------------------
    حالا از اساتید چندتا سوال داشتم :

1. کدوم مدل از همه بهتره و با بودجه من سازگاری داره ؟؟؟
    2. -- شده ؟؟
    3. می تونم به مانیتور CRT (( بدون کیس )) وصل کنم ؟؟؟ (( بدلیل وجود برادر کوچک ))
    4. با LCD های HD 720p سازگار هست ؟؟
    5. چقدر وزنس هست و یا تو کیف لپ تاپ جا میشه ؟؟
    6. نبود بلو-ری در آیننده مشکل ساز نمی شه ؟؟؟
    7. قیمت بازی ها در تهران چنده ؟؟؟

--------------------------------
    از اونجای که xbox با ps3 تقریبا یه قیمت هستند ..... اساتید کدوم رو برای من پیشنهاد می کنند .....

لطفا با دلیل باشه ......

--------------------
    ممنون
    اول اینکه زدی Ipod رو با خاک یکسان کردی این بیچاره کجاش گجته ؟

دوم اینکه اگر فقط بازی میکنی شک نکن که کنسول - من الان هم Ipod Touch 4 دارم هم Ipad ولی به جد بهت میگم به درد بازی نمیخورند - به درد هر کاری میخورند الا بازی .
    اگر کلید کردی که حتما Ipod Touch 4 بخری یه مقداری صبر کن پولهاتو جمع کن Iphone 4 بخر که نه تنها همه ی اون کارها رو میکنه بلکه موبایل هم هست .
    برای کنسول اگر پول برای بازی اوریج خریدن نداری 360 بگیر چون کپی خور کردن Ps3 فعلا مفتش گرونه و دنگ و فنگش زیاد .
    اگر میتونی جفت کنسول ها رو بخر که هم ابزی انحصاری های سونی رو داشته باشی و هم مالتی های 1000 تومنی رو و هم Move و Kinect رو همزمان داشته باشی که هر کدومشون یک دنیایی داره برای خودش .
    سمت PSP نرو چون میخوره توی پرت ، PSP به درد کسی میخوره که تو خونه 3-4 تا کنسول خوف داره و خیلی خوره ی بازیه میخواد تو راه هم بازی کنه .
    راستی دارند داشبودر 360 رو هَک میکنند که باعث میشه بشه روش برنامه های دست نویس رو هم اجرا کرد که خیلی خوب میشه این طوری .
    خلاصه پیشنهاد من به شما با توجه به بودجه و هزینه و ... 360 هست .

7. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

اول اینکه زدی Ipod رو با خاک یکسان کردی این بیچاره کجاش گجته ؟

دوم اینکه اگر فقط بازی میکنی شک نکن که کنسول - من الان هم Ipod Touch 4 دارم هم Ipad ولی به جد بهت میگم به درد بازی نمیخورند - به درد هر کاری میخورند الا بازی .
    اگر کلید کردی که حتما Ipod Touch 4 بخری یه مقداری صبر کن پولهاتو جمع کن Iphone 4 بخر که نه تنها همه ی اون کارها رو میکنه بلکه موبایل هم هست .
    برای کنسول اگر پول برای بازی اوریج خریدن نداری 360 بگیر چون کپی خور کردن Ps3 فعلا مفتش گرونه و دنگ و فنگش زیاد .
    اگر میتونی جفت کنسول ها رو بخر که هم ابزی انحصاری های سونی رو داشته باشی و هم مالتی های 1000 تومنی رو و هم Move و Kinect رو همزمان داشته باشی که هر کدومشون یک دنیایی داره برای خودش .
    سمت PSP نرو چون میخوره توی پرت ، PSP به درد کسی میخوره که تو خونه 3-4 تا کنسول خوف داره و خیلی خوره ی بازیه میخواد تو راه هم بازی کنه .
    راستی دارند داشبودر 360 رو هَک میکنند که باعث میشه بشه روش برنامه های دست نویس رو هم اجرا کرد که خیلی خوب میشه این طوری .
    خلاصه پیشنهاد من به شما با توجه به بودجه و هزینه و ... 360 هست .

گفتی Iphone 4 از وقتی خریدم کنسول رو ول کردم

این هم یه نمونه از بازی هاش که واقعا گرافیک بالایی داره

پیشنهاد میکنم Iphone 4 نخری چون معتاد بازی هاش میشی همون Xbox360 رو بخر...

9. 3 کاربر از Quantum2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

گفتی Iphone 4 از وقتی خریدم کنسول رو ول کردم

این هم یه نمونه از بازی هاش که واقعا گرافیک بالایی داره

پیشنهاد میکنم Iphone 4 نخری چون معتاد بازی هاش میشی همون Xbox360 رو بخر...
    البته این گرافیک خود بازی نیست ، پری رندر هست - گرافیک خودش اینه :

به نظر من کلا به درد بازی نمیخوره ولی خوراک جاسوسی و دیکشنری و نویگیشن (GPS) و کتاب خوندن و خیلی کارهای دیگست که حتا با کامپیوتر هم نمیتونید انجام بدید

اگر عکسها نیومد این لینکهاش با هیتلر شکن ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    Last edited by sonixax; 10-01-2011 at 18:53.

11. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من با 250 - 270 می تونم یه xbox بخرم ؟؟؟

کابل hdmi و flash memory هم دارم .....

در اصل میخوام یه چیز ارزون (( پایین تر از 300 )) داشته باشم که به همین زودی قدیمی نشه و ساپورت خوبی داشته باشه ...

در غیر اینصورت با کمک پدر می تونم یه pc خوب جمع کنم .... (( 250 + 200 = 450 ))

ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

در اصل میخوام یه چیز ارزون (( پایین تر از 300 )) داشته باشم که به همین زودی قدیمی نشه و ساپورت خوبی داشته باشه ...

ممنون
    دوست عزیز شما بالقوه می تونی با زیر 300 بخری ولی بالفعل نه .
    یعنی چی ؟
    یعنی اینکه شما الآن با 280 - 290 یه آرکید می خری بعد از یه مدت بازی به این نتیجه میرسی که باید یه هارد هم بخری . بعدشم به این نتیجه میرسی که لایو هم چیز خوبیه و مجبور میشی یه هارد اوریجینال بگیری که 100 تومنه .
    از الآن خودتو راحت کن برو یه ELITE بگیر ، خیرشو ببینی .
    اگرم می خوای بازی کنی به هیچ وجه PC رو به XBOX 360 ارجحیت نده چون مطمئن باش اون تعداد بازی که واسه 360 در سال میاد واسه PC نمیاد .

14. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

ممنون
    اگه برای بازی میخوای سیستم ببندی اصلا و ابدا بهت پیشنهاد نمیشه
    چون بازی زیاد براش نمیاد-بازیهای خوف برای کنسولها میاد و .............
    پیشنهاد من به تو کنسول 360 الیت هست چون اگه آرکید بخری باید یه هارد هم براش بخری که حدود 100 تومنه
    الیت یه نمه الان گرونه(385 تومن) یه کم صبر کن بعد الیت بخر
    الیت هارد داره و میتونی بازیهارو رو کنسولت نصب کنی ،اونموقع درایوت استراحت میکنه و کمتر بهش فشار میاد

16. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من خودم بیشتر روی آرکید تاکید دارم .... چون من فقط خود دستگاه رو میخوام تا لوازم جانبی !!!

هارد رو هم به امید خدا تا عید می گیرم .....

حالا این آرکید چند هست ؟؟؟ (( با 250 می تونم بخرم ))

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •