سلام. ظاهراً این دیکشنری در فایرفاکس 4 کار نمیکنه و این تنها مشکل شما نیست .
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
OCR فارسی برای منم کار نمیکرد که بیخیال شدم. من با فایرفاکس 3 و همون قابلیت Select کار می کنم.
تا بعد ...
سلام. ظاهراً این دیکشنری در فایرفاکس 4 کار نمیکنه و این تنها مشکل شما نیست .
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
OCR فارسی برای منم کار نمیکرد که بیخیال شدم. من با فایرفاکس 3 و همون قابلیت Select کار می کنم.
تا بعد ...
[QUOTE=Arash4484;5753057]مطئنید به کرک نیاز نداره؟ من لینگوو (Lingvo)رو استفاده کردم . مال یک شرکت روسی و پولیه...شاید کرک اینسایده این ورژن شما...
اره بابا من از خود سایتش دانلود کردم نه کرک می خواهد نه چیز دیگه
ولی سلکت تکستش توی همه شرایط برای من کار کرده. یعنی هر نرم افزار و محیطی بگی.یکی از بهترین حسناشه...باید بگردی ببینی مشکل از کجاست![]()
[QUOTE=123list;5754750]شانس ما بوده!..واله مال من کرک میخاست.تازه کرکش هم از اینها بود که AVها گیر میدن ویروسیه!
ورژن2007و2008ش بود. حالاکه میگی اینجوریه میرم سایتش بگیرم
هر کاری بگی باهاش کردم ولی حتی select text ـش هم کار نمیکنه...
مگر اینکه من ندونم منظور از select text چیه؟ اصولا باید دابل-کلیک کنی روی متن تا هایلایت بشه دیگه. درسته؟!!!
اصولاً بله! ولی در مورد این نرم افزار اصولها جواب نمیدن. باید با موس زحمت کشید و روی کلمه رو از حرف اول تا آخر نوازش کرد
(البته این به نظرم بد نیست. چون خیلی اوقات ممکنه قصدمون از دابل کلیک، انتخاب و کپی کردن یک واژه باشه که در اینصورت کادر دیکشنری این برنامه هی نمیره روی اعصاب)
Last edited by nightmare; 09-01-2011 at 01:05.
اتفاقن خفن اصولیه.
برید به Configuration->Text Capture
وبرای سافت مشخص کنید دلتون میخاد با دابل کلیک بگیره یا درگ یا هردو یا هیچ کدوم. تو عکس کاملن مشخصه:
خیلی تنظیمات اختیاری دیگه هم هست که روی pop up این سافت میشه کرد....
![]()
ایول! دمت گرم.
من عذر خواهی میکنم که زود قضاوت کردم.![]()
این حرفها چیه عزیز-فدای سرت!![]()
یادتون هست تو بابیلون بهترین دیکشنری انگلیسی فارسیش چی بود؟ hfarsi Advanced
حالا همین دیکشنری برای Lingoes هم ساخته شد. از سایت سافتگذر دانلود کنید:
دیگه واقعا این برنامه رو دور افتاده و باید منتظر انواع دیکشنری تخصصی فارسی هم برای اون بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)