تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 416 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

با اجازه داش مراد من جواب قسمتی از پست دوستمون رو میدم !

دوست عزیز من در مورد اون قسمت از پست شما که قرمز کردم میخوام صحبت کنم.

ببینید دوست گرامی توی بازیهای جدید نه این کنسول و نه X360 قدرت اجرای بازیها به صورت 1080p رو ندارن!

البته اون اوایل عرضه PS3 چند تا بازی به صورت 1080p عرضه شد که خوب بسیار کم و انگشت شمار بودن مثلا :

NBA Street Home court

World Series Of Poker 2008

Blast Factor

و چند تا بازیه دیگه!

آخریش هم بازیه Virtua Tennis 3 بود !

اما اون دو بازی FIFA 11 و GT5 رو هم که شما فرمودید 1080p نیستند و رزلوشن این بازیها به ترتیب 1280x720 و 1280x720 (4xAA), 1280x1080 (QAA) هست.

برای اطلاع بیشتر از رزلوشن بازیهای این دو کنسول میتونید به لینک زیر مراجع کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته باید خاطر نشان کنم که عناوین 1080p کنسول PS3 بیشتر از X360 هست.

این بحث مقایسه این دو کنسول هم خیلی وقته که به نظر من از مد افتاده! هر دو کنسول کنسول های قدرتمندی هستند و هر کسی هم سلیقه و عقیده ای برای انتخاب هر یک از این دو کنسول داره و به نظره من به جای این مقایسه های بی ارزش و خراب کردن هر یک از کنسول ها باید از این کنسول ها تا نسل هفتم تموم نشده لذت ببریم!
    با اجازه شهاب جان ،
    این رو هم بگم بازی هایی که توی کنسول های نسل فعلی رزولوشن بالاتری دارند المان های تولید یک صحنه درش کمتره و در نتیجه مقدار پولیگنی که میخواد برای رندر یک صحنه استفاده بشه روی چند تا کاراکتر یا المان خاص متمرکز میشه در نتیجه شما فکر میکنی کیفیت و گرافیک بالاتره - در صورتی که هیچ فرقی نداره .
    مثالش هم بازی هایی مثل Tekken یا Kombat هست و توی انحصاری ها هم God OF War - شما اگر دقت کنید گاد آف وار هیچ صحنه ی شلوغی از نظر تعداد المان ها و جزئیات نداره و تمام جزئیات متوجه کاراکتر اصلی که خود کریتوس باشه شده و تمام توجه فرد بازی کننده هم به همون کارکتر جلب میشه و به در و دیوار و جک و جونور ها زیاد دقت نمیکنه برای همین میگه WOW عجب گرافیک خوفی ! برای اینکه این تکنیک ها رو بشناسید و بتونید ازشون استفاده کنید باید یک عصب شناس و روانشناس هم توی تیم دولوپ بازی داشته باشید که بتونه از ضعف سیستم عصبی انسان به بهترین شکل برای جلب توجه استفاده کنید .

اینو خیلی خوب اومدی

---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------

راستی جان کارمک عزیز داره Doom 4 رو میسازه و احتمال زیاد روی هر دوی این کنسول ها بیاد و از اونجایی که کارمک همیشه کسی بوده که گرافیک بازی ها رو متحول کرده قدرت واقعی این کنسول ها رو میشه روی بازی های اون دید و اگر این بازی روی این کنسول ها نیاد معنیش اینه که نسل جدیدی از گرافیک نرم افزاری اومده که این کنسول ها توانایی نمایشش رو ندارند .

2. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل اینکه ویروس FanBoy از بعضیا انتقال داده شده به بعضیا !

حسگری مثل کنکت ؟

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------

این احساس FanBoy هاست !
    صفحه قبلو نگاه میکردی در مورده برتری لایو و کینکت گفته بودم.بازم پلی استیشن move رو داره.به نظره من کینکت برتره ولی اونورم move هست
    حالت تهوع میگرفتم مگه دسته منه؟AW رو خیلی دوست داشتم تموم کنم ولی خدایی نمیدونم چرا حالت تهوع میگرفتم
    فن بوی من بوی دیگه چه صیغه ایه؟من تجربیاته خودمو دو سه نفره دیگرو در اختیاره دوستمون قرار دادم
    همیشه این یادت باشه:کنسول باید در خدمته ما باشه نه ما در خدمته کنسول
    .......
    در مورده 1080p من اون چیزی که tv میزنرو گفتم
    این عکساش
    fifa 11
    کد:
    GT5
    کد:
    ولی dante یا demon souls رو میزنه
    720p
    در ضمن این دوستمون یه سیستمه قوی داره ماکرو هم از اومدنه کینکت رو pc خبر داده
    علاوه بر اون ASUS هم یه چیز مثله کینکت درست کرده
    به اسمWAVI Xtion که نمیدونم کی میادبیرون
    اینم منبع
    کد:
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 09-01-2011 at 00:42.

4. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اولا به شهاب خان:

درسته چند مورد در ابتدا داشتت ولی اکثر اینها upscale هسن یعنی رزولوشن 720 یا 1080i رو با بزرگتر کردن تصویر رو 1080p تبدیل می کنن................. .
    از لحاظ فنی دیگه رو بازیهای آخر نسل که گرافیک بالایی دارن دیگه نمیشه گرافیک 1080p تحویل داد........ .

آقای shining:

دوست عزیز شما میخوای واسه یه کسی مشاوره بکنی..یعنی چی بهم حالت تهوع دست میده؟؟؟؟با تعصب نباید به قضه نگاه کرد........... .

+

ماکیور قبل از عرضه کینکت هم گفته بود که این وسیله برای pc هم خواهد اومد ولی نه فعلا برای گیمینگ آگه صحبتهای اقای بالمر رو خونده باشید گفته که بازیها در انحصار کنسول میمونه فعلا..... .

این حرفی که شما میزنی ایکس باکس اینو داره سونی اونو نداره مثه همون مورد تهوع حرف بچه گانه ای هستش........اصلا نمیشه با هم مقایسه کرد اینا رو

سونی gears داره؟؟؟halo داره؟؟؟forza داره؟؟؟kingdom داره؟؟بازیهای کینکت رو داره؟؟از اون طرف هم سونی همینطور بازیهایی که ین داره ایکس باکس نداره............. .

یک طرفه به قاضی نرین...... .

+

sonixax

فکر کنم doom4 رفت واسه نسل بعد چون کارمک گفت هیچکدوم از این دو کنسول توان اجرای این بازی رو ندارن........ .البته فکر کنم.

.
    .

6. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

فکر کنم doom4 رفت واسه نسل بعد چون کارمک گفت هیچکدوم از این دو کنسول توان اجرای این بازی رو ندارن........ .البته فکر کنم.
    یعنی واقعا میشه قبل از جنگ جهانی سوم (2012)کنسول های نسل بعدی رو دید
    یا دیگه رفت برای همون سال های 2014 یا 2015
    Last edited by Sorena_777; 09-01-2011 at 11:12.

8. این کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا به شهاب خان:

درسته چند مورد در ابتدا داشتت ولی اکثر اینها upscale هسن یعنی رزولوشن 720 یا 1080i رو با بزرگتر کردن تصویر رو 1080p تبدیل می کنن................. .
    از لحاظ فنی دیگه رو بازیهای آخر نسل که گرافیک بالایی دارن دیگه نمیشه گرافیک 1080p تحویل داد........ .

آقای shining:

دوست عزیز شما میخوای واسه یه کسی مشاوره بکنی..یعنی چی بهم حالت تهوع دست میده؟؟؟؟با تعصب نباید به قضه نگاه کرد........... .

+

ماکیور قبل از عرضه کینکت هم گفته بود که این وسیله برای pc هم خواهد اومد ولی نه فعلا برای گیمینگ آگه صحبتهای اقای بالمر رو خونده باشید گفته که بازیها در انحصار کنسول میمونه فعلا..... .

این حرفی که شما میزنی ایکس باکس اینو داره سونی اونو نداره مثه همون مورد تهوع حرف بچه گانه ای هستش........اصلا نمیشه با هم مقایسه کرد اینا رو

سونی gears داره؟؟؟halo داره؟؟؟forza داره؟؟؟kingdom داره؟؟بازیهای کینکت رو داره؟؟از اون طرف هم سونی همینطور بازیهایی که ین داره ایکس باکس نداره............. .

یک طرفه به قاضی نرین...... .

+

sonixax

.
    .
    مثله این که شما اصلا منظوره منو متوجه نمیشی.شما اصلا قضیه حالت تهوع رو نگرفتی از بدیه بازی نمیگم
    تو K2 هم همین طوری میشم.
    من گفتم 360چی داره که ps3 نداره منظورم بازیا کینکتو move نبود .منظورم همون بلور-ی و اینجور چیزا بود
    کینکت بالاخره دیر یا زود برایه بازی هم رو pc مورد استفاده قرار میگیره
    اینکه تفاوته این دوتارو میگم بچه گانس؟بیخیال داداش شما راست میگی .من هرچی گفتم با مدرک گفتم و اون چیزایی که دیدمو تجربه داشتم.بحثه تایپیکو منحرف نکنیم بهتره الان ملت منتظره ps4و720تن .گفتنیارو گفتیم دیگه با تصمیم با خوده دوستمونه
    یا علی

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اینکه تفاوته این دوتارو میگم بچه گانس؟بیخیال داداش شما راست میگی .من هرچی گفتم با مدرک گفتم

دوست عزیز گفتن تفاوت لحن خصوص خودشو میخواد من فکر کنم با گفتن حرفای شما نمیشه به این نتیجه رسید ...............من فن هیچ کنسولی نیستم هر 3 کنسولم دارم و هیچ کدوم رو بر دیگری برتر نمیدونم......ولی وقتی میخوای یکی رو راهنمایی کنی نباید با حرفایی مثه تهوع و اینا نظر اون فرد رو کلا الوده کنی......... .

به هر حال این نظر من بود......حرفای منم با مدرک بود............. .

.
    .

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان مدلهای ps3 و بی زحمت با قیمتهاشون بگین و البته فرق مدلهاشون رو.....و اینکه کدوم بهتره...
    نوکر همتون هم هستم...

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

120gig=355
    250=410
    320gig هم هست که اونو قیمت ندارم
    250 انتخابه مناسبیه
    120 با یه هارد اکسترنال500 هم میتونید بهش فکر کنین
    قیمتا هرروز فرق میکنه شما یه سر به پشت شهرداری بزن از همه مغازه ها قیمت بگیر
    به جز 2 مغازه که به بد نامی معروفن

13. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

سوالی که پرسیدم به مقایسه PS3 و XBOX ربطی نداره.
    مثلا وقتی Mass Effect 2 برای PC اومده دیگه فرقی برای من نمیکنه واسه Xbox انحصاریه یا نه

دوستان عزیز لطفا با توجه به شرایط من بحث نکنید نه اینکه دعواهای بین کنسولاتون رو ادامه بدید.

اینم خلاصه ای از شرایط من :

تلوزیون 3D
    PC در اولویت
    استفاده راحت
    مهم نبودن آنلاین
    بازیهای Single قوی
    قیمت ارزون
    استفاده به عنوان PLAYER

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سوالی که پرسیدم به مقایسه PS3 و XBOX ربطی نداره.
    مثلا وقتی Mass Effect 2 برای PC اومده دیگه فرقی برای من نمیکنه واسه Xbox انحصاریه یا نه

دوستان عزیز لطفا با توجه به شرایط من بحث نکنید نه اینکه دعواهای بین کنسولاتون رو ادامه بدید.

اینم خلاصه ای از شرایط من :

تلوزیون 3D
    PC در اولویت
    استفاده راحت
    مهم نبودن آنلاین
    بازیهای Single قوی
    قیمت ارزون
    استفاده به عنوان PLAYER
    3D جفتشون.یکم ps3 قویتر
    استفاده از 360 برایه بازی راحتره
    360 ارزونتره(ارکیدش)اسلیمش تقریبا هم قیمتن ولی بازم 360 ارزونتر در میاد
    بازیهایه مولتی که رو هردو هست.انحصاریاشونم سلیقه ایه تو گوگل عکساشونو سرچ کن ببین از کدوما بیشتر خوشت میاد
    استفاده به عنوانه player پلی استیشن 3
    این نظره شخصیه منه چون PC قوی داری PS3 گزینه مناسبتریه.اگه pc نداشتی تو این وضعیته بازاره ایران بره بازی تو انتخابه 360 نباید شک میکردی.اگه بازیهایه کپی ps3 رو بخوای غیر از اینترنت بگیری قیمتایه خیلی متفاوت مغازه ها اعصابتو خورد میکنه
    اینا همش بینه بحثا مطرح شد

16. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •