تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 17 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 161

نام تاپيک: ماجراهاي رانندگي

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

دیروز داشتم از ارومیه به تبریز میامدم که بارون میبارید که من هم برف پاکن هارا زدم که بعد از 10دقیقه از کار افتادن من هم که جلو رو به سختی می دیدم با استفاده از خط کنار جاده 80کیلومتر آمدم با سرعت تقریبی 50که سه چار بار از جاده خارج شدم ولی چیزی نشد که به به الیخچی رسیدم بردم به یه باتری ساز گفت موتور برف پاک کن سوخته ونداشت باز هم به راه افتادم که جلومو نمی دیدم که یکم رفتم جلو سه نفر عابر داشتند از خیابون رد می شدند که کم مونده بود بهشون بزنم خدا رحم کرد بعدش هم به زحمت خودمو به تبریز رسوندم
    نتیجه به پیکان اعتماد نکنید

2. 3 کاربر از hamed malekpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

والبته به نظرم یکی گفتش تو ارتش بود یا 17 شهریور و تو اینجاها یه پراید رفته زیره مینی
    دیگه نمیدونم تو کجا این بلارو سر خودت اووردی
    من یه بار 7-8 سال پیش با لادا رفتم زیر کامیون اما جان سالم به در بردم
    احسنت، دقیقا، تو جنب (بیمارستان ارتش) یه خیابون به اسم فتحی وند هست، تصادف اونجا بود!

4. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

راستی نمیدونم ربط داره یا نه این حرفی که میزنم
    اووردم به گفته ی دوستان (اینجا) تایرای cloدوو رو ببندم رو 206 اصلا جور در نیومد و دو سه روز همین طوری نه 206 تایر جلو داشت نه سی ال او و همش رو باز کرده بودم و گذاشته بودم کنار
    نتیجه اینکه حوصله نداشتین دس به کارای اینچنینی نزنید
    Last edited by Переклад не; 09-01-2011 at 12:55.

6. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

دیروز داشتم می رفتم مسافرت که یه سگ دیدم داره از وسط جاده عبور می کنه نمی دونم منو دید ترسید یه ذره مونده بود زیرش کنم خدا رحم کرد.

8. 2 کاربر از hamed malekpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حالا من یه خاطره جالب تعریف کنم؟!
    دقیقا12_13 روز پیش وقتی بعد از یه فرجه ی امتحانی 20 روزه داشتم از خونه(تهران) میومدم دانشگاه(چالوس) و اونم از جاده هراز و روز جمعه،برای اینکه از دست کامیونا در امان باشم،چون هیچ وقت بیش تر از 1دقیقه نمیتونم پشتشون بمونم و هرجوری باشه سبقت میگیرم،البته فقط غیر از تونل!! یه ماجرای بد و نحس برام اتفاق افتاد.
    اول این نکته رو بگم که مادرم قبل از راه افتادنم،به خاطر خوابی که دیده بود،که البته تا قبل از اون اتفاق بهم نگفته بود،خیلی سفارش کرد و گفت اگه سرعت زیاد بری راضی نیستم ازت!!
    منم گفتم باشه!

خلاصه با کلی آذوقه(کلی غذا و لباس و کتاب و ساک و حتی گلدون و .....)که باور کنید صندوقو کاملا پر کرده کرده بودم و واسه این که دیگه صندوق جا نبود 1ساکو گذاشته بودم رو صندلی عقب؛ راه افتادم.
    جاده خیلی خلوت بود و منم راحت راننگی میکردم،نزدیکای آمل حدود 30 دقیقه بارون عجیبی گرفته بود ولی من تو همون بارون اصلا ملاحضه نمیکردمو اون جا هایی که حالت کمر بندی داشت نزدیگ 130 تا میرفتم،حتی یه جاهایی ماشین تو بارون کپ میگرد،وقتی یهو میرفت تو آب....

چشمتون روز بد نبینه،بعد از3ساعت رانندگی نزدیک رسیدنم به چالوس یعنی 6کیلومتری شهر چالوس،واسه این که بارون بند اومده بود،پلیسا با اون دوربینشون وایساده بودن و ............

یه دفعه دیدم یکی آومد تو لاین 2، تابلو ایستشو نشون داد،منم وایسادم،ولی کاش که میرفتم!!!!!
    گفت مدارک!منم همه چیم کامل بود!!!
    بنده خدا سرباز وظیغه بود ولی مدارکمو برد پیش مافوقش،سرکاره تا دید گفت:
    پراید و 130 تا؟؟؟؟؟؟؟
    منم گفتم به خدا میخواستم به شب نخورم،دیدم خلوته،بعدش این که مگه اینجا ننوشته،110 تا؟؟؟
    بخاطر 20 کیلومتر؟؟؟گفت منطقه ی مسکونیه و سرعت مجاز 70تاست.گفتم باشه،لابد میخواد جریمه کنه و برم دیگه!!!شک کردم که خیلی طول کشید...

گفتم قضیه چیه؟؟
    گفت داریم استعلام میکنیم....
    !!!!!!!!!!
    بعد از 10 دقیقه دیدم یه یارو اومد نشست کنارم گفت بریم؟؟؟
    گفتم پارکینگ که نمیخوایم بریم؟
    گفت ایشالا که میریم پارکینگ...
    منم اصن تو شوک بودم،چون تا حالا اصن پلیس جلومو نگرفته بود(واسه این که من یه روزا و ساعتای خاصی رو انتخاب میکنم که پلیس تو جاده نباشه)،چه برسه این که بشینه تو ماشین!!!!
    ولی این دفعه چون فرداش امتحان داشتم مجبور بودم،!!!!

خلاصه ماشین و با دست خودم بردم تو پارکینگ و تحویل دادم!!!مونده بودم با کلی اساس!!!!!!!!
    بدون ماشین اونم موقع امتحانا!!!!!

بالاخره زنگ زدم آژانس و کل وسایلمو بردمو و تا این که فرداش قبل از امتحان که ساعت 1 بود با یه بد بختی(پارتی)برگه ترخیص ماشین و از پلیس راه گرفتم و رفتم ماشین وگرفتم!!!!!!!
    ولی در کل 60 هزارتومان پیاده شدم!!!!!!

وقتی به مادرم گفتم،تازه خوابشو تعریف کرد،منم تعجب کردم!!!!!

نتیجه:
    واقعا چیزایی که پدر مادر به دلشون الهام میشه رو جدی بگیرید!!!

هنوز دارم میسوزم

تازه ماجراهای زیاد جالب دیگه هم تو همین حین اتفاق افتاد که دیگه خیلی طولانی میشد!!!
    Last edited by mahdistar; 21-01-2011 at 20:32.

10. 11 کاربر از mahdistar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یکی از چیزایی که برام عجیب بود این که،:

اون آقایی که مسوول پارکینگ بود،گفت،دقیقا دیروز همین جایی که تو رو گرفتن،2_3 کیلومتر جلوترش یه 206 زده بود به گاردریل وسط و دست و پاش قطع شده بود!!!
    Last edited by mahdistar; 21-01-2011 at 21:52.

12. 2 کاربر از mahdistar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام من تا الان متوجه این تاپیک نبودم
    منم یه خاطره دارم تو جاده اصفهان به سمت تهران
    کلا 4 تا ماشین بودیم من و خانوادم و اقوام دیگه به طور کاملا ریلکس رانندگی میکردیم اواسط را نزدیکایه قمصر کاشان
    سرعت کمی زیاد کردیم پدرم خواب بود ما هم استفاده کردیم کمی شیطنت به رانندگیمون اضافه کردیمو با اقوام شروع کردیم به یه مینی کورس سرعت رو بردیم 160 بعد دیگه دیدم بسه دیگه سرعتو کم کردم اما دو تا از ماشینایه همراه هنوز تو جو بودن و با سرعت ادامه دادن و 500 متری با من فاصله گرفتن ولی یکی از ماشینا پشت سر ما موند و منم گفتم اونام متوجه میشن کم میکنن سرعتو من سرعتو رسوندم به 120 که همون لحظه انگار یه چیزی زد زیر ماشین بعد تکونش باعث شد پدرم از خواب بپره گفت چی شد گفتن نمیدونم والا همین که گفتم نمیدونم ماشین یه تکون خیلی بد خورد و شروع کرد به بندری زدن سرعت امد رو 100 بعد تکونای ماشین تموم شد و ماشین منحرف شد به راست و صدایه حرکت رینگ رو آسفالت امد بابام درو چسبید منم یه اشهد گفتمبعد دیدم یه لاستیک خالی بدون رینگ از بقل ماشین رد شد . سرعت ماشین سریع کاهش پیدا کردو البته من پام رو از رو گاز برداشتم و ماشین خیلی مودبانه رفت تو شونه واستاد پیاده شدیم رفتیم دیدیم بعله لاستیک تو رینگ نیست بریده شده و پریده بیرون لاستیک یه 300 متری جلو تر واستاد حالبه اونم روفت تو شونه واستاد او دو تا ماشینی که جولو بودن متوجه شدنو دنده عقب گرفتن امدن پیشمون لاستیکو آوردیم دیدم بعله یه میل گرد به چه قطری رفته تو لاستیک باد خالی کرده داغم که بوده سرعتم بالا بوده لبه هایه رینگ لاستیک رو جر داده و لاستیکم پریده بیرون اونی که پشتم بود گفت مادیدم چرخت زد از جا بیرون دوبارم زد به سپرت و از بغلت رد شد دیدم درست میگه جا لاستیک رو سپر هم بود مادرم اینا که تو شک بودن بابامم که فش میداد به اون یارو لاستیکیه به نظرم رینگ نجاتمون داد چون 16 بود جایه لاستیک رو تا حدی پر کرد اگه فابریک بود که میترکید و بعد هم چپ
    نتیجه : هیچ وقت به ماشین اطمینان نداشته باشین چون همیشه همه چیز ممکنه اگه با سرعت 160 میخواست اتفاق بیافته معلوم نبود چی مبشد !

البته این اتفاقات خیلی سریع رخ داد توضیحش طول کشید!
    Last edited by isbn; 22-01-2011 at 20:17.

14. 7 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

راستی در مورد سگ
    سگ همیشه اینطوری عمل میکنه.اول میخواد جاده رو عرضشو طی کنه ولی گولشو نخورید .نصف جاده رو که رد میشه دوباره زود برمیگرده و امکان تصادف و واژگونی ماشینو باعث میشه .سگ دیدنی خیلی مراعات کنین چون خیلی گاگوله دوباره برمیگرده

------
    راستی یه کلیپ صوتی هست یکی از رفقا تو موبایلش بود جالب بود بچه تبریزیا در جریانش هستش
    همونی که میگه آقا اوایل انقلاب بود خاور دنده ی هفتم سرعت 700 رو رد شده بودیم پیچیدیم تو یه کافی شاپ و با یکی درگیر شدیم مجبور شدم یارورو عین آبدماغ بمالم رو زمین .بعدش هر چی پلیس بود ریختن اونجا آقا جونم بهتون بگه شمشیر سامورایی رو کشیدم کوبیدم 700 گردان اینور 700 گردان اونور همشو ناکار کردم اومدیم برگشتیم تبریز دیدم همه جوبا پره خونه آسمون غرید آیه نازل شد که یا بهزاد من خلقه تو قتله زدیم سه روز عزای عمومی اعلام کردیم و...
    هیچی تعریف کردن رفقا باعث شدن اینم واسمون یه یادآوری بشه
    Last edited by Переклад не; 22-01-2011 at 23:01.

16. 4 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یکی از چیزایی که برام عجیب بود این که،:

اون آقایی که مسوول پارکینگ بود،گفت،دقیقا دیروز همین جایی که تو رو گرفتن،2_3 کیلومتر جلوترش یه 206 زده بود به گاردریل وسط و دست و پاش قطع شده بود!!!

خوب بنده خداها چشمشون میترسه دیگه....اصلن قانونن هیچی،خداییش چالوس هم 130تا میکشه؟...به این حساب بذار که ماجرای خوبی برات اتفاق افتاده.......

18. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

چه تاپیک باحالیه این.
    تا حالا ندیده بودم.البته خودم که گواهینامه ندارم ولی عشق ماشینم!!!
    (16.5 سالمه!)
    سلام من تا الان متوجه این تاپیک نبودم
    منم یه خاطره دارم تو جاده اصفهان به سمت تهران
    کلا 4 تا ماشین بودیم من و خانوادم .....
    دوست عزیز ماشین چی بود؟

20. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •