تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: ويروس كه كلا NOD32 را ضربه فني مي كنهAutorun.inf

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض ويروسي كه كلا NOD32 را ضربه فني مي كنه

سلام
    ديروز يه فلش به كامپيوترم زدم . يهو ديدم آيكن nod32 مهو شد . به برنامه درALL Progeram رفتم ولي اجرا نشد

خاستم دو باره اونو نصب كنم ولي آنيستال هم نمي شد. رفتم داخل درايو سي در قسمت پروگرم كه پوشه رو

دستي حذف كنم ولي حذف نشد . با اين وجود رفتم كه برنامه رو نصب كنم اصلا اجازه اومدن پنجره اول هم نمي داد

در صورتي كه برنامه هاي ديگر نصب مي شدند. (در ضمن nod32 رو همين ديروز قبل لز اينكه ويروسي بشه آپديت

كرده بودم)كامپيوتر رو ريسيت كردم كه وارد safe mod بشم ولي وقتي گزينه safe mod رو مي زدم كاپيوتر ري

استارت مي شد و واردsafe mod هم نمي شد .ويندوز رو اوض كردم ولي باز هم پاك نشد . توي تمام درايو هام 2 تا

فايل وجود داره كه با پاك كردنشون باز هم ظاهر مي شدند .يكيشون ايكن پوشه داشت و اسمش هم

RECYCLE.BIN است وديگري Autorun.inf است محتويات فايل autoru.inf اينه :

[Autorun]
    open=Explorer file and folder.exe
    useAutoplay=1
    action=DiskKnight(Protection Against Mobile Disk Viruses)
    shell\open\Default=1
    shell\open\RECYCLE.BIN\restore.vbp
    shell\open\command=RECYCLE.BIN\restore.vbp

محتوياتشو دستكاري كردم و دو بار ذخيره مي كردم ولي وقتي اونو دوباره باز مي كردم دو باره همه محتويات سر

جاشون بودن

حالا بگيد چكار بكنم
    Last edited by ali1234; 09-01-2011 at 17:29.

داره خودمونی میشه csshadows's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام
    ديروز يه فلش به كامپيوترم زدم . يهو ديدم آيكن nod32 مهو شد . به برنامه درALL Progeram رفتم ولي اجرا نشد

خاستم دو باره اونو نصب كنم ولي آنيستال هم نمي شد. رفتم داخل درايو سي در قسمت پروگرم كه پوشه رو

دستي حذف كنم ولي حذف نشد . با اين وجود رفتم كه برنامه رو نصب كنم اصلا اجازه اومدن پنجره اول هم نمي داد

در صورتي كه برنامه هاي ديگر نصب مي شدند. (در ضمن nod32 رو همين ديروز قبل لز اينكه ويروسي بشه آپديت

كرده بودم)كامپيوتر رو ريسيت كردم كه وارد safe mod بشم ولي وقتي گزينه safe mod رو مي زدم كاپيوتر ري

استارت مي شد و واردsafe mod هم نمي شد .ويندوز رو اوض كردم ولي باز هم پاك نشد . توي تمام درايو هام 2 تا

فايل وجود داره كه با پاك كردنشون باز هم ظاهر مي شدند .يكيشون ايكن پوشه داشت و اسمش هم

[Autorun]
    useAutoplay=1
    shell\open\Default=1

محتوياتشو دستكاري كردم و دو بار ذخيره مي كردم ولي وقتي اونو دوباره باز مي كردم دو باره همه محتويات سر

جاشون بودن

حالا بگيد چكار بكنم
    1. nod32 به درد سطل آشغال سیستمت هم نمی خوره عزیز. تفش کن دور.
    2. برای حل مشکل این ویروس بهتره از آنتی ویروس norton یا حداقل kaspersky استفاده کنی. البته نورتون سگ در سگ بهتره.
    البته برنامه هایی هم هست که فقط این ویروس رو پاک می کنن.
    یکیش رو می تونی از زیر دانلود کنی. تو سه تا سرور گذاشتم که راحت باشی. اگه یکی کار نکرد از اون یکی استفاده کن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Last edited by csshadows; 08-01-2011 at 08:28.

3. 2 کاربر از csshadows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

سلام

اين كه دوستمون csshadows به همين راحتي نود رو زير سوال مي برن عجيبه..

5. 7 کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

علی جان شما ویندوزت به ملکوت پیوست ، بی احتیاطی کردی دیگه ، پیشنهاد من اینه که Super Hidden سیستم رو روشن بزاری و فلش رو به صورت دستی هم در اولین اتصال چک کنی ، کلیک راست نکنی و فایل های اضافی رو بدون مکس پاک کنی

ویندوز جدید رو نصب کن و قبل از هر کاری آنتی ویروست رو نصب کن ، آپدیت کن و اسکن کن ، 100 جواب میده

--

کلا فصل انتشار ویروس های کامپیوتری حول و حوش کریسمس و سال نو هست ، چون بازار اسپم و فیشینگ داغه

نود 32 هم عشق منه دوست عزیز، یه کم دیر به ویروس ها رو براش تعریف میکنن توی آپدیت ها ، اما محاسنی که داره به همه آنتی ویروس ها می ارزه

من خودم از اولین ورژنش دارم استفادش میکنم تا همین الان، تا الان سیستم من هیچ ویروسی نداشته

7. 5 کاربر از skyline00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ببخشید دوبار پست شده بود
    Last edited by skyline00; 09-01-2011 at 02:31. دليل: ارسال دوباره

9. این کاربر از skyline00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه csshadows's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام

[Autorun]
    useAutoplay=1
    shell\open\Default=1

جاشون بودن

حالا بگيد چكار بكنم
    از نورتون آنتی ویروس برای پاک کردن این ویروس استفاده کن یا از نرم افزار Autorun Virus Remover. می تونی از لینک زیر بگیری.
    کد:
    یا
    کد:

---------- Post added at 08:26 AM ---------- Previous post was at 08:24 AM ----------

عزیز من دو ترم مسئول سایت خوابگاه دانشگاه بودم. توی این مدت حفظ امنیت برام خیلی مهم بود. دیدم که نود به مفت هم گرونه. جلو آنتی ویروس نورتون و کسپر باید بره لنگ بندازه.

11. 2 کاربر از csshadows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

علی جان شما ویندوزت به ملکوت پیوست ، عوضش کنی سنگین تری

ویندوز جدیدو که نصب کردی اولین برنامه ای نصب میکنی آنتی ویروس باشه و آپدیت و اسکن

در ضمن من از اوین ورژن نود 32 دارم ازش استفاده میکنم و هیچ مشکلی برام پیش نیومده

بعضی وقتها وظیفه کاربره که سیستم رو نترکونه ، یعنی مثلا : Super hidden رو باز بزاره و خودش فلش رو چک کنه که فایل اضافه نداشته باشه

سایت نا مطمئن نره و از این چیزا

نود 32 یه کم دیر دیتا بیسش میفهمه چی ویروسه و چی نیست ، یعنی ویروس دیر براش تعریف میشه وگرنه خدای آنتی ویروس هاست ، باهوش ، ظریف و بی دردسر و در کل مزیت هاش اینقدر زیاده که من حاضر نیستم یک روز عوضش کنم

13. 2 کاربر از skyline00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام وتشكر از تمام دوستان

من AutorunVirusRemower دانلود كردم ولي چيزي پيدا نكرد . به سايتش رفتم و آخرين نسخه اونو دانلود كردم و ويروس رو پيدا كرد

و به قول خودش اونو از بين برد . ولي وقتي به درايو هاي كامپيوترم رفتم ديدم ويروس ها با هم نشستن و گل ميگن و گل ميشنوند . رفتم برنامه

رو آپديت كنم ولي erorr داد متن erorr اينه : 33Runtime 6546 at 3399544

حالا بگيد چكار كنم

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

كسي نبود ما رو راهنمايي كنه ؟؟؟

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

سلام دوستان
    این کسپر اسکای رو که من هر وقت رو سیستمم نصب کردم 2 روزه ویندوز خراب شده ! خوب وقتی یه نرم افزار ( به اصطلاح انتی ویروس ) به همه برنامه ها و بازیها حتی Explorer گیر میده دیگه نمیشه اسمشو انتی ویروس گذاشت . باید تمام جنبه های کارو در نظر بگیری ! همچنین سنگینی یا سبکی انتی ویروس .

17. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •