تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 435 از 2365 اولاول ... 3353854254314324334344354364374384394454855359351435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,341 به 4,350 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض انکلوژر کدنس به همراه آمپ

سلام دوستان
    پس از کلی ور رفتن با ماشین , جا به جا کردن بلندگو ها متوجه شدیم که یه تیکه سیم نازک که از کراس آور باندها به باند میرسه له شده و قطع و وصل میشه . خلاصه همین بلندگو ها رو به خر خر مینداخت.
    باید بگم با تعویض اون یه تیکه سیم معجزه شد و الان دارم قدرت واقعی 953 رو حس میکنم!!!
    آمپلی واقعاً قدرت معرکه ای داره و با باندها زلزله راه میندازه.
    خوشحالم که به حرف دوستان فروم گوش دادم و عجولانه تصمیم نگرفتم و jbl ها رو نگه داشتم.

مشکل سیستم من حل شد ولی واقعاً بدون ساب, نشنیدن فرکانس های زیر 80 هرتز و ویبره ها حس میشه...

از اونجایی که من از کدنس چیزی غیر از قدرت و جون سخت بودن ندیدم ,
    مغازه دار اینو بم پیشنهاد کرد با قیمت 350 ت که شامل آمپ مونو , به انکلوژر ونتد (پورتد) و تمام سیمهای مورد نیاز میشه
    نظرتون چیه؟

XBP121 +
    Xa300.1 Mono Block Amp +
    Amp Installation Kit
    600 Watt System Power ( که البته این پیکش هست )

و کماکان دنبال هدیونیت هم هستم... 7016 رو همه جا تعریفشو میکنن و متفق القول هم میگن تنظیماتش پیچیده وسرعت پروسسینگش پایین
    Last edited by sasoolee; 07-01-2011 at 18:11.

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

سلام دوستان
    پس از کلی ور رفتن با ماشین , جا به جا کردن بلندگو ها متوجه شدیم که یه تیکه سیم نازک که از کراس آور باندها به باند میرسه له شده و قطع و وصل میشه . خلاصه همین بلندگو ها رو به خر خر مینداخت.
    باید بگم با تعویض اون یه تیکه سیم معجزه شد و الان دارم قدرت واقعی 953 رو حس میکنم!!!
    خوشحالم که به حرف دوستان فروم گوش دادم و عجولانه تصمیم نگرفتم و jbl ها رو نگه داشتم.

مشکل سیستم من حل شد ولی واقعاً بدون ساب, نشنیدن فرکانس های زیر 80 هرتز و ویبره ها حس میشه...

مغازه دار اینو بم پیشنهاد کرد با قیمت 350 ت که شامل آمپ مونو , به انکلوژر ونتد (پورتد) و تمام سیمهای مورد نیاز میشه
    نظرتون چیه؟

XBP121 +
    Xa300.1 Mono Block Amp +
    Amp Installation Kit

و کماکان دنبال هدیونیت هم هستم... 7016 رو همه جا تعریفشو میکنن و متفق القول هم میگن تنظیماتش پیچیده وسرعت پروسسینگش پایین
    دوست گلم باید یه مطلبیو رک و راست بهت بگم(البته میبخشید مطمئنم که گفتش لازمه اگر نه عمرا اهل جسارت کردن نیست پیشاپیش
    بگم که من مخلص شما هم هستم)
    شما اگه میخوای به حرف این مغازه دارها گوش بدین پس چرا واسه تحقیق میاین به همچین فرومهایی
    به خدا قسم من هنوز تو اصفهان مغازه دار اینکاره ندیدم, وقتی من میرمم تو یه مغازه میگم X41 ---- و بهم میگه الان نداریم
    ولی X40 قیمتش 250 تومنه یا وقتی که یه مغاده دار داره در مورد مارک DLS بحث میکنه و میگه اصلا این مارک اشغاله و هیچیش
    حرفه ای نیست و ادعا میکنه که دوستش 1073DLS رو به خاطر کیفیت پایینش فروخته و 718 کنوود خرید
    یا وقتی میری تو یه مغازه میگی اقا 1073 DLS دارین میگه نه 1073 JLS نداریم و...
    (به خدا هرچی از خریت و بی اطلاعی این جماعت بگم تمومی نداره)
    توچه انتظاری میتونی داشته باشی
    حالا با این حال صلاح کار خویش ...
    در مورد باکسهای اماده اساتیدی مثل اقا حمید همیشه گفتن که حجم و فرکانس تیون مناسبی ندارن و در کل ارزش خرید ندارن
    در باره سابم مشخصاتشو دیدم باید بگم
    در مود امپم مطمئنن امپ 8105 یا 8104 کنوود از اون سرترن
    سیستمهایی که امتحانشونو پس دادن مد نظر داشته باش ساب 3012 کنوود بارها با این امپهای که گفتن امتحان شدن
    حالا بازم اساتید نظر بدن خیلی بهتره

3. 4 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

..................
    حالا بازم اساتید نظر بدن خیلی بهتره

من صد در صد بات موافقم. بازار کامپیوتر هم دقیقاً توی اصفهان به همین منواله ... . خداشاهده برای خرید یه سیستم از 9 تا مغازه قطعه خریدم تا یه سیستم جمع شد!!!!!!!!!
    کلاً تجربه من اینه که هر جنسی که توی بازار اصفهان یا ایران فتح الله ( به قول طهرانیا جواد!) شد , هر چقدر هم که بی کیفیت بشه مردم باز میرن سراغش... از گوشی نوکیا 6600 بگیر تا برند رم kingston و مانیتور samsung و پاور گرین و ............. امروزه برند پایونیر در بازار صوتی و تصویری !
    دوست عزیز من یه پخش کنوود ازم داغون شد , یه آمپ مافکو ازم سوخته , برادرم یه هدیونیت 4250 ازش دود شده همکارم یه 3012 داره که غرغر میکنه و یه جفت 718 که مثل جیغ زن پدر گوش رو درد میاره , کلاً صداش مثل صدای زن و شوهری میمونه که دارن با هم دعوا میکنن!!!!!! فکرشو بکن 300 کیلومتر رانندگی توی شب با این صدا!!1
    شما لطف میکنی و تجربه و نظرت رو میفرمایید. بقیه هم همینطور ...... کسی که میخواد انتخاب کنه نظرات رو کنار هم میزاره , تجربه شخصی خودش یا فرد قابل اعتمادش رو هم کنار اونا و تصمیم میگیره.

دوست عزیز همشهری , شما که مشکلت دقیقاً توی این بازار مضحک مثل منه میتونی خیلی راحت بگی که جنس مورد نظر بنده مشکل داره یا نمی ارزه

شما به بنده و دوستان کم تجربه تر خیلی راحت میتونی بگی , نمایندگی mtx , آلپاین , سانداستریم , کیکر یا ... کجاست . یا جنسهای هم قیمت با کیفیت بالا رو کجا میشه پیدا کرد.

5. 2 کاربر از sasoolee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

خروجی ساب رو چه جوری باید فهمید واسه سابه؟ضبطم 6950پایونیره
    به اون 2تا خروجی که میگید واسه صدا هست کاری نداریم؟کارش چیه؟
    اون دو تای آخریی بقلش زده SUb اگه دقت کنی.
    میتونی یک آرسی جدید بکشی و هم میتونی یکی از آرسی ها رو وصل کنی برای ساب.اگه خودت نمیتونی بده یکی از این نصاب ها برات بکونه!

سلام دوستان

نظرتون چیه؟

XBP121 +
    Xa300.1 Mono Block Amp +
    Amp Installation Kit

من کلا روی مارک کدنس مشکل دارم.واقعا به قیمتش نمیارزه!حالا نمیدونم شما چه گیری بهش دادین و بی خیال نمیشین؟!

ولی با 350 تومن میتونی خیلی چیزای خوبی بگیری .همین قدر بهت بگم این چیزی که بهت پیشنهاد داده در حد یک ساب 200 واتی لنزار هم صدا نداره و فقط داری پوله قیافش رو میدی!

ولی بازم به قوله امیرخان خودت میدونی .به من و دوستان اینجا مطلقا چیزی نمیدن ولی همین که میبینیم یه کسی رو میشه خوشحال کرد و یا چیزی یادش داد خیلی برامون ارزش داره.تا چند ماهه پیش من خودم هیچ چیزی از سیستم نمیدونستم.فقط تنها کاری که کردم همین فروم ها رو خوندم و سوال پرسیدم و هم حرفه این نصاب ها رو شنیدم و هم دوستان عزیز -چه اینجا-چه تی تی و چه پرشین تیونیگ و چه پی هالز.آخرش خودم جمع بندی کردم دیدم 99 درصد نصاب ها اندازه گاو سرشون نمیشه .طرف میگفت 4 تا 718 بستیم با 4 تا S20 .صدا گرفتیم با یک بوشمن 900 وات!!!!!خدا بود صدا!!!!
    جالبه تازه وقتی هم میری پیششون اینقدر چرت و پرت میگن که به قوله دوستم باید برای عوض شدن حال و هوا ماهی یه بار بری پیششون تا سوژه خنده ی یک ماهت جور بشه

7. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض آمپ مونو و ساب

دوستان یه آمپ مونو (d) متناسب یه ساب با باکس سیلد ( محدودیت فضا ندارم) معرفی بفرمایید.
    با هزینه سیم کشی و متعلقاتش زیر 300 باشه بهتره.

ضمناً از برندهای معتبر باشه

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

دوستان یه آمپ مونو (d) متناسب یه ساب با باکس سیلد ( محدودیت فضا ندارم) معرفی بفرمایید.
    با هزینه سیم کشی و متعلقاتش زیر 300 باشه بهتره.

ضمناً از برندهای معتبر باشه
    سابتون چي هست دوست عزيز ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سابتون چي هست دوست عزيز ؟
    عرض کردم همش با هم . همراه با ساب
    Last edited by sasoolee; 07-01-2011 at 21:37.

داره خودمونی میشه flashpoint227's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    in future places

پيش فرض

دوستان 6902 یا 718ex ؟؟؟؟
    1-کیفیت و بلندی 2- بیس باحال 3- سلامتیتون

داره خودمونی میشه flashpoint227's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    in future places

پيش فرض

دوستان 6902 یا 718ex ؟؟؟؟
    1-کیفیت و بلندی 2- بیس باحال 3- سلامتیتون

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

عرض کردم همش با هم . همراه با ساب
    پيشنهاد من :
    ساب تايپ s الپاين 150
    امپ 8104 كنوود 140
    باكس و كابل و ... 50
    ميشه 340 ولي ارزششو داره ساب توپه از هركي بپرسي تعريفشو ميكنه امپ هم كه كسي از 8104 بد نديده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •