هنوز نگفتید نرم افزاری هست برای این کار
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
برای dpi یادتون هست که
هنوز نگفتید نرم افزاری هست برای این کار
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
برای dpi یادتون هست که
اين چطوره؟
حجم 3 مگ.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالشو ببر!![]()
سلام
من یه samsung1915 دارم که چیپش رو باید عوض می کردم که بشه باهاش پرینت گرفت.
تو این فروم یه تاپیکی بود که یه فریمور معرفی کرده بود برای ریست کردن این چیپ.من اشتباهی فریمور مخصوص یه دستگاه دیگه رو نصب اجرا کردم.(فکر کنم ۱۶۶۰).الان پرینترم درست که نشد خراب تر هم شد.روشنش که می کنم یه صدای ممتد وحشتناک میده.انگار که از قسمت کارتریج باشه.یه لرزش حسابی هم به دستگاه میده.
از اون موقع به بعد دیگه دستگاه رو که روشن می کنم به اسم پرینتر ۱۶۶۰ میشناسه و همه اش درخواست درایور میده.
یه بار هم مخصوص ۱۹۱۵ رو اجرا کردم منتها دیگه درست نشد.
کسی میتونه راهنمایی کنه که چیکارش کنم؟یا بگه چه اتفاقی افتاده واسش.
سلام
من یه پرینتره hp c4680 دارم .یه چند ماهی هست که ازش استفاده میکنم کامپیوتر هم پیداش میکنه و باهاش پرینت میکنه ولی چند وقتی که پرینتش مثل اولش نیست وقتی که می خوام برم هد کلینش کنم هرچی رو دکمه پرینتر سرویس کلیک می کنم هیچ صفحه ای باز نمی شه میشه بگید مشکل از کجاست.
راستی دو بار هم خودم شارژش کردم
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
سلام
من یه پرینتره hp c4680 دارم .یه چند ماهی هست که ازش استفاده میکنم کامپیوتر هم پیداش میکنه و باهاش پرینت میکنه ولی چند وقتی که پرینتش مثل اولش نیست وقتی که می خوام برم هد کلینش کنم هرچی رو دکمه پرینتر سرویس کلیک می کنم هیچ صفحه ای باز نمی شه میشه بگید مشکل از کجاست.
راستی دو بار هم خودم شارژش کردم
سلام
به نظر من حقیر :
یا کیفیت جوهر شما کم بوده ، یا اینکه یکی از رنگهای شما درست کار نمی کنه !!!
جوهر دهی سر کارتریج رو با یک دستمال کاغذی چک کنید زمانیکه بصورت یکنواخت و مناسب جوهر دریافت کردید کارتریج روداخل دستگاه بگذارید
سلام. وقتتون به خیر. راهنمایی می فرمایید برای کار خونگی و پرینت عکس و تصاویر چه پرینتر رنگی ای بگیرم بهترتره؟! می خوام از لحاظ هزینه ثابت اولیه (خرید پرینتر) و هزینه های جاریش از قبیل شارژ یا تعویض کارتریچ بهینه ترین حالت باشه! کیفیت هم البته قابل قبول. هفته ای 2-3 تا پرینت میانگین حساب کنید.
با تشکر
جوهردهی نازل ها چک شد . هم رنگی و هم مشکی درست کار میکنن
کیفیت چاپش چطور شده آیا بهتر شد ؟ یا همون جوری میزنه ؟
اگه بهتر نشده ، دیگه تنها دلیل میتونه کیفیت جوهرت باشه مدل جوهر مصرفیت چه مارکیه ؟؟
سلام دوستان
پرینتر من سامسونگ 4300 که جدیدا وقتی روشن میشه اسکنرش صدای تلق تلوق مده و یه حرکت یک سانتی اولش می کنه و بعد از چند ثانیه صدا قطع می شه و ارور اسکنر مده کسی می دونه اشکال از کجاست؟
سلام
بین hp4683 و canon mp560 کدو م پیشنهاد میشه؟
چندتا از فروشندهها گفتن اچ پی کارنمیکنیم چون گارانتی ندارن و فقط کانن و اپسون کار میکنن .
آیا از نظر هزینه شارژ و کیفیت اچ پی رو تایید میکنید؟
مدل 4683 رو آقای mohammad.t معرفی کردن .نمیدونم نظرتون چی آقا محمد در مورد کانن ؟
بیشتر هم برای چاپ عکس تو خونه میخوام تا 150 تومان.
هزینه شارژ هم مهمه برام .خودم میتونم شارژ کنم ؟
با تشکر از دوستان به ویژ آقا محمد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)