آره سیستم میفهمه . روی 7 هم امتحان کردم نشد . تو پنل تنظیمات مودم هم حتی میره ...
آره سیستم میفهمه . روی 7 هم امتحان کردم نشد . تو پنل تنظیمات مودم هم حتی میره ...
مودم یه بار از پشت ریست کن دوباره رو سون یه امتحانی بکن اگه نشد تو پنل دستی تنظیم کن نمیدونم اینطوری وصل میشه یا نه ولی احتمالا میشه![]()
سلام دوستان
من دیروز یه مودم tp link 8901 گرفتم و چون مادربوردم سوکت شبکه نداشت یه کارت شبکه هم گرفتم
دیشب هم اومدن و برام وصلش کردن. الان من چندتا مشکل دارم
1.الان مشکل من اینه که حدود 5 دقیقه وصل هست (البته خودم کانکت می کنم و بهشون گفتم بصورت اتوماتیک کانکت نشه) بعد اون چراغ دومی که مربوط به adsl خاموش میشه و اینترنت قطع میشه و بعد از چند دقیقه باز چندتا چشمک میزنه و روشن میشه و به همین ترتیب....؟
ولی اون چراغی که بالاش نوشته internet معمولا خاموشه....
2.اون چراغ wlan روشن هست و چون فعلا من استفاده ای از وایرلس ندارم می خوام که این امکان فعلا خاموش بشه و کار نده.
یه چیز دیگه اگه کسی بخواد از وایرلس استفاده کنه رمز میخواد یا نه؟
سرویس 128 از شرکت اسیاتک هست.که سرعت لود صفحات خوب نیست و سرعت دانلود حدود 5 هست در حالی
که دیشب رو (ساعت 8 و 9) بین 40 تا 50 در نوسان بود.
مودم هم فک کنم رو pppoe
دوست عزیز چون شما خودت به صورت دستی کانکشن ساختی و با اون به اینترنت وصل میشی
پس مودم در حالت bridge کانفیگ شده در این حالت اینترنت از طریق وایرلس نمیتونی استفاده کنی
در مورد اون چراغ adsl هم مشکل از isp یا از خط شماست که پایدار نیست چون اون چراغ باید همیشه روشن باشه
به نظر من سرعت 64 یا 128 فرقی با dialup نداره شما بهتره سرعت 1 مگ بگیری که تفاوت رو احساس کنی
در مورد نوسان سرعت هم همیشه همینطوره چون isp ها پهنای باند رو بین 10 تا 12 نفر تقسیم میکنن و شما به ندرت به
سرعت واقعی میرسین
Last edited by mehshad; 05-01-2011 at 14:19.
من از وقتی مودم رو روی حالت pppoeگذاشتم هر از ۵ دقیقه send recive استاپ میشه و ۱۵ ثانیه بعد خودش درست میشه،چرا اینطوری هست؟مدمم meganet هست
وقتی مودم رو تنظیم میکنید یه گزینه داره که وقتی با اینترنت کاری ندارین به طور اتوماتیک بعد از چند دقیقه اتصال
رو قطع میکنه
شما ببین که در تنظیمات مودمت این گزینه تیک خورده یا نه ؟
همچین گزینهای ندیدم.ممکنه چی باشه اسمش؟وقتی هم که قطع میشه مودم که بیکار نیست!!!!
گزینه dial on demand
دوست عزیز منظور من موقعه ای که چیزی دانلود نمیکنی و حتی سایتی هم در حال load شدن نیست
تو این حالت قطعی داری یا وقتی که تبادل اطلاعات هم داری باز هم قطع و وصل میشه ؟
توی log اکانتت هم چک کن ببین این قطع و وصل شدن ها ثبت شده یا نه ؟
دوستان نمیدونم این سوال من به این تاپیک مربوط میشه یا نه ؟ ولی مشکل من اینه که به نظر میاد isp من کش بالایی داره واقعا آزاردهنده شده . آیا راه نرم افزاری هست تا این مشکل رو برطرف کنم؟
وقتی تبادل اطلاعات دارم قطع میشه،توی لاگ چیزی ثبت نشده بود،اکانت به طور کامل قطع نمیشه که بخوام دوباره کانکت کنم،فقط سند رسیو حدودا ۱۵ثانیه استاپ میشه،بعدش دوباره درست میشه
اون گزینه تیک نداشت.وقتی مودم رو روی حالت bridght میذارم درست میشه،دیگه قطی نداره
Last edited by seeb_sh; 06-01-2011 at 14:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)