خيلي جالبه
خانوما موضوعي براي بحث گير نميارن
فقط كافيه يكي از ------ بياد اينجا يه پست بده
ببين چه بحثي را ميوفته
خيلي جالبه
خانوما موضوعي براي بحث گير نميارن
فقط كافيه يكي از ------ بياد اينجا يه پست بده
ببين چه بحثي را ميوفته
نه آرمیتایه عزیزم خیلی هم جالب نیست![]()
اونی هم که شما می گی اسمش جدال (دعوا) هستش نه بحث گلم![]()
خوبی خانومی؟ چه خبرا؟ جوابه پ.خ نمی دی تازگیا چی شده عزیزه دل؟![]()
A:
از دید کارشناسی اگر کسی که این توفان رو شناسایی کرده زن بوده اون وقت میشه گفت اسمه خودش رو گذاشته اگر هم مرد بوده حسابی از دست زنش دلخور بوده اون طوری می خواسته تلافی کنه !!!
B:
ديد کارشناسي شما در نامگذاري بعضي توفانها درست هست ولي ميشه گفت که اين امر هيچ دليل علمي نداره و فقط از نبه روانشناسي بحث ميشه
به خانوما بر نخوره اما به دليل اين روحيه خانومها که يه دفعه خشمگين ميشن و همه جا رو ويران ميکنند و بعد خيلي زود اروم ميشن اين نامگذاري انجام شده. به عبارتي توفان مثل اين رفتار خانومها زود مياد و همه جا را ويران ميکنه و زود هم از بين ميره
C:
تا قبل از سال ۱۹۵۰ ميلادي، اداره هواشناسي امريکا National Weather Service بهنگام توضيح طوفان ها به مردم دچار مشکل بود چرا که تفهيم مختصات تخصصي طوفان و سيل براي مردم عادي از طريق رسانه ها مشکل بود. مثلا رديابي دو يا چند طوفان و توضيحش به مردم مشکل بود. تا قبل از ۱۹۵۰ از نامهاي ساده اي چون Able, Baker, Charlie استفاده مي شد اما از 1953 به بعد طوفان ها و سيل ها بصورت نامهاي انگليسي و فرانسوي و اسپانيايي نامگذاري شدند و از انجا که هر طوفاني در دقايق مختلف از خودش واکنش ها و رفتارهاي متفاوتي نشون ميده که بيشتر شبيه رقتارهاي زنانه است، از نام هاي زنانه استفاده شد اما از سال 1979, بدليل اعتراض فمنيستها، نامهاي مردانه هم بکار گرفته شد. کشتي ها را هم با نامهاي زنانه نامگذاري مي کنند.
سه طوفان مردانه ي Bob, David and Frederick بدليل اثرات مخربي که داشتند نامهايشان بايگاني شده و ديگه تکرار نميشه.
کلا شش ليست از نامهاي طوفان ها در اين اداره هست ، براي منطقه آتلانتيک امريکا، که هر شش سال يکبار دوباره استفاده ميشه، و در منطقه هاوايي از چهار ليست استفاده ميشه. اما اگر يک طوفان داراي اثزات مخرب عظيم باشه و خيلي نزد مردم معروف بشه ديگه اون اسم دوباره در آينده براي طوفان هاي بعدي بازمصرف نميشه و از ليست خارج و بايگاني ميشه : مثل طوفان آندرو ، که بجاي آندرو از الکس استفاده ميشه. همينطوره براي نامهاي فرانسيس، ژان و ايوان ... کشورهاي مختلف دنيا هم براي خودشون نامگذاري هاي بومي دارن : ليست کامل نامها ....
هر طوفاني را نامگذاري نمي کنند بلکه بايد ابتدا از سطح Tropical Depression شروع بشه و به مرحله Tropical Storm برسه ، يعنی واقعا خطرناک بشه ، تا شايسته نامگذاري بشه. وقتي که سرعت وزش باد به 39 مايل در ساعت برسه بهش ميگن tropical storm ، و هنگامي که به 74 mph برسه ميشه hurricane or typhoon
اينم شش ليست نامهاي زنانه مردانه طوفانهاي اقيانوس آتلانتيک در سالهاي اخير..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------
شما کدوم نظریه رو می پذیرید![]()
اصلا از پست ها یه پشته سره هم خوشم نمی آد![]()
اما یه سوال داشتماول می خواستم براش تاپیک بزنم اما خب دیدم احتماله وجوده افراده بی جنبه یه کم زیاده واسه همین تصمیم گرفتم اینجا مطرحش کنم تا لاقل از شنیدنه حرفه بی خود در امان بمانم
![]()
به نظرتون چرا p30 مدیره خانوم نداره؟ همکارها و مدیر ها و ادمین ها همشون آقا هستنداگه بعداز چند تا پست هم دیدیم نظرات خیلی مختلفه سوالو گزینه ایش می کنم.
سلام
پيشنهاد جالبي بود . من هم هستم
سلام پَپَر خانومه.فدات بشم شفاف شاری کن من که نفهمیدم کدوم پیشنهادو می گی
![]()
خوب اگه دختري بخواد مدير بشه بايد قبول كنه با افراد زيادي رابطه داشته باشه زياد نيست تعداد اين جور دخترخانمها خيليها محدوديتها و خط قرمزهاي زيادي دارن
ولي خوب اگه كسي بتونه قبول كنه كه مي تونه بار اين همه رابطه را بدون مشكل به دوش بكشه چه عيب داره
ولي خوب همكار انجمن كه داريم ديانلا مثلا
اوه خانومه دیانلا رو یادم رفته بودخواهره گلم از وقتی همکار شده دیگه سری به ما نمی زنه
اما منظوره من این نبود![]()
منظورم اینه که مثلا آیا اطلاعاته خانوما از آقایون کمتره؟ قدرته مدیریتشون نسبت به اونا کمتره؟ نمی تونن تصمیم گیری کنن؟ یا چه دلایلی از این دست وجود داره که ادمینها علاقه ای ندارن مدیره خانوم داشته باشن تو انجمن؟![]()
نه خير اگه اقايون هم چين ادعايي داشته باشن ( كه مطمئنن باهوشن و ندارن ) بايد ثابت كنن
خيلي از مديراي موفق خانم هستن
من الان خودم مدير پروژه هستم خيلي خوبم كيه بگه نه
ادمينها هم حتما نظرشون عوض مي شه با وجود اين همه خانم محترم و پر اطلاع
ولي حالا اونا هم بخوان بايد كسي باشه كه قبول كنه
سلام
صبر كنيد منم بيام
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)