تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 434 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 4332

نام تاپيک: بحث و گفتگو ويژه خانم ها ||| ورود آقایان مـــمـــنـــوع |||

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armita_amini's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خيلي جالبه

خانوما موضوعي براي بحث گير نميارن

فقط كافيه يكي از ------ بياد اينجا يه پست بده

ببين چه بحثي را ميوفته

آخر فروم باز Monica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نه آرمیتایه عزیزم خیلی هم جالب نیست
    اونی هم که شما می گی اسمش جدال (دعوا) هستش نه بحث گلم
    خوبی خانومی؟ چه خبرا؟ جوابه پ.خ نمی دی تازگیا چی شده عزیزه دل؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

6 چرا روي توفانها اسم زن مي گذارند . مثل كاترينا؟

A:

از دید کارشناسی اگر کسی که این توفان رو شناسایی کرده زن بوده اون وقت میشه گفت اسمه خودش رو گذاشته اگر هم مرد بوده حسابی از دست زنش دلخور بوده اون طوری می خواسته تلافی کنه !!!

B:

ديد کارشناسي شما در نامگذاري بعضي توفانها درست هست ولي ميشه گفت که اين امر هيچ دليل علمي نداره و فقط از نبه روانشناسي بحث ميشه
    به خانوما بر نخوره اما به دليل اين روحيه خانومها که يه دفعه خشمگين ميشن و همه جا رو ويران ميکنند و بعد خيلي زود اروم ميشن اين نامگذاري انجام شده. به عبارتي توفان مثل اين رفتار خانومها زود مياد و همه جا را ويران ميکنه و زود هم از بين ميره

C:

تا قبل از سال ۱۹۵۰ ميلادي، اداره هواشناسي امريکا National Weather Service بهنگام توضيح طوفان ها به مردم دچار مشکل بود چرا که تفهيم مختصات تخصصي طوفان و سيل براي مردم عادي از طريق رسانه ها مشکل بود. مثلا رديابي دو يا چند طوفان و توضيحش به مردم مشکل بود. تا قبل از ۱۹۵۰ از نامهاي ساده اي چون Able, Baker, Charlie استفاده مي شد اما از 1953 به بعد طوفان ها و سيل ها بصورت نامهاي انگليسي و فرانسوي و اسپانيايي نامگذاري شدند و از انجا که هر طوفاني در دقايق مختلف از خودش واکنش ها و رفتارهاي متفاوتي نشون ميده که بيشتر شبيه رقتارهاي زنانه است، از نام هاي زنانه استفاده شد اما از سال 1979, بدليل اعتراض فمنيستها، نامهاي مردانه هم بکار گرفته شد. کشتي ها را هم با نامهاي زنانه نامگذاري مي کنند.

سه طوفان مردانه ي Bob, David and Frederick بدليل اثرات مخربي که داشتند نامهايشان بايگاني شده و ديگه تکرار نميشه.

کلا شش ليست از نامهاي طوفان ها در اين اداره هست ، براي منطقه آتلانتيک امريکا، که هر شش سال يکبار دوباره استفاده ميشه، و در منطقه هاوايي از چهار ليست استفاده ميشه. اما اگر يک طوفان داراي اثزات مخرب عظيم باشه و خيلي نزد مردم معروف بشه ديگه اون اسم دوباره در آينده براي طوفان هاي بعدي بازمصرف نميشه و از ليست خارج و بايگاني ميشه : مثل طوفان آندرو ، که بجاي آندرو از الکس استفاده ميشه. همينطوره براي نامهاي فرانسيس، ژان و ايوان ... کشورهاي مختلف دنيا هم براي خودشون نامگذاري هاي بومي دارن : ليست کامل نامها ....

هر طوفاني را نامگذاري نمي کنند بلکه بايد ابتدا از سطح Tropical Depression شروع بشه و به مرحله Tropical Storm برسه ، يعنی واقعا خطرناک بشه ، تا شايسته نامگذاري بشه. وقتي که سرعت وزش باد به 39 مايل در ساعت برسه بهش ميگن tropical storm ، و هنگامي که به 74 mph برسه ميشه hurricane or typhoon

اينم شش ليست نامهاي زنانه مردانه طوفانهاي اقيانوس آتلانتيک در سالهاي اخير..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    -------------------
    شما کدوم نظریه رو می پذیرید

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اصلا از پست ها یه پشته سره هم خوشم نمی آد
    اما یه سوال داشتم اول می خواستم براش تاپیک بزنم اما خب دیدم احتماله وجوده افراده بی جنبه یه کم زیاده واسه همین تصمیم گرفتم اینجا مطرحش کنم تا لاقل از شنیدنه حرفه بی خود در امان بمانم
    به نظرتون چرا p30 مدیره خانوم نداره؟ همکارها و مدیر ها و ادمین ها همشون آقا هستند اگه بعداز چند تا پست هم دیدیم نظرات خیلی مختلفه سوالو گزینه ایش می کنم.

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    پيشنهاد جالبي بود . من هم هستم

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام پَپَر خانومه. فدات بشم شفاف شاری کن من که نفهمیدم کدوم پیشنهادو می گی

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

خوب اگه دختري بخواد مدير بشه بايد قبول كنه با افراد زيادي رابطه داشته باشه زياد نيست تعداد اين جور دخترخانمها خيليها محدوديتها و خط قرمزهاي زيادي دارن
    ولي خوب اگه كسي بتونه قبول كنه كه مي تونه بار اين همه رابطه را بدون مشكل به دوش بكشه چه عيب داره
    ولي خوب همكار انجمن كه داريم ديانلا مثلا

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اوه خانومه دیانلا رو یادم رفته بود خواهره گلم از وقتی همکار شده دیگه سری به ما نمی زنه
    اما منظوره من این نبود
    منظورم اینه که مثلا آیا اطلاعاته خانوما از آقایون کمتره؟ قدرته مدیریتشون نسبت به اونا کمتره؟ نمی تونن تصمیم گیری کنن؟ یا چه دلایلی از این دست وجود داره که ادمینها علاقه ای ندارن مدیره خانوم داشته باشن تو انجمن؟

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

نه خير اگه اقايون هم چين ادعايي داشته باشن ( كه مطمئنن باهوشن و ندارن ) بايد ثابت كنن
    خيلي از مديراي موفق خانم هستن
    من الان خودم مدير پروژه هستم خيلي خوبم كيه بگه نه
    ادمينها هم حتما نظرشون عوض مي شه با وجود اين همه خانم محترم و پر اطلاع
    ولي حالا اونا هم بخوان بايد كسي باشه كه قبول كنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    صبر كنيد منم بيام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •