لطفا ادامه بدید!!!! چرا ادامه نمیدید ؟؟؟؟
با تشکر
لطفا ادامه بدید!!!! چرا ادامه نمیدید ؟؟؟؟
با تشکر
ادامه را از لینک زیر پی گیری کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور محمد این آدرسه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ساقول
اره خودشه
اون ادرس قدیمی هیتلر شده
سلام و خسته نباشید. این خیلی خوبه که شما اطلاعات خودتونو در اختیار بقیه هم قرار می دید. من یه مشکلی توی اجرای برنامه های php دارم. با اینکه wampرو هم نصب کردم بازم نمی تونم برنامه هامو اجرا کنم. ممنون می شم اگه کمکم کنید.
سایت بسیار عالی معرفی کردید،خیلی ساده و روان توضیح داده است.
اگر سایت های این چنینی باز هم می شناسید ،لطفا معرفی کنید.
---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------
فکر کنم توی این تاپیک میتونید جواب سوالتون رو پیدا کنید،آگر مشکلی داشتید مطرح کنید سوادمون بکشه،راهنمایی میکنیم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------
من نتونستم این آدرسی رو که دادید پیدا کنم،لطفا راهنمایی کنید.
سلام
لطفا آدرس تايپك جديد كه اين آموزش رو ادامه ميده بدين
آدرس هاي بالا هيچ كدوم درست نبودند
ممنون من تازه اومدم برای شروع یادگیری . فکر میکنم همینجارو دنبال کنم نتیجه بده . خواهشن تا آخرش برید . فقط یه چیزی من برا شروع لینک دانلود xamp رو رفتم ولی خطا داد
سلام
من تازه برنامه نویسی php رو شروع کردم البته به جای نصب wamp از easy php استفاده کردم مشکلم اینه که بعد از ذخیره کردن کد توی www وبعد اجراش در IE خو دکد کپی میشه یه چیز دیگه هم هست موقع ذخیره کردن کد توی www خطایی میده که مجبور میشم اول کد رو توی document ذخیره کنم بعدش تو www کپی کنم ممنوم میشم اگه کمکم کنید خیلی باهاش کلنجار رفتم اما نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)