دانشگاه فراگیر دیگه چه صیغه ایهدانشگاه فراگیر پیام نور رشته اقتصاد بازرگانی داره یا نه؟؟ تو دفترچه فقط اقتصاد نظری رو زده من چیکار کنم!!!!!!
هر رشته ای که از طریق سراسری دانشجو بگیره از طریق فراگیر هم میگیره...
اگه تو دفترچه نداره ، نداره دیگه...!
دانشگاه فراگیر دیگه چه صیغه ایهدانشگاه فراگیر پیام نور رشته اقتصاد بازرگانی داره یا نه؟؟ تو دفترچه فقط اقتصاد نظری رو زده من چیکار کنم!!!!!!
هر رشته ای که از طریق سراسری دانشجو بگیره از طریق فراگیر هم میگیره...
اگه تو دفترچه نداره ، نداره دیگه...!
بارم بندی که یادم نیست و نمیتونم بهت توصیه کنم جایی ا ز کتاب رو حذف کنی .
تو نمونه سوالای سال های گذشته بگرد دنبال سوال های تشریحی پر تکرار و اونها رو تمرین کن ، چون حل حتی یک سوال تشریحی میتونه تاثیر گذار باشه .
حل کردن نمونه سوال خوبه اما ملاک خوبی برای خوندن نیست ، چون طراحان سوال پیام نور آدم های پیچیده ای هستند! خودم اولین امتحانم ساختمان گسسته بود . با اینکه سوالای ساله های پیش رو خونده بودم اما امتحان این ترم شبیه هیچ سالی نبود(بسیار بسیار سخت بود ، حتی از ترم قبل که این درس رو افتادم هم سخت تر بود).
حالا مطمئنی تو معماری دیگه هیچ جا به ریاضی احتیاج نداری؟ چون معماری رشته مهندسی هست و تا اینجا که من میدونم مهندسی ها ریاضی 1 و 2 یا مهندسی ، آمار ور احتمالات و حساب دیفرانسیل و انتگرال هم دارند.
یه پیشنهاد برا دانشجوا پیام نوری دارم ،
اگه بشه یه طومار اینترنتی در اعتراض به نحوه طراحی سوالا ، همچنین سطح دشواری سوالات و همچنین حجم زیاد منابع ایجاد و از بچه
ها امضا بگیریم شاید تغییری در نحوه امتحان گرفتن در دانشگاه پیام نور ایجاد بشه ؛ نظر دوستان چیه در این مورد؟
به دلایل خاصی عملی نیست و مسئولین به هیچ عنوان قبول نمیکنن. ولی بازم اگه دوست داری روی امضای من حساب کن.
متاسفانه اینجا ایرانهیه پیشنهاد برا دانشجوا پیام نوری دارم ،
اگه بشه یه طومار اینترنتی در اعتراض به نحوه طراحی سوالا ، همچنین سطح دشواری سوالات و همچنین حجم زیاد منابع ایجاد و از بچه
ها امضا بگیریم شاید تغییری در نحوه امتحان گرفتن در دانشگاه پیام نور ایجاد بشه ؛ نظر دوستان چیه در این مورد؟با این حرکات سوسول بازی! کک اقایون هم گزیده نمیشه...
بالاخره نسبت به این مواردی که گفته شد اعتراض خودمون رو نشون بدیم ، اگه اتفاقی نیافتاد خیالمون از بابت خودمون راحت باشه!
عملا ولی تاثیری ندارهبالاخره نسبت به این مواردی که گفته شد اعتراض خودمون رو نشون بدیم ، اگه اتفاقی نیافتاد خیالمون از بابت خودمون راحت باشه!من خودم کلی از وقتمو رو جمع کردن امضا واسه سرعت و قیمت اینترنت اینا گذاشتم ولی هیچ تاثیری نداشت...
حالا اینم مثل همونه
اگه طومار به صورت حضوری باشه که فاتحمون خوندستاگه اینترنتی هم باشه هم که تاثیری نداره
شما چه جوری تو فکرته؟
ممنون از اعلام آمادگیتون ؛
اول ببینیم استقبال بچه ها چقدر هست برای اینکار و بعد عملیش میکنیم انشالله...
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------
مطمئن باشید همون کاری که شما میگید بی تاثیر بوده ، اثر داشته ....
طومار حضوری که نه ، چون اونطوری دیگه نمیتونیم از ظرفیت همه دانشجوها استفاده کنیم .
البته توی اینکار مهم نیست چند نفر طومار رو امضا میکنند ، مهم اینه که این عمل چقدر رسانه ای میشه منظور از رسانه هم همین دنیای مجازی هست ، سایت های خبری ، فروم ها و وبلاگها ...
یکی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
اول از همه چرا اقتصاد ؟ بازار کارش خیلی بد شده هااا ! هر چی تو دفترچه زده درسته ولی واسه اطمینان زنگ بزن واحد پیامنور شهر خودتون بپرس.یکی جواب منو بده:دانشگاه فراگیر پیام نور رشته اقتصاد بازرگانی داره یا نه؟؟ تو دفترچه فقط اقتصاد نظری رو زده من چیکار کنم!!!!
شما سوالی نپرسیدید که ؟!یکی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
بچه ها شما هم فردا امتحان فارسی دارید ؟ ؟ ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)