خب قدیمی تره فک کنم 2 سال و سرعت چاپش هم پایینه .
البته به این دلیل جدید تر رو ترجیح میدم که ظاهرا تکنولوژی اضافه شده یا تغییر کرده محصولات جدید همه برند ها سرعت چاپ همه بین 29 تا 40 صفحه است . ( حتی چندکاره و ارزان قیمت ها )
خب قدیمی تره فک کنم 2 سال و سرعت چاپش هم پایینه .
البته به این دلیل جدید تر رو ترجیح میدم که ظاهرا تکنولوژی اضافه شده یا تغییر کرده محصولات جدید همه برند ها سرعت چاپ همه بین 29 تا 40 صفحه است . ( حتی چندکاره و ارزان قیمت ها )
بله خيلي قديمي هست و سرعت چاپ پايين تري داره .
حالا كه تصميم گرفتي فقط بايد مواظب باشي مدت زيادي بدون استفاده نمونه.
زياد به اين اعداد 29-40 و اينها دقت نكن چاپگر جوهر افشان روي كمترين كيفيتش 10 تا در دقيقه بزنه خوب زده(10 تا هم خيلي زياده)
موفق باشي.
سوال ما بی جواب موند
سلام
دو سه روزی هست که اچ پی 1102 گرفتم یه سوال برام پیش اومده و اون اینکه آ یا می تونم از نصف برگه آ4 استفاده کنم ؟ اگه
بله چه جوری ؟
ممنون از راهنمایی و کمکتون
نصف برگه A4 رو تو خونه صداش ميزنن A5 !
بله كاغذ A5 رو به حالت عمودي همانطور كه a4 رو بهش مي ديد به دستگاه بديد. بعد قسمتي كه كاغذ ها رو ميذاري هم به اندازه A5 ميذاري تا برگه هات فيكس بشه.
از توي كامپيوتر هم موقع چاپ سايز كاغذ رو روي a5 ميذاري.
دوستان اگه میشه به پست 3090 هم یه پاسخی بدید
با تشکر
من امروز رفتم یه جا برای کاور پرینت رنگی بگیره گفت دونه ای 1000 تومن به نظر شما یه خورده زیاد نیست؟؟!!!
من فکر می کردم حداکثر 500 باشه
اگه عکاسی ها برم ارزون تر پرینت نمیکنن؟
جوابمو ندادید![]()
hp از سري فوتو اسمارت بگير. c4683 خوبه حدود 90-100 هزار تومان.
بستگي داره خودت شارژ كني بدي بيرون و ... از 500 تومن تا 10 تومن كه شما ميانگين بگير 5-6 تومن.
كارتريج شارژ نشده با جوهر فابريك خودش حدود 70-60 تا ميزنه فول a4 ولي بستگي داره هم كه چي بزني ولي شارژهاي بعدي حدود 30-40 تا شايد هم كمتر بزنه.
پرينتر رو بايد تانكش رو جدا بخري ولي براي خونه جالب نيست رنگ مي ريزه روي فرش بعد ياورت استاد ميشه!
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
من بهتون گفتم كه 1000 تومن شما گفتيد كمتره!
چون فرآيند چاپ خيلي بين مردم عادي نيست هر كي هرچي زورش مي رسه چاپ مي كنه.
يا بايد خودت دستگاه رو داشته باشي يا آشنايي چيزي پيدا كني.
ولي چرا به نظر كمي گرون مياد a4 رو 1000 تومن مي زنند نه يه كاور كه يك چهارم a4 هم نيست.
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
توي كنترل پنل قسمت printers and faxes پرينترت رو انتخاب كن كليك راست printing preference ببين چيزي نداره.
بعيد تنظيماتي نداشته باشه.
خوشبختانه کاور DVD (که پشت قاب DVD میذاری) کل A4 رو تقریبا میگیره حالا عکاسی ها چی اونا هم 1000 تومن میگیرن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)