همین؟! فقط سخته؟
یه راهنمایی چیزی بدین خوب که چه خاکی به سرم بریزم تا 23 که امتحانشه؟
راستی کارت شرکت در آزمون همونیه که از کارتهای معمولی بزرگتره و عکس گوشه ی بالاشه و تو چند ستون اسم درسها و تاریخ آزمونش و اسم استادو نوشته و دو ستون آخرش هم خالیه؟![]()
همین؟! فقط سخته؟
یه راهنمایی چیزی بدین خوب که چه خاکی به سرم بریزم تا 23 که امتحانشه؟
راستی کارت شرکت در آزمون همونیه که از کارتهای معمولی بزرگتره و عکس گوشه ی بالاشه و تو چند ستون اسم درسها و تاریخ آزمونش و اسم استادو نوشته و دو ستون آخرش هم خالیه؟![]()
ما نیز کارتمان را گرفتیمبدون حذف واحدهای مازاد
شایان ذکر است که حمید چقدر فعال شده فصل امتحانات
آره همونهراستی کارت شرکت در آزمون همونیه که از کارتهای معمولی بزرگتره و عکس گوشه ی بالاشه و تو چند ستون اسم درسها و تاریخ آزمونش و اسم استادو نوشته و دو ستون آخرش هم خالیه؟![]()
![]()
خبر نداری، همش دارم نمونه سوال حل میکنمحمید چقدر فعال شده فصل امتحاناتنرفتم پرینت بگیرم از سوالا همینجا پای کام حل میکنیم...
اینترنتم که هست دیگه برا رفع خستگی
==========
تعریف کن ببینم چی کار کردیما نیز کارتمان را گرفتیمبدون حذف واحدهای مازاد
![]()
؟×
راستی کارتو لازم نیست بزنید به سینتونراستی کارت شرکت در آزمون همونیه که از کارتهای معمولی بزرگتره و عکس گوشه ی بالاشه و تو چند ستون اسم درسها و تاریخ آزمونش و اسم استادو نوشته و دو ستون آخرش هم خالیه؟حتی لازم نیست ببرید اضافاتشو
من بریدم حیف شد!!!××÷
دو تا امتحان از سر گذروندم با موفقیت
خدایا 5 تای باقی مونده رو یاورم باش![]()
تو با این همه هوشو درایتت تو پیامنور تلف میشیاااااخبر نداری، همش دارم نمونه سوال حل میکنمنرفتم پرینت بگیرم از سوالا همینجا پای کام حل میکنیم...
اینترنتم که هست دیگه برا رفع خستگی![]()
با روش داش مشتیا رفتم گفتم یا کارتمو میدید یا اینجا رو خراب میکنم رو سرتونتعریف کن ببینم چی کار کردی![]()
![]()
اونا هم گفتن بفرما کارتتون
هیچی بابا ، رفتم دانشگاه میبینم بچه ها امتحان داشتن اونایی هم که کارت نداشتن رفتن آموزش ، کارت گرفتن ؛ منم رفتم قاطی همونا شدم دیگه![]()
نمیخوام نا امیدت کنم ، ولی تجربه ریاضی 1 خودم رو بهت میگم
من بار سومی که ریاضی رو گرفتم پاسش کردم . سعی کن مثال های کتاب رو به خوبی یاد بگیری(حفظ کنی) نمون سوال های سال های گذشته رو نگاه کن بعضی از سوال های پر تکرار رو توش پیدا میکنی(هم تستی و هم تشریحی)
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
با اینکه بیشتر از 24 ساعت از امتحان گذشته اما هنوز قسمت اعتراض فعال نشده...
میخواستم بدونم بهترین موسسه مجری طرح فراگیر پیام نور کدام موسسه است؟اخه میخوام فراگیر شرکت کنم نمیدونم تو تهران کجا خوبه موسسش!!!!![]()
سلام.دوست عزیز بیخودی خودت رو ناراحت نکن.من قبلا تو دانشگاه دولتی مازندران تحصیل میکردم.باز مال اینجا خوبه میگن خودتون انتخاب کنین اونجا خودشون واسه انتخاب کرده بودن و بهمون تحمیل کردن.اگه میگم تحمیل چون از 16 تایی که به ما داده بودند فقط 9 تا رو پاس کردم.اینو گفتم که فکر نکنی بقیه دانشگاه ها همه بهشتند.
یکی جواب منو بده:دانشگاه فراگیر پیام نور رشته اقتصاد بازرگانی داره یا نه؟؟ تو دفترچه فقط اقتصاد نظری رو زده من چیکار کنم!!!!
تورو خدا کمکم کنید.........تو دفترچه نوشته رشته اقتصاد نظری!.....(رشته های اقتصاد بازرگانی و کشاورزی و حمل و نقل و ... زیر مجموعه اقتصاد نظری هستند،در ضمن خود اقتصاد نظری هم یک رشته جداست،در دانشگاه آزاد)
حالا من اینو میخوام بدونم که این اقتصاد نظری که تو دفترچه نوشته منحصرا اقتصاد نظریه یا شامل زیر مجموعه هاش هم میشه؟؟؟؟![]()
کوینطور،
3تا کتابه، بارم بندی رو یادته که از کتابا چجوری بود؟
من که می خوام حل معادلاتو حذف کنم و در ضمن انتگرالمم ضعیفه، به نظرت پاسش می کنم؟
شما گفتی غیر از میانترم باید 7 بگیری تا پاس کنی،پس اگه میانترم رو هم حساب کنی وضع بهتر میشه دیگه؟میشه از 7 هم کمتر گرفت دیگه؟
چند نمونه سوال به نظرت باید حل کنم؟تا سال چندو؟
می دونی واسه این می پرسم و از ریاضی بدم میاد چون فقط همین ترم لازمش دارم و از این به بعد اینجور که میگن هیچ جای معماری لازم نیست!!!
Last edited by salar_aziz; 03-01-2011 at 03:31.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)