ممنون دوست عزیز. راستی اونم من تست کردم مشکلی نداشت ولی برای مطمئن شدن اگر چیز خاصی مد نظرتونه لینکشو بذارید تا من بگیرم و امتحان کنم.نباید مشکلی داشته باشه چون با USB وصل میشن که استاندارد همشون یکیه.
من رو وسترن هارد هیتاچی گذاشتم و مشکلی نداره.
ممنون دوست عزیز. راستی اونم من تست کردم مشکلی نداشت ولی برای مطمئن شدن اگر چیز خاصی مد نظرتونه لینکشو بذارید تا من بگیرم و امتحان کنم.نباید مشکلی داشته باشه چون با USB وصل میشن که استاندارد همشون یکیه.
من رو وسترن هارد هیتاچی گذاشتم و مشکلی نداره.
Last edited by John Cena723; 31-12-2010 at 14:51.
منظورم سرعت لود عکس بود که چقدر طول میکشه.اگه امکانش هست عکس زیر رو امتحان کنین.ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین عکس رو در حدود 4-5 ثانیه باز کرد.منظورم سرعت لود عکس بود که چقدر طول میکشه.اگه امکانش هست عکس زیر رو امتحان کنین.ممنون
در ضمن یک فایل ویدئویی با فرمت M2TS (فرمت دیسکهای بلوری) در بیت ریت 30مگ را بدون مشکل پخش کردم.
Last edited by John Cena723; 31-12-2010 at 18:17.
کسی نیست مرا یاری کند؟
سلام دوستان
من بین این دستگاه و estern live موندم کدومو بگیرم. جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممکنه اون bbc معروف رو رو دستگاهتون پخش کنید ببینید مشکلی داره یا نه!
اگر دوستان آخرین قیمتی که دارند و محل خرید رو هم بگند ممنون می شم. اگر نمی شه گفت پیام خصوصی کنید لطفا.
ممنون
منم مي خوام ببينم در حال حاضر بهترين مدل اين دستگاهها چيه
مخصوصا واسه اچي دي با فرمت MKV و بيت ريت خيلي بالا بالا لطفا جواب بديد
والا من که گفتم با فرمت های مختلف 1080 امتحان کردم و هیچ مشکلی نداشتم. BBC هم یک کنسرت از بیانسه دارم که بیت ریت بالای 25مگ داره و بدون مشکل اونم پخش کردم. من با توجه به نقدهایی که از این دستگاه تو سایت های مختلف خارجی خوندم اونا هم در مورد پخش 1080 گفته بودند که این دستگاه بدون افت کیفیت جزئیات بالا رو نمایش میده.
حالا بازم اگر دوستان ویدئویی مد نظرشونه معرفی کنند(ترجیحا تا 100مگ) که من اونو تست کنم.
اگه ممكنه دوستان دستگاههاي از اين قبيل رو معرفي كنند لينك هم بدن كه خيلي بهتر من الان فقط wd live رو مي شناسم با اين گو فلكس از اين دستگاه ها بهتر هم هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از همکاریتون.
من تا جایی که یادمه یه مستند bbc بود که خیلی بچه ها روش مانور می دادند و می گفتند هیچ دستگاهی جز live خوب پخش نمی کنه. شما با هیچ فرمت تصویری مشکل نداری؟!
راستی شما فایل iso هم می تونی باش باز کنی؟! یعنی از فایل ایمیج بگیری بریزی رو هارد پخش می کنه؟!
و اینکه دستگاه نمایشگر رو خودش نداره مشکلی برات پیش نمیاره؟!
چون من می خوام این دشتگاهو به یه سینما خانگی وصل کنم و باش آهنگ هم می خوام گوش کنم. و اینجوری فکر کنم همیشه باید lcd روشن باشه!
راستی شما کی خریدی؟ چند خریدی؟! گارانتی؟!
من حدود 5 ماهه ارم در مورد این دستگاها مطلب می خونم. جز live و این goflex که تازه اومده هیچ برند معتبر دیگه ای از این دستگاها با این قابلیتها و این رنج قیمت وجود نداره. همشون یا برند چینی نا آشنا هستند با کلی مشکلات یا قابلیتهای کمی دارند.
غولشون novatron ntr83 هست که من از اولش پیگیرش بودم. هم تلویزیون دیجیتال داره هم رکورد می کنه از ورودی کامپوزیت ولی کلی مشکلات داره! فرومش هست می تونی بخونی ببینی چه خبره.
ممنون میشم اسمشو ذکر کنید تا منم امتحانش کنم.چون در مورد بیت ریت بالا همونطور که گفتم نقدهای منابع خارجی خرده ای به این دستگاه نگرفتند و فقط یه سایت گفته بود این دستگاه در پخش اینترنتی فیلم اچ دی دچار نواقصی هست که اونم تو ایران عملی نیست.من تا جایی که یادمه یه مستند bbc بود که خیلی بچه ها روش مانور می دادند و می گفتند هیچ دستگاهی جز live خوب پخش نمی کنه. شما با هیچ فرمت تصویری مشکل نداری؟!
این مورد رو امتحان نکردم ولی تو خصوصیات دستگاه مثل اینکه این قابلیت گنجانده شده.راستی شما فایل iso هم می تونی باش باز کنی؟! یعنی از فایل ایمیج بگیری بریزی رو هارد پخش می کنه؟!
من چون علاقه ای ندارم اینطوری آهنگ گوش بدم دردسری برای من نداره ولی خب مسلمه که اگر کسی بخواد اینطوری آهنگ گوش بده حتما به یک صفحه نمایش نیاز داره.و اینکه دستگاه نمایشگر رو خودش نداره مشکلی برات پیش نمیاره؟!
چون من می خوام این دشتگاهو به یه سینما خانگی وصل کنم و باش آهنگ هم می خوام گوش کنم. و اینجوری فکر کنم همیشه باید lcd روشن باشه!
من حدود یک ماه پیش با دو سال گارانتی سازگار خریدم. قیمتمش فکر کنم 130-135 بود.راستی شما کی خریدی؟ چند خریدی؟! گارانتی؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)