تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 429 از 2365 اولاول ... 3293794194254264274284294304314324334394795299291429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان، من یک L90 گرفتم میخوام یه جفت باند و یک آمپلی فایر واسش بگیرم. کیفیت و شفافیت صدا برام خیلی مهمه و بلندی صدا هم در حد قابل قبول باشه. بودجه هم حدود 150 تومن حالا یه کم بیشتر یا کمتر.
    اگه منو راهنمایی کنید ازتون ممنون میسم.
    سلام دوست من
    به نظر من بودجتون كمه.اگر كيفيت ميخواهيد كامپوننت جوابگوي شماست.ولي Bass اسپيكرهاي بيضي رو نداره.
    تو همين تاپيك مطالعه بفرمائيد برندهاي متنوعي هست.
    بله 2 ولت هست ... راستی ولتاژ خروجی یونیت چه تاثیری داره؟؟؟؟ یعنی اگر یونیتم رو عوض کنم و چیزی بگیرم که خروجیش بیشتر از 2 ولت باشه کیفیتم حل میشه؟دکمه باس بوست نداره اما یه سیم رابط داره که گین باس رو تنظیم میکنه که البته قطعه .

]
    سلام
    به نظر من گين خيلي بازه.ظاهران رو ساعت 3 هست.بايد با خروجي Pre متناسب باشه.تاپيك تنظيم گين رو مطالعه بفرمائيد.
    هاي پس شيلتر رو بزار روي 80-100چرا تا اخر باز كردي؟
    سلام حمید جان حرفت کاملآ منطقیه
    راستی یک سوال:
    نمی دونم چرا وقتی 718 رو با آمهای کنوود m845 یا 5203 درایو می کنی وحشتناک تیوترهاش رو اعصابه اما با پایونیر مثل 3300t یا 5400t درایو می کنی صدا اصلآ جیغ نمی کشه و فرکانسهای پایین هم بهتر تقویت میشن!
    مثلآ خود من با آمپ 3300t فرکاناسهای بالا رو همه تا +6 بردم بالا ولی خبری از تیس تیس نیست ولی با همون پخش و همون باند اما آمپ m845(با 2 کانال از 4 کانال و بریج نشده) اگر فرکانسهای بالا رو روی 2- هم بزاری باز صداش تیس تیس اعصاب خورد کنی داره و در کل این نتیجه رو گرفتم که(با بیش از 5-6 مورد مشاهده و بررسی)که آمپهای پایونیر فرکانسهای پایین رو خیلی خوب تقویت می کنن و بهترین گزینه برای 718 همین 3300 و 5400 هست

3300 واقعآ صدای باس خیلی خوبی از 718 در میاره اما چون کامل نمی تونه درایوش کنه تو ولومهای بالا مقداری آشفتگی صدا هست ولی 5400 که دیگه خیلی بهتر درایوش می کنه!
    حسين جان بستگي به متريال مورد استفاده تو امپها داره.همينطور شيلترها.شيبها هم متفاوت هست. مثلا اينكه ميگن 12dB/Oct دقيق عمل نميكنه.
    همين بحث كات اف مثلا بين 9887 و p80 به نظر من آلپاين دقيقتر ازپايونير كات ميكرد.
    تشكر از عدم جواب دادن تمام اساتيد...

دوستان من رفتم شهر! مشكلم رو با يه متخصص در ميون گذاشتم ، نه از يونيت بود نه از گين آمپ ،‌ اون آقا گفتن كه باندهاي jbl 953 بعد از چند سال تيوترهاشون ضعيف شده و قدرت واقعيشون رو از دست دادن، فيل تر آمپ هم نميتونه واسشون كاري كنه. البته تا صداي سيستم روي 25 واقعاً صداي خوب و تميزي داره ولي ميخوام از كواكسيالي استفاده كنم كه تا مرز آخرين ولوم هم صداش ديستورت نشه و بيسش هم خراب نشه

مشخصات سيستم :
    headunit : kenwood mp443
    amp: cadence xenith xa175.2 ( 2x110rms 4 ohm , 2x175rms orhm) a
    rear : jbl 953
    front : cadence fxs634 كه دو تا 50rms هستن در استيج جلو بدون آمپ به يونيت وصل هستن

پيشنهاد دادن به جاي اين باندها از يه جفت cadence cvls69c به قيمت 140 يا cadence zrs710 به قيمت 190 استفاده كنم. در ضمن ميگفتن با وجود اسپيكرها اين يونيت ديگه جايي براي ساب نداره و بايد بيس رو از طريق كواكسيال بگيري

نظر دوستان چيه؟؟ آيا اينكار منطقي هست؟؟؟؟

يه سوال ديگه ، آمپي كه بخواد استيج جلو رو تغذيه كنه كجا قرار ميگيره؟ يه آمپ دو كانال مافكو m42f دادم گارانتي برگرده ميخوام واسه استيج جلو بزارمش.2x70 وات روي 4 اهم ميده .
    مگه ميشه افت كنه!!!از اون حرفهاستا.من الان حدود 7 ساله 6975 دارم و دائم هم استفاده كردم. شما بيا ببينفهم از نظر ظاهري و هم باطنياگر من نگم كي خريدم ميگي اين كه نو نو هست.صداش هم عاليه.اگر درست ازهر چيزي استفاده كنيد يه عمر براتون ميكوبه.
    البته يه قسمت تو اسپيكرها هست كه در اثر نور خورشيد زودتر فرسوده ميشه و اون هم رابر يا همون سوراند دور ووفر هست.بيشتر هم انواع اسفنجي مثل همين 6975 خراب ميشه. ولي خب شرايط نگهداري ميتونه اين موضوع رو عقب بي اندازه.
    هر دو امپ رو ميتوني تو صندوق ببندي. البته اگر فضا نداريد زير صندلي هم ميبندندفولي بايد از كف اطاق كمي بالاتر باشه تا هوا جريان داشته باشه.
    شما برو يه بار دقيق سيستم رو تنظيم كن بعد برو سراغ كدنسو...

2. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

حسين جان بستگي به متريال مورد استفاده تو امپها داره.همينطور شيلترها.شيبها هم متفاوت هست. مثلا اينكه ميگن 12dB/Oct دقيق عمل نميكنه.
    همين بحث كات اف مثلا بين 9887 و p80 به نظر من آلپاين دقيقتر ازپايونير كات ميكرد.
    ممنون حمید جان
    حالا به نظر خودت کدوم آمپ نسبت به بقیه نمودار فرکانسی مناسب تری داره با توجه به 2 کانال یا 4 کانال یا مونو و تونسته این متد رو رعایت کنه مثلآ آمپهای ارت چه طوره؟
    دقیقآ همین مورد هست که من رو به پخشهای آلپاین علاقه مند کرده

تاريخ عضويت
    Dec 2007

14

تشكر از عدم جواب دادن تمام اساتيد...

دوستان من رفتم شهر! مشكلم رو با يه متخصص در ميون گذاشتم ، نه از يونيت بود نه از گين آمپ ،‌ اون آقا گفتن كه باندهاي jbl 953 بعد از چند سال تيوترهاشون ضعيف شده و قدرت واقعيشون رو از دست دادن، فيل تر آمپ هم نميتونه واسشون كاري كنه. البته تا صداي سيستم روي 25 واقعاً صداي خوب و تميزي داره ولي ميخوام از كواكسيالي استفاده كنم كه تا مرز آخرين ولوم هم صداش ديستورت نشه و بيسش هم خراب نشه

مشخصات سيستم :
    headunit : kenwood mp443
    amp: cadence xenith xa175.2 ( 2x110rms 4 ohm , 2x175rms orhm) a
    rear : jbl 953
    front : cadence fxs634 كه دو تا 50rms هستن در استيج جلو بدون آمپ به يونيت وصل هستن

پيشنهاد دادن به جاي اين باندها از يه جفت cadence cvls69c به قيمت 140 يا cadence zrs710 به قيمت 190 استفاده كنم. در ضمن ميگفتن با وجود اسپيكرها اين يونيت ديگه جايي براي ساب نداره و بايد بيس رو از طريق كواكسيال بگيري

نظر دوستان چيه؟؟ آيا اينكار منطقي هست؟؟؟؟

يه سوال ديگه ، آمپي كه بخواد استيج جلو رو تغذيه كنه كجا قرار ميگيره؟ يه آمپ دو كانال مافكو m42f دادم گارانتي برگرده ميخوام واسه استيج جلو بزارمش.2x70 وات روي 4 اهم ميده .
    من میگم قبل از هر کاری شما اول همون کاری که داش حمید گفت انجام بده یعنی اول بیا برو گین رو تنظیم کن اینطوری که اول برو صدا رو بزار روی 45-50(یا همون ولومی که دوست داری) بعد برو گین(همون input level) رو کم و زیاد کن ببین کجاست که صدا خوبه و آشوفتگی نداره و با سلیقت می خونه روی همون تنظیم بزار.
    راستی شما توی یکی از پستهات گفتی دکمه باس بوست نداره اما یه سیم رابط داره که گین باس رو تنظیم میکنه که البته قطعه اینو من متوجه نشدم شما یک عکسی ازش بگیز بزار ببینم چیه این سیمه(از اتصالات آمپت هم یک عکس بزاری ممنون میشم).

5. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من میگم قبل از هر کاری شما اول همون کاری که داش حمید گفت انجام بده یعنی اول بیا برو گین رو تنظیم کن اینطوری که اول برو صدا رو بزار روی 45-50(یا همون ولومی که دوست داری) بعد برو گین(همون input level) رو کم و زیاد کن ببین کجاست که صدا خوبه و آشوفتگی نداره و با سلیقت می خونه روی همون تنظیم بزار.
    راستی شما توی یکی از پستهات گفتی دکمه باس بوست نداره اما یه سیم رابط داره که گین باس رو تنظیم میکنه که البته قطعه اینو من متوجه نشدم شما یک عکسی ازش بگیز بزار ببینم چیه این سیمه(از اتصالات آمپت هم یک عکس بزاری ممنون میشم).

اینم عکس تنظیماتش , البته اینو از سایت سازنده دانلود کردم , تنظیمات من به شکل این عکس نیست
    مشکل ساز نیست؟

اینم عکس سیمه که با یه رابط مثل سیم تلفن به آمپ وصل میشه که البته وصلش کردم و روی باس سیستم هیچ اثری نذاشت
    Last edited by sasoolee; 01-01-2011 at 16:00.

7. این کاربر از sasoolee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این همونه فقط به خاطر دسترسی راحت تر آوردنش بیرون که دسترسی بهش راحتر بشه و بشه طرفای فرمون یا یکجای همونجاها جاسازیش کرد(ممنون بابت عکسها).
    من میگم شما همون گین رو تنظیم کنی به احتمال زیاد مشکلت حل میشه

9. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این همونه فقط به خاطر دسترسی راحت تر آوردنش بیرون که دسترسی بهش راحتر بشه و بشه طرفای فرمون یا یکجای همونجاها جاسازیش کرد(ممنون بابت عکسها).
    من میگم شما همون گین رو تنظیم کنی به احتمال زیاد مشکلت حل میشه
    تشکر فراوان دوست عزیز

راستش خیلی روی آمپم کار کردم , یه مقدار گین رو آوردم پایین hpf و lpf رو تغییر دادم , از طریق یونیت ولوم بیشتری میدم . صدا تا حدودی بهتر شد اما بازم نسبت به کواکسیالهای ضعیف تر مثل 718 یا 6975 اون قدرتی رو که باید بده نمیده. صبر میکنم تا آمپم از گارانتی برگرده و برای استیج جلو اضافش میکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام کدوم یک از این امپ ها با این ساب و اسپیکر بهتر درایو می شه؟
    امپ DTR4.500 یا 8401 کنود جفتشون 4 کاناله هستن
    قصد دارم یکی از این دو ساب رو ببندم ساب 308 یا 3212
    یه سوال دیگه هم داشتم به نظرتون اگه امپ کنوود8401 ببندم صدای اسپیکر های 718 ex خیلی تیز نمی شه؟؟چون همینجوریش صداش گوشو ازیت می کنه خیلی تیزه..با چه امپی ببندم که فرکانس های میانی رو بیشتر تقویت کنه نه فرکانس های بالا..کیفیت برام مهم تره کمیت هست
    اخرین سوال هم اینکه ساب 3212 توانش 300 rms هست که با 160 وات که از امپ می گیره صداش بد نمی شه؟؟..توان 308 یا 307 چقدر هست؟؟؟
    هزینه هم 400 بیشتر نشه تشکر

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام عرض كرديم خدمت دوستان گل از جمله داش حميد
    كريسمس مبارك بر همه بچه ها
    ==============
    بچه ها پخش من P6000 هست البته هيچ فرقي با 6050 نداره بچه ها آيادميشه پنل 7150 تهيع كنم و جايگزين كنم؟؟؟؟
    كسي از قيمت پنل 7150 اصلي خبر داره؟؟؟ از كجا ميشه خريد؟؟؟‌پنل خودم رو چند بر ميدارن؟

13. این کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

یه سوال دیگه هم داشتم به نظرتون اگه امپ کنوود8401 ببندم صدای اسپیکر های 718 ex خیلی تیز نمی شه؟؟چون همینجوریش صداش گوشو ازیت می کنه خیلی تیزه..با چه امپی ببندم که فرکانس های میانی رو بیشتر تقویت کنه نه فرکانس های بالا..کیفیت برام مهم تره کمیت هست
    اخرین سوال هم اینکه ساب 3212 توانش 300 rms هست که با 160 وات که از امپ می گیره صداش بد نمی شه؟؟..توان 308 یا 307 چقدر هست؟؟؟
    دوست عزیز شما متاسفانه اصلا به پستهای که دو ستان میدن توجه نمی کنید
    من گفتم ساب 3012 کنودد من که 3212 تا حالا نشنیدم
    درضمن دوستان تو تاپیکی که تو سایت ساندی شاپ زدین کامل جوابتونو دادن
    سلام عرض كرديم خدمت دوستان گل از جمله داش حميد
    كريسمس مبارك بر همه بچه ها
    البته کریسمس 25 دسامبر بود
    Last edited by Amir..H; 02-01-2011 at 01:16.

داره خودمونی میشه saman1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام دوست گرامی..
    با اینکه دوستان به صورت کامل راه نماییتون کردن..با این حال منم نظر خودمو میدم...
    باند ماشین منم مثل باند شماست..
    قبل اینکه بخوام باندارو نصب کنم از بس تو این پستها خونده بودم که718ex صداش تیزه..که میخواستم از کارتون بازش نکرده ردش کنم بره.. ولی وقتی با آمپ dtr نصبش کردم هیچ صدای تیزی احساس نکردم..با خودم گفتم اگه تیزی به اینه؟! پس تیزی6975 تو ولمهای بالا گه گوش داده بودم پس چی بود !!!

DTR4.500 نصبت 8401 کنود هم با کیفیت تره هم پرقدرت تر...
    آمپلی 8401 کنوود 4تا و60وات روی 4اهوم و4تا 90 روی 2اهوم میده..درحالت بریج واسه ساب180وات میده
    آمپلی dtr4.500 ساند 4تا 80 وات روی 4اهوم و 4تا 125وات روی 2اهوم..در حالت بریج واسه ساب 250 وات میده
    با این حساب آمپ dtr انتخاب بهتریه..قیمت 155ت
    شما باید یه سابی انتخاب کنید که وات درخواستیش (RMS) زیاد با خروجی که آمپلی بهش میده اختلاف نداشته باشه... اگه آمپلی شما 250 وات میده حداکثر سابتون باید 300RMS باشه..
    rms ساب 3012 کنوود 400 وات هست نه 300وات.
    سابهای زیر 300 وات زیاد هست..مثل:
    308 پایونر 300rms قیمت 70-80ت
    1250 اینفینیتی300rms قیمت 62ت
    CS1204T جی بی ال 250rms با باکس لولو ای قیمت 95ت..این مدل رو با 250 واتی که dtr میده تست کردم با توجه به 250 واتی بودن این ساب, فوق العاده بود..
    واسه پخشم میتونید به 4250sdفکر کنید..قیمت حول هوش 150ت
    موفق باشید..
    Last edited by saman1367; 02-01-2011 at 23:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •