سلام دوست من
به نظر من بودجتون كمه.اگر كيفيت ميخواهيد كامپوننت جوابگوي شماست.ولي Bass اسپيكرهاي بيضي رو نداره.
تو همين تاپيك مطالعه بفرمائيد برندهاي متنوعي هست.
سلام
به نظر من گين خيلي بازه.ظاهران رو ساعت 3 هست.بايد با خروجي Pre متناسب باشه.تاپيك تنظيم گين رو مطالعه بفرمائيد.
هاي پس شيلتر رو بزار روي 80-100چرا تا اخر باز كردي؟
حسين جان بستگي به متريال مورد استفاده تو امپها داره.همينطور شيلترها.شيبها هم متفاوت هست. مثلا اينكه ميگن 12dB/Oct دقيق عمل نميكنه.
همين بحث كات اف مثلا بين 9887 و p80 به نظر من آلپاين دقيقتر ازپايونير كات ميكرد.
مگه ميشه افت كنه!!!از اون حرفهاستا.من الان حدود 7 ساله 6975 دارم و دائم هم استفاده كردم. شما بيا ببينفهم از نظر ظاهري و هم باطني
اگر من نگم كي خريدم ميگي اين كه نو نو هست.صداش هم عاليه.اگر درست ازهر چيزي استفاده كنيد يه عمر براتون ميكوبه.
البته يه قسمت تو اسپيكرها هست كه در اثر نور خورشيد زودتر فرسوده ميشه و اون هم رابر يا همون سوراند دور ووفر هست.بيشتر هم انواع اسفنجي مثل همين 6975 خراب ميشه. ولي خب شرايط نگهداري ميتونه اين موضوع رو عقب بي اندازه.
هر دو امپ رو ميتوني تو صندوق ببندي. البته اگر فضا نداريد زير صندلي هم ميبندندفولي بايد از كف اطاق كمي بالاتر باشه تا هوا جريان داشته باشه.
شما برو يه بار دقيق سيستم رو تنظيم كن بعد برو سراغ كدنسو...