سلام.میخواستم یک پخش +ساب + امپ بخرم در حد 400 تومن...می شه راهنماییم کنید.
من خودم دو تا اسپیکر 718ex دارم راستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من همینجوری بدون امپ صدای فرکانسهای بالاش رو عصابم هست البته بعضی مواقع رو بعضی اهنگ ها.. انگار ته گوش ادم رو می سوزونه بعد 2 ساعت اینجوری می شم.. ماله شما هم مدل ex هست؟
من صدای صدای یک سیستم شنیدم پخشش پایونر بود سابش ts-w307d2 بود و 2 تا اسپیکر پایونر از همین مدل معروف اشتبا نکتن 6970 امپش کنوود 640 وات 4 کاناله بود واقعا از صداش راضی بود
رفتم پیش یک فروشگاه طرف زیاد بارش نبود ولی گفت پخشش قدیمی دیگه نیست سابش دیگه نیست مدل جدیدترش هست که 308 اسمشه امپش هم هست ..
1-به نظرتون من چی ببندم که صدام در حد این سیستمی که گفتم بشه؟؟
2-به نظرتون برای کم شدن هزینه امپ دو کاناله بگیرم همین مدل کنوود ؟؟اگه ممکنه یه مدل امپ در حد کیفیت همین امپ معرفی کنید عین همین مدل 2 کانالش
چون به نظرم بلندی صدای همین 718ای ایس خوبه و امپ بش وصل شه مثل مشکل پست بالایی می شه و فرکانس های بالا گوشو اذیت می کنه نظر شما ها چیه؟
3..هدیونیت یا همون پخش چی خوبه..می خوام خروجی هاش قوی باشه و تنظیمات ساب داشته باشه و بشه بیس و تیوتر و ..رو برای اسپیکرها و ساب به طور جداگانه تنظیم کرد..
4-یک امکان روی پخش های جدید هست بلوتوس میخواستم بدونم چجوری کار می کنه و ایا پیشنهاد می کنید ...؟
من با اف ام ترانسمیتر گوشی اهنگ گوش می دم کیفیتش عالیه ولی چون ممکنه گوشی رو رد کنم میخواستم بدونم این بلوتوس هم کاره همین اف ام ترنسمیتر رو انجام می ده یا فقط می شه به وسیله اون اهنگ رو بریزی تو مموری کارتی که به پخش وصله و از اونجا پلی کنی؟؟ منظورم اینه که مستقیم اهنگ رو از رو موبایل می شه رو ضبط ماشین پخش کرد با اول باید کپی بشه رو ضبط بعد دنبالش گشت و پخش کرد!!؟